Ghid hardware, smartphone din segmentul accesibil pana in 1000 lei – ghid video

Salut prieteni, astazi vom vorbi despre piata telefoanelor destepte sau a smartphone-urilor cum sunt cunoscute in intreaga lume.
Pe segmentul de piata 0-1000 lei avem o concurenta acerba, toti producatorii se bat pe banii cumparatorilor, unii vin cu produse foarte bune iar altii vin cu strategii de marketing care mai de care mai “ingenioase”, din pacate multi dintre voi nu cunoasteti foarte bine tertipurile folosite de catre producatori mari, in general mergeti pe incredere, incredere de care mariile companii se bucura neconditionat (din pacate). De cele mai multe ori producatorii si distribuitorii nu se dau inapoi de la nimic, sunt in stare sa faca si sa spuna orice ca sa puna mana pe bani, de cele mai multe ori specificatiile telefonului sunt exagerate sau mascate, se scot in evidenta doar avantajele iar minusurile sunt mascate.
In acest ghid voi incerca sa va ajut cu cateva tip-uri legate de anumite “smecherii” pe care marile companii obisnuiesc sa la faca, un exemplu este practica companiei Samsung, acestia scot un produs bun iar dupa ce strang premiile downgrade-aza produsul, il fac mai slab la aceeasi bani, bineinteles ca utilizatorul final pierde.
Urmariti cu atentie acest ghid si sunt convins ca veti intelege cum stau lucrurile, pana la urma trebuie sa dati banii pe un smartphone care intradevar merita.

Smartphone-uri accesibile, pana in 1000 de lei

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (75)

  • Galaxy Gio si Galaxy Ace fac niste poze execrabile fata de LG Optimus One P500...ca sa nu mai zic de filmarea la rusinosul 15 cadre fata de 18 si la o rezolutie mai mare la care filmeaza Optimus One. Display-ul pentru Gio si Ace este sters...sarac in culori...spalacit...

    • AdrianGudus:
      Galaxy Gio si Galaxy Ace fac niste poze execrabile fata de LG Optimus One P500…ca sa nu mai zic de filmarea la rusinosul 15 cadre fata de 18 si la o rezolutie mai mare la care filmeaza Optimus One. Display-ul pentru Gio si Ace este sters…sarac in culori…spalacit…

      ,,Gio si Galaxy Ace fac niste poze execrabile'' Adrian poze ai sa faci cu un telefon mobil ,fotografii niciodata ...asa ca fii bun si cumpara un aparat de facut fotografii ,nu poze ...fara rautate

      • Iulian: ,,Gio si Galaxy Ace fac niste poze execrabile”Adrian poze ai sa faci cu un telefon mobil ,fotografii niciodata …asa ca fii bun si cumpara un aparat de facut fotografii ,nu poze …fara rautate

        Aaaaa, am inteles, tu nu ai smartphone, in schimb au un compact de 8-10, te uiti la ....
        Vulpea...strugurii.....

      • BROBLEY:
        …fotograf de vreo 30 de ani daca conteaza …poate nu vrei sa intelegi Cristi ,tot ce inseamna multifunctional se dovedesc a fi niste kitch-uri am dreptate ? …hai sa lasam ca telefonul sa fie telefon si aragazul sa fie aragaz …

        Iulian: ,,Gio si Galaxy Ace fac niste poze execrabile”Adrian poze ai sa faci cu un telefon mobil ,fotografii niciodata …asa ca fii bun si cumpara un aparat de facut fotografii ,nu poze …fara rautate

        Stimati pozari si fotografi, se pare ca voi cititi printre randuri! Asa cum am spus si mai sus intr-un alt comentariu mai sus:

        Pai aici poti sa-ti raspunzi singur…tu stii cel mai bine pentru ce o sa folosesti telefonul. Orice camera ar avea acesta si oricat de performant va fi, tot o camera digitala foto sau video e recomandata pentru a filma sau a face poze.
        Nu cred ca trebuie sa avem pretentia ca smartphone-ul sa faca si ciorba si tocanita si pireu si piftelute….
        De cand am LG Optimus One am filmat o singura data cu el….si asta doar ca sa vad ce fel filmeaza…nu sunt genu care scoate telefonu sa filmeze orice betiv care face caterinca pe strada sau orice tont care cade de pe bicicleta urmand ca mai apoi sa il pun pe youtube si sa dau un titlu FAZA TARE DE RAS….
        Presupunand ca esti de acord cu mine ca atunci cand filmezi se foloseste camera si nu smartphone-ul si ca Optimus Onae poate ajunge si el lejer si usor in 800 MHz, de ce as cumpara P690?

        Care e durerea pan la urma? ca am zis poze? aici vorbim pentru oameni, nu pentru "specialistii" care le au cu teoria. Pentru un om obisnuit, un utilizator de rand, fotografie sau poza e tot una....
        De alt ceva sau de alt cineva nu aveti sa va luati? Poate aveti vreun film de, developat si noi va retinem....

        • Salut, legat de LG P690 am nevoie de cateva sfaturi.
          Sunt incepator si va rog sa-mi spuneti ( care stiti ) cum pot transfera jocuri si aplicatii de pe PC pe acest telefon ?
          In ce folder ? Sau am nevoie de ceva program special sau ce ? Eu am transferat muzica, pozele, aplicatiile si jocurile in folderul DCMI, dar telefonu vede doar pozele si muzica... Aplicatiile si jocurile nu apar si nu stiu de ce...

          Va multumesc mult !

    • Sergiu:
      Ce parere aveti de Samsung galaxy mini ?

      robert:
      Ce parere aveti de SE Xperia X 8?

      Pai uitati-va la tutorial cap-coada si o sa aflati, S-a vorbit in tutorial despre aceste modele. Nu merita cumparate...
      De ce? Priviti tutorialul cap-coada si o sa aflati.

  • valy:
    Buna ziua ce parere avei de situl “www………”.
    .
    .
    .

    Nu mai promovati site-uri sau MAGAZINE!

    • Sergiu:
      Ce parere aveti de Samsung galaxy mini ?

      Buna alegere, daca vrei sa vorbesti si sa te joci jocuri mai slabute da este bun , procesorul cam mic, dar ok , rezolutia lafel , tiam spus mai sus ce poti sa faci cu el , ah da poti sa vorbesti la telefon :D

  • Nu am vrut sa supar pe nimeni cu promovarea sitului dar au preturi mai mici si am crezut ca poate e ceva in neregula
    Imi pare rau daca am suparat pe cineva

  • Salut cristi, mi-a placut foarte mult modul in care ai vorbit despre smartphone-uri, chiar as vrea sa-mi iau unul urmatoarea luna, prima oara m-am gandit la iphone 4 dar dupa o deataliere mai amaruntita am dat de samsung galaxy s2, toata lumea il sfinteste, il adoara, il iubeste, chiar si eu am inceput, pretul este acceptabil nu am ce sa ii reprosez, de hardware nu mai zic, este unul exceptional, dupa parerea ta personala m-ai indruma sa-mi cumpar acest telefon, eu vreau unul care sa ma tina adica nu voi schimba telefonul din an in an, macar 2, 2 ani jumate sa zicem, si daca ai putea te rog eu frumos sa faci un tutorial mai amaruntit despre acest telefon Samsung Galaxy S2, as vrea sa aflu si parerea ta mai exacta inainte sa il cumpar.

    Cu stima Allocen, si te respect!

    • Allocen:
      Salut cristi, mi-a placut foarte mult modul in care ai vorbit despre smartphone-uri, chiar as vrea sa-mi iau unul urmatoarea luna, prima oara m-am gandit la iphone 4 dar dupa o deataliere mai amaruntita am dat de samsung galaxy s2, toata lumea il sfinteste, il adoara, il iubeste, chiar si eu am inceput, pretul este acceptabil nu am ce sa ii reprosez, de hardware nu mai zic, este unul exceptional, dupa parerea ta personala m-ai indruma sa-mi cumpar acest telefon, eu vreau unul care sa ma tina adica nu voi schimba telefonul din an in an, macar 2, 2 ani jumate sa zicem, si daca ai putea te rog eu frumos sa faci un tutorial mai amaruntit despre acest telefon Samsung Galaxy S2, as vrea sa aflu si parerea ta mai exacta inainte sa il cumpar.

      Cu stima Allocen, si te respect!

      cu vintele nu isi mai au rostul pentru Galaxy S2 e un smartphone jos palaria care bate la fund rau de tot iphone-ul :) Din moment ce ai citit zici pe atatea zeci de site-uri si toti il lauda...nu inteleg de ce mai astepti si alte confirmari? da, chiar e o bijuterie de telefon pe care mi-l doresc si eu...

  • Foarte bun tutorialu si chiar ar fi bine sa mai face-ti asemenea tutoriale pe viitor.

    Respect pentru ceeea ce faceti !

    • Tomi:
      Foarte bun tutorialu si chiar ar fi bine sa mai face-ti asemenea tutoriale pe viitor.

      Respect pentru ceeea ce faceti !

      Nai avem mai multe tutoriae realizate in trecut despre "ghiduri de achizitionare" Ca sa dai de ele, nu trebuie decat sa scrii sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: ghid achizitonare, dai enter si vei gasi tutorialele pe tema asta...

  • cu ce program ati realizat intro-ul d ela inceputul tutorialelor?
    nu faceti si un tutorial?

Related Post

This website uses cookies.