Gazduire 1 GB spatiu, domeniu, email , toate gratuite si intr-un singur cont – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video am placerea sa va prezint un serviciu gratuit online de gazduire care ofera un spatiu web de 1 GB, casuta email 1 GB, subdomeniu gratuit, acces gratuit la panou de control administrare server. Toate aceste servicii sunt oferite gratuit de compania iLink, mai tarziu cand proiectele voastre se dezvolta puteti cumpara spatiu suplimentar, nu este deloc scump si aveti o multime de avantaje, dar astazi vorbim despre lucruri FREE.
Cand am dat pentru acest serviciu nu mi-a venit sa cred ca este gratuit, credeam ca este o “smecherie” pe undeva, din fericire nu este nicio smecherie, totul este gratuit si cat se poate de corect.
Se simte ca iLink este o companie puternica, nu orcine isi permite sa ofere spatiu 1GB gratuit pentru toata lumea, sper sa nu renunte prea curand la acest pachet gratuit de hosting, e incredibil daca te gandesti ca sunt firme de hosting care ofera 200MB spatiu pe server pentru 5 euro pe luna, nu dau nume, le gasiti voi pe net extreeeem de usor.
Cei care si-au dorit sa faca un website sau un forum si/sau nu au avut posibilitatea, pot respira usurati, acum pot da drumul la treaba cu 1GB spatiu web+baze de date+adrese adevarate email+panou de control+cont ftp, totul gratuit, este raiul pentru un web-geek.
Surprizele nu se opresc aici, cei care au deja un domeniu, si-l pot muta pe serverul iLink, trebuie doar sa faca setarile pentru DNS la rotld (daca este .ro) sau acolo de unde au luat domeniul.
Pentru ca pe lume nu exista nimic 100% free, pentru pachetul free cei de la iLink vor pune in site-ul nostru o reclama (sus probabil), eu cred ca acesta este un pret mic pentru avantajele pe care le obtinem.
Daca doriti sa dezvoltam acest subiect (creare site, setari baze date,setare client email, setari dns) nu trebuie decat sa ne scrieti pe rubrica de comentarii, cu ocazia asta poate ne spuneti si experientele voastre legate de serviciile de gazduire din romania, care credeti voi ca este cea mai buna firma de hosting sau care credeti ca este cea mai serioasa companie de hosting ?
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (138)

  • Da, interesant chiar ar fi bine sa continuati cu tutoriale si pe acest subiect. Felicitari pentru intregul site, tutoriale, etc.

  • Foarte interesant, eu am cont pe lx.ro, tot free dar nici pe departe nu se compara cu iLink.Sa nu mai zic ca sunt saptamani intregi in care nu se poate accesa serverul. Multumim Cristi si eu personal doresc foarte mult o continuare cu aceasta serie de tutoriale!

  • salut , da ar fi ok sa continui cu tutorialul , m-ar interesa daca se poate muta blog de pe blogspot pe serveru celor de la ilive , si eventual pe parcurs sa si treci la varianta pro.

  • Salutare,Cristi pai cum asa intrebi daca vrem sa continui cu acest subiect iti zic eu : E SUPER TARE dupa gmail desigur,chiar as dori sa stiu cum pot face setarile in FTP si chiar acum ma uit la tutorialul facut de tine cu bazele de date in MSQL sper sa nu imi prind urechile dat fiind faptul ca sunt incepator in acest domeniu HTML,CSS,APACHE,etc.
    Va doresc mult succes si sa aveti vizitatori mai ceva ca Youtube-ul !

  • Foarte interesant aceast subiect. Sigur că dorim să continuaţi seria de tutoriale pe această temă.

Related Post

This website uses cookies.