GetRight un manager de download foarte bun pentru download de calitate-tutorial video

In acest tutorial video vom prezenta Getright Download Manager ,care este un celebru manager de download,destul de apreciat si foarte premiat de catre prestigioase website-uri si reviste de profil IT.

Utilizarea de zi cu zi a acestui download manager este foarte simpla,nu trebuie decit sa apasam pe link-urile de download si getright se va ocupa de download.

Pina atunci insa avem de setat destul de multe optiuni,pentru a-l face sa lucreze in felul in care dorim noi,dar nu va ingrijorati pentru ca le vom face impreuna.

O sa fiti uimiti de istetimea acestui manager de download si sunt sigur ca-l veti indragii si folosii de acum in colo pentru download.

Foarte multe website-uri chiar recomanda folosirea unui manager de download pentru unele fisiere care sunt mai sensibile ( bios-uri , drivere , software , sisteme operare ).

Va invit sa urmariti cu atentie acest tutorial video pentru a invata cum se seteaza getright,pentru ca setarea este foarte importanta la un download manager.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (43)

  • e bun acest download manager dar mai sunt si altele de exemplu internet download manager eu il folosesc pe asta mi se pare ca e cel mai tare dar e bun si getright-ul

  • multam pt acest tutorial am instalt si eu acest program o versiune pro l-am si inregistrat ms

  • nu mi-ai raspuns la email,daca se
    poate sau daca nu se poate face
    un tutorioal despre cum
    se poate naviga pe un site daca nu suntem conectati
    (adica cum putem sa-l inregistram
    in calculator)

  • off m-am bucurat degeaba cristi nu pot downloada cu el deci dau sa decarc ceva si se decarca tot cu downloaderul din browser am incercat cu oper, mozilla si nu merge nu stiu de ce, desi am facut setarile exact ca in tutorial al tau era o versiune pro

  • MCD.
    Dupa cum ai vazut eu am instalat Getright , l-am setat si am download-at in fata tuturor si a functionat !
    Mai mult decit un tutorial asa detaliat nu pot face !

  • MCD incearca sa descarci prin getright prin internet explorer deoarece prin opera sau mozila trebuie facute niste setari speciale

  • Salutare !
    Destul de interesant insa mie imi este de ajuns "Download Helper" din firefox.
    Cristi ai promis ,acum ceva vreme ca vei face si un tutorial despre "conectarea la net ,fara net" :D
    De ex: se poate instala in pc wirles? ...(nu stiu mai nimic despre conexiunile astea inalambrice) ,de acea te rog sa faci un tutorial si despre aceste conexiuni.
    Multzam!
    Ps: Am cazut pe locul 8 in topul vizitatorilor pt.ca nu mai am net ,si pana mai contactez eu alt provider de net...ma apuca celalalt revelion :D

  • Un folder pentru draci un folder pentru laci =)) esti durere Cristi!!! imi place tare vorba asta cu dracu si cu lacu =)) dupa ce ca invat multe chestii ma mai si bine dispun tutorialele tale,ai haz si nu stiu...imi plac mult tutorialele tale si a lui boby bine inteles!

  • Salut va rog frumos de tot datimi si mie cd key la vista ca am cautat ca un disperat si nam gasit si ma enervez va rog frumos.

  • Danezu.
    Te rog frumos sa te calmezi si sa nu te enervezi.
    Du-te si tu pe torrente si cauta un activator ca pentru vista nu exista cd key .
    Aici nu cred ca o sa gasesti,pentru ca aici inveti doar "procesul tehnologic" iar "materia prima" o gasesti in alta parte,de exemplu pe torrente.
    Noi daca am detine pe site astfel de material nu cred ca am mai putea face tutoriale din spatele gratiilor.
    Probabil ca inca nu a intrat nimeni in puscarie pentru promovarea pirateriei,dar nu vrem sa creem noi precedentul prin inaugurarea seriei de exemple date pe la televizor.
    Sti tu, imaginile alea tremurate de calitate proasta alb negru in care un mascat intreaba :"ce e astea ba?" "ba hacare tu faci piraterie?" si dupa aceea incepe sa insire niste cd-uri pe masa si sigileaza computerul cu hirtie si lipici,bineinteles in fata camerei de filmat cu infrarosu,in timp ca alti mascati cotrobaie prin casa sub acoperirea unui mandat.
    Si dupa aceea reporterul de la fata locului relateaza>>>"Andreea autoritatile au descins in aceasta dupa amiaza la fata locului si au descoperit peste 5 cd-uri si 4 dvd-uri piratate,acestea vor fi distruse si autorii trimisi in judecata .Acestia fac parte din gruparea mafiota videotutorial.ro si au la activ foarte multe infractiuni IT.
    Capii retelei videotutorial.ro risca fiecare cite 5 ani de inchisoare,asta bineinteles daca vor fi gasiti vinovati de catre instanta"

Related Post

This website uses cookies.