Google Chrome un browser simplu, rapid si destept – tutorial video HD

In acest tutorial video vom incerca si vom analiza un browser nou, usor si modern care poate cu succes sa inlocuiasca multe dintre browserele prezente pe piata in momentul asta.

Google Chrome foloseste “motorul” Chrome 8 ceea ce face ca acest browser sa incarce paginile, flashurile si java script-ul foarte rapid.
La prima vedere este un browser simplu nu are o interfata pompoasa, insa nu lipsesc functiile cele mai importante prezente la orice browser.

Ce este foarte interesant la acest browser si ce-l face foarte special, faptul ca acesta isi lanseaza proces in task manager pentru fiecare tab, plugin in parte, ceea ce este un mare avantaj deoarece atunci cand un tab nu mai raspunde la comenzi si nu merge nici inchis deschidem managerul de procese si inchidem doar tabul respectiv,  astfel nu va mai fi afectat tot browserul si nu va mai fi nevoie sa repornim browserul atunci cind un tab se blocheaza.

Daca doriti sa vedeti si alte functii utile, setari si mici efecte ale acestui browser va invit sa urmariti acest tutorial video!

Pe videotutorial.ro puteti gasii si alte tutoriale video referitoare la majoritatea browserelor de pe piata, avem tutoriale cu Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari si acum Google Chrome

CINE DORESTE SA URMAREASCA ACEST TUTORIAL IN MOD STANDARD DEFINITION POATE SA-L VIZIONEZE IN PLAYLIST

de Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (58)

  • @tataee: Multumesc e normal sa fie asa...Daca eram eu cel care facea tutoriale de la inceput si va-ti fi obisnuit cu mine nu mai spuneai asa! mai mult ca sigur.E lesne de inteles va-ti obisnuit cu el cu vocea lui cu modul cum explica e ceva normal :)

  • Acum 2 zile cand sa intru pe site imi scria ca am fost banat dar nu stiu dc.Chiar in momentul asta am citit regulile saitului si nu am incalcat nici o regula si nu stiu de unde am fost banat.Dar in fine nu mai conteaza am vrut doar sa va informez.

  • Foarte bun tutorialul si interesant... felicitari pentru munca ta adrian! Eu sunt muult mai multumit de firefox..

  • @tataee:
    Bravo Adriane, super bun tutorial, acum l-am vazut si eu pe tot si sa stii ca a iesit super bine.
    Felicitari si tine-o tot asa, nu schimba nimic, fi original, nu trebuie sa facem tutoriale toti la fel, avem fiecare stilul lui si modul lui de a explica.
    Mie imi place ca esti super relaxat, eu cind am inceput cu tutorialele aveam emotii.

  • Bravo Adriane,tutorialul a fost bun,l-am vazut pe tot.Tine-o tot asa.
    In legatura cu browser-ul Google Chrome este foarte bun si rapid, dar nu se compara cu Firefox la partea de plugin, asta este parerea mea.
    Salut si numai bine.

    • Bravo Adriane,tutorialul a fost bun,l-am vazut pe tot.Tine-o tot asa.
      In legatura cu browser-ul Google Chrome este foarte bun si rapid, dar nu se compara cu Firefox la partea de plugin, asta este parerea mea.
      Salut si numai bine.  

      SUNT de parere ca se compara,chiar il depaseste,versiunile care au urmat celei prezentate de dnul Adrian pun accent si pe addonuri si pe skinuri,incat il poti face foarte impresionant ca design.Are aproape toate addonurile din firefox si toate costumele si pe deasupra o viteza net superioara acestuia.Chiar au facut si un program cu care sa faci backup la el.Ca viteza de reactie este cel mai bun la ora actuala,mai bun chiar si decat opera10.52

  • Frumos tutorialul Adrian,bafta la cat mai multe.
    Google chrome mi se pare un browser foarte rapid si foarte bun si usor de utilizat.Acuma folosesc ca browser principal mozilla si secundar chrome.

Related Post

This website uses cookies.