GMX Mail, toate mailurile de pe gmail, yahoo, hotmail etc intr-un singur loc – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul video de azi va voi arata cum se face un cont de mail pe GMX Mail, acesta este un serviciu relativ nou de mail tip webmail (ca si yahoo, gmail, hotmail), in plus GMX Mail ne ajuta sa gestionam mai bine toate conturile de mail, mai exact ne scapa de grija autentificari pe mai multe conturi webmail prin importul instant a mailurilor de pe conturi ca :Yahoo, Gmail, Hotmail, Live, Aol etc, ca un fel de client de email online.
De acum inainte vom citi mail-urile intr-un singur loc, indiferent ca avem un cont webmail sau mai multe.
Securitatea pe contul GMX Mail este foarte solida, avem un modul antispam ce permite si setari manuale, avem securitate de tip antivirus oferita de Symantec, in comparatie cu alte servicii asemanatoare, GMX Mail ne pune la dispozitie liste in modulul antispam pentru o filtrare mai buna a mesajelor, avem o lista neagra pe care putem trece un expeditor care ne agaseaza si avem o lista alba pe care vom trece un expeditor care dintr-o eroare a intrat si continua sa intre la chiar si dupa ce l-am scos de la spam.
Interfata serviciului GMX Mail este foarte aerisita, totul este foarte clar, dintr-o privire poti intelege totul, nici setarile nu sunt grele, totul este simplu si intuitiv.
Trimiterea mail-urilor se poate face in plain text sau in html, acesta este inca un plus, nu orice provider de webmail ofera posibilitatea trimiteri de mail-uri in HTML.
Sunt convins ca veti aprecia acest serviciu, un motiv in plus in a folosi acest serviciu este faptul ca este produs de o firma Germana, adica frati nostri Europeni, este mare lucru daca ne gandim ca majoritatea serviciilor de tip webmail vin de peste ocean, din USA.
Despre serviciile oferite de GMX vor mai fi cateva tutoriale, aceasta companie pune la dispozitia userilor si alte tipuri de servicii foarte interesante.
Astept parerile voastre referitoare la serviciul de mail GMX Mail pe rubrica de comentarii.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (104)

    • Nu cred ca o sa te saturi este un Mail foarte bun, cum a zis si Cristian "totul este simplu si intuitiv".

  • Din pacate apare urmatoarea eroare:
    Votre inscription n'a pas pu être traité à l'heure actuelle. Veuillez réessayer plus tard. Si l'erreur persiste, contactez-nous : [mailto:support@gmx.fr support@gmx.fr].
    Am incercat de multe ori...

    • Cine te pune sa faci pe domeniul de franta? fa pe altul .com asa cum sa aratat in tutorial.

      • si mie-mi apare la fel

        "Adrian" si eu eram pe ".com " desteptule ce domeniu de franta aberezi ca doar nu ma uit la tutorial ca e . com si eu ma apuc sa fac pe .fr off mai bine nu mai comentati decat sa aberati , e vreo problema cu serverul lor probabil

  • Bun site.Sa ai toate e-mail_urile intrun singur loc este o treaba buna si te scuteste de efort de a mai intra pe fiecare dintre ele.Castigi timp.Buna treaba.Made in Germani.

  • Daca tot avem MicrosoftOutlook nu cred ca mai e nevoie sa ne complicam si sa ne incarcam si cu alte programe.
    Oricum tutorialul este ok pt cine are nevoie.
    Multumem pt tutoriale si multa bafta in continuare.

  • La conturile de mail de pe yahoo, stiu ca yahoo cere bani anual pentru a se face import prin POP3. GMX-ul poate importa mailurile din yahoo ?

  • Acum am ajuns la 12 conturi de mail primite in contul GMX Mail, acolo am pus conturi de pe Gmail, Yahoo, Hotmail, Live, Aol.
    Toate mail-urile de pe aceste conturi au fost importate cu succes, chiar si cele de pe yahoo s-au importat imediat.

    • Cele de pe yahoo s-au importat imediat, sunt de acord, asta face si un cont nou de gmail (importa mail-urile din yahoo. Problema e daca mai vin mail-urile Yahoo dupa importul initial! Adica azi imi fac cont gmx, imi importa mail-urile yahoo, dar daca maine primesc un nou mail in yahoo, va aparea si in gmx?. Eu folosesc Mozzila Thunderbird si voiam sa stiu daca pot sa il configurez cu contul de gmx, si sa imi apara mail-urile din yahoo, dar nu numai cele vechi, ci si cele pe care le voi primi de acum incolo!

      • Mie nu imi mai vin mail-urile Yahoo dupa importul initial! Nu vor sa apara in gmx. Poate sunt necesare niste setari ale gmx-ului si nu le stiu eu...

  • Cum putem sa facem o iconita (scurtatura) pe desktop, pentru a initia acest gmx.com mai usor ?

    • daca folosesti google chrome poti urma acesti pasi. Deschizi un Tab cu GMX, te loghezi pe cont, ai grija sa fii pe tabul GMX in timp ce faci ce va urma....
      Acum te duci sus in dreapta pe primul buton din dreapta adresbar-ului si dai click pe el, ti se va deschide un meniu din care alegi optiunea "Create application shortcuts..." ca in imaginea de mai ACEASTA (click pe cuvantul ACEASTA scris cu rosu pentru a vizualiza imaginea)
      Apoi ti se va deschide o fereastra micuta ca in imaginea ACEASTA bifezi unde vrei sa-ti apara scurtatura (eu am ales doar pe desktop) si dai click pe "Create"

      Aceaste setari merg doar cu google chrome, sau pur si simplu faci un bookmark, daca nu stii ce e ala un bookmark noi avem tutoriale pe site despre mai toate browserele si in mai toate tutorialele sa vorbit despre bookmark si cum se creaza un bookmark. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe marginea neagra: Safari sau Opera sau Internet Explorer sau Firefox, dai enter si vei gasi tutorialele.

      • Multumesc Adrian pentru ideea acesta cu Chrome,dar eu folosesc Firefox si Opera. In Firefox am instalat plugin-ul (add-ons)web mail notifier si-mi aduce mailurile in Broswer..dar eu incercam o scurtatura pe ecran (fara a mai trece prin pasi intermediari.!!). Incerc si cu Chrome sa vad cum functioneaza.

      • Chiar e super tare ideea cu Chrome. Am incercat si functioneaza foarte bine,dar am adus o optimizare, si anume, am instalat si aplicatia Lastpass pentru Chrome,si chiar functioneaza " automatizat " acum.Voi tine Chrome pentru acest cont de gmx.com

  • unul din cele mai utile tutoriale
    p.s. astept tutorialul cu setari servicii pt xp pt a face pc mai rapid

Related Post

This website uses cookies.