Homepipe, acceseaza-ti computerul si gestioneaza-ti fisierele de oriunde – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video veti vedea cum ne putem accesa computerul personal de la distanta doar cu ajutorul unui browser web, acest lucru este posibil datorita aplicatiei si serviciului HomePipe.
Acest serviciu ne permite sa descarcam fisiere, sa upload-am fisiere, sa vizializam poze sau sa vizionam filme fara sa le descarcam (plugin vlc), fotografiile pot fi vizualizate intr-un cadru foarte frumos (CoolIris).
Putem vizita tot computerul, in contul HomePipe avem posibilitatea de adaugare a folderelor sau partitiilor pe care dorim sa le accesam.
HomePipe este un instrument interesant, modern si foarte foarte prietenos, interfata este extrem de simpla si aerisita, nici cel mai incepator user nu va avea probleme de orientare in contul HomePipe.
Sper sa va placa !
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (53)

  • O solutie buna. Nu te mai complici cu IP-uri statice si altele.Multumim de pont.

  • O idee de self-sharing foarte buna, bravo Cristi, defiecare data uimiti , tu si echipa videotutorial!

  • bun totorial multumesc eu am nevoie cand ma duc la prieteni si intalez windows nu am stik si il uploadez la mine in pc

  • Cristi, am si eu o intrebare legata de adrian.Adrian mai este in echipa videotutorial.ro? Vreau sa ma conving pentru ca am mai auzit pe messenger ca nu mai este in echipa la altii am auzit ca etse plecat in concediu :)) imi poti spune si mie pana la urma daca mai este sau nu in echipa...?

  • Exista vreun program care anunta ca sa adaugat ceva nou pe site ? Sa sponem ca am mai multe situri de vizitat si as vrea sa ma anunte vreun program ceva ca sa adaugat ceva nou pe situri fara sa mai intru eu pe acele pagini se poate?

Related Post

This website uses cookies.