Ghid achizitie telefon destept dual-SIM, diferentele intre tehnologii – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul video de azi vom vorbi despre telefoane dual-SIM, mai precis despre smartphone-uri performante cu suport dual-SIM.
De-a lungul anilor tehnologia dual-SIM a evoluat, producatori mari ca Samsung, HTC, Sony, etc au inceput sa acorde o mai mare atentie telefoanelor dual-SIM.
UN telefon dual-SIM este capabil sa functioneze pe doua sau mai multe retele de telefonie fara sa fim nevoiti sa schimbam cartelele. Toate ca toate insa lucrurile nu sunt atat de simple, sunt mai multe feluri de dual-SIM, exact cum spune reclama “”nu-i asa simplu cum crede lumea””.
Tipuri de dual-SIM.
– Dual SIM Shift, acesta este un tip mai vechi unde utilizatorul trebuie sa schimbe manual retelele din meniul special dedicat.
– Dual SIM Stand-by, acesta este cea mai intalnita implementare, practic ambele cartele sunt in asteptarea apelului insa doar una poate fi activa, practic reteaua B nu este disponibila in timp suntem angajati intr-un apel pe reteaua A.
– Dual SIM Active, aceasta implementare este cea mai sofisticata, practic avem doua transivere in acelasi telefon, reteaua A poate functiona independent de reteaua B, in timp ce suntem angajat intr-un apel intr-una dintre retele cealalta poate prelua fara probleme apleuri, putem schimba intre apleluri, putem trece in asteptare apelul din reteaua A ca sa preluam aplelul din reteaua B.

Recomandari telefoane destepte cu Dual-SIM:

Aceste terminale chiar merita atentia voastra, atat din punct de vedere hardware cat si software sunt telefoane capabile, spre deosebire de celelalte dual-sim-urilor ieftine de pe piata.

Tehnologie dual SIM active: (recomandarea videotutorial.ro)

Telefon mobil Samsung Galaxy S Duos S7562, Black

Tehnologie dual SIM standby:

Telefon mobil Dual-Sim Allview Alldro P5, Negru (super afacere)

Telefon mobil HTC Desire V Dual Sim, Black

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (36)

  • Salut vreau sa imi cumpar un smartphone dar eu am amales initial intre samsung galaxy w si samsung glaxy s advance voi ce zices s advance sau w ?

  • costelini:
    salutare
    exista oare vreun tip de tableta pe care poate rula windows 7?
    multumesc

    Nicio tableta nu poate rula nativ Windows 8 in acest moment, poate peste cateva luni....

  • Salut!
    pe siteul emag scrie ca samsungul are tehnologie dal sim standby, asa si cei care comenteaza, care l-au testat si spun ca e dss.
    insa pe siteul producatorului, adevarat, e tehnologie dsa.
    cum e pana la urma? tu l-ai testat?

    Multumesc!

  • Nu e singuru telefon care are dual core, in primu rand samsung s3 are quad core , in al doile rand nimic :D

  • Hei Videotutorial nu inteleg de ce nu ati facut pana acuma un tutorial despre cum se schimba procesorul la o unitate ( daca scrieam in casuta voastra schimbare procesor imi dadea nustiu ce la loptop pt. telefon ,etc)
    Sper sa faceti un tutorial despre cum se schimba procesorul la o unitate (unii sunt interesati).

  • Si cu acest tutorial puteti sa faceti numeroase videotutoriale despre cum se schimba si placa de baza memoria Ram ,Hard Disk-ul,etc ma intelegeti si puteti sa aratati dupa ce introducem o noua placa sau ceva cum se instaleaza daca trebuie instalat ceva ca sa functioneze. Eu doar va dau o idee. O zi buna

  • Daca o sa cautati de ex. cum schimbam hard disku o sa gasim "Cum schimbam hard disku la laptop sau pentru netbook. Noi fratilor mai mult de 3 sferturi folosim pc nu latopuri sau netbookuri deci bazativa mai mult pe schimbarea peselor la pc.

  • A da si am mai vazut ceva, vad ca ocoliti programele care costa bani, dar frate sunt unii dintre noi adica cel putin 50% care stiu de TORRENT(daca ati auzit) sau FileList sau multe altele deci va rog sa nu mai EZITATI sa faceti videotutoriale cu programe care costa bani. Ok

Related Post

This website uses cookies.