Gallery Vault, parolarea și ascunderea pozele private din telefon

Gallery Vault, parolarea și ascunderea pozele private din telefon

Gallery Vault, parolarea și ascunderea pozele private din telefon – aplicatie Android

In ziua de azi, când confidențialitatea practic nu mai exista, este foarte greu sa ne ținem datele private departe de de ochii curioși ai cloud-ului sau ai apropiaților.
Sa presupunem ca faceți o poza cu telefonul, atunci când sunteți într-o ipostaza intima. Poza se salvează în memoria telefonului, după care se poate duce automat în cloud, în funcție de setările pe care le-ați făcut.
Google, Facebook, Dropbox, OneDrive, și multe alte aplicații, au acces la pozele voastre, totul pentru zeul “share”.
Dacă simțiți ca unele parți din viata voastră, ar trebui sa rămână private, trebuie sa folosiți o aplicația ca Gallery Vault, care ne pune sub cheie pozele din telefon
Ce face Gallery Vault ?
Va ajuta sa păstrați o a doua galerie paralele cu cea de pe telefon, în care puteți păstra pozele, filmările și fișierele private. Este un seif digital în telefon
O opțiune foarte interesanta a aplicației Gallery Vault, este posibilitatea de ascundere a aplicației. Astfel, aplicația nu va putea fi văzuta, dar va putea fi lansata printr-o cale secreta, de care, doar proprietarul telefonului știe.
Ce fac cu pozele private pe care deja la am ?
Gallery Vault ne permite sa importam pozele din galeria stock, in seiful parolat. Importul se poate face din interfața Gallery Vault sau direct de pe poza, cu funcția share a telefonului.
Pentru siguranța si confidențialitate absolute, e recomandat sa faceți poze direct din panoul aplicației Gallery Vault, astfel serviciile cloud si aplicațiile “curioase” nu vor vedea deloc pozele sau filmările voastre private. Se pot face poze și cu aplicația camera, după care se pot trimite pozele în seif, cu share; Dar din păcate pozele pot fi văzute de alte aplicații, pana ce acestea sunt trimite în seif.
Atenție!
1. Email-ul pe care-l puneți la începutul wizard-ului (la instalare), trebuie sa fie real; Astfel va veți putea recupera pin-ul în caz că-l uitați.
2. Pentru ascunderea aplicației trebuie sa alegem cel puțin doua metode de lansare.
3. Dacă dezinstalați Gallery Vault, în prealabil restaurați pozele din seif, altfel se vor pierde.
Tutorial video – Gallery Vault, parolarea și ascunderea pozele private din telefon
Descărcare din Play Store



Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (25)

    • toata lumea asteapta .... dar nu prea vin . se accepta idei de la useri ?

    • Specialiștii în IT și în primul rând ,,neciopliții,, care scot ,,ciori,, pe gură : MARȘ AFARĂ ! ! ! de pe acest blog . Aici rămân doar amatorii , începătorii , curioșii și oamenii cu respect față de ceilalți .

  • felicitari, un tutorial util.
    mi-a placut si faza cu politia ' daca va vede gallery vault instalat, automat o sa va bata pana bagati pinu' acolo' :)))))

  • Foarte tare aplicatia! Un program asemenea acestuia pentru computer exista? Adica sa aiba si posibilitatea ascunderii aplicatiei! Multumesc!

  • salut . se poate pune un sunet cand deblochez androidul ? cu codul de acces sau model .... este vreo aplicatie care stie sa faca asta ?

  • eu nu inteleg pe unii. de ce spune ca vor ceva mai interesant? ca nu poate face doar de windows trebuie diversitate mai ales ca smartphone are mai tota lumea. eu am sugerat de nenumarate ori sa faca si tutoriale legate de linux ca sistem. dar se pare ca asta nu vor nici adrian nici cristi. si as dorii sa stiu de ce. da sigur nu voi primii un raspuns. si ce tot zic eu nu zic sa fie zis pt ca linux e tot mai popular pana si microsoft a batut palama cu canonical (cei care fac ubuntu) ca parteneriat

    • Nu e vorba de ce vrem noi, ci de ce vrea majoritatea vizitatorilor. Doar suntem in democratie / economie de piata.
      Daca de maine, o distributie de Linux ar prinde viteza si publicul ar accepta-o, cu siguranta ne-am adresa si acelei distributii.
      Cum e cu Android, e popular si noi i-am acordat atentie mai mare, realizand foarte multe tutoriale pe acest subiect.
      Pana una alta, facem tutoriale Linux, doar daca este ceva important sau interesant de prezentat.
      Sincer, utilizatorii obisnuiti fug de Linux ca dracu de tamaie. Poate ca-l lanseaza putin in modul live, dar dupa se intorc la ce foloseste restul lumii.
      Fondurile site-ului sunt direct legate de trafic, si este important ca acest trafic sa fie constant, ba chiar sa creasca daca se poate.
      De fiecare data cand facem un tutorial mai "detaliat", traficul scade drastic, implicit fondurile. Ma gandesc ca in capitalismul asta, fondurile conteaza, nu?
      Tutorialele mai lungi de 5-8 minute sunt sarite in totalitate de vizitatori.
      Toata lumea vrea sa vada chestii simple, gen click-click si gata. Cand venim noi cu tutoriale mai complicate de click-click, oamenii adorm sau se enerveaza instant.
      E greu sa captezi atentia privitorului, mai ales pe segmentul IT, unde utilizatorul se plictiseste extrem de rapid.
      Cu Linux avem slabe sanse sa prindem atentia cuiva, in afara de cativa pasionati, carora nu le e teama sa se " murdareasca" putin prin terminal.
      Trageti voi concluzia.

      • cristi aici te contrazic. daca urmaresti in ultimii ani linux e tot mai popular uitate si pe distro si alte situri. si daca faci tutoriale doar de dragul traficului ( venitului) atunci doar banii conteaza nu sa incerci sa cuprinzi toata gama de sisteme. te intreb de ce oare a batut microsfot palma cu canonical la parteneriat? ca pana anu trecut microsft criticat ca linux nu stiu ce etc desi nu era nimic fondat din ce spune. doar fa un experiment un an daca vrei fa si o sectiune linux si tinel constant cu tot felu nu doar cum era mai demult sectiunea linux doar cu ubuntu si atat si cand se lansa o alta versiune prezentai strict tutorialul. ca asa intradevar nu acapareaza multi oameni. acum e alegerea ta e situ tau era ca idee. si poate multi ar vrea asta doar nu zic ca sti cum e romanu dc sa zic eu? poate zice altu in locul meu

        • Incerca pentruprieteni.com sau pagina de facebook - LINUX ROMANIA - Gandeste Diferit, Fii Liber -, tot acolo te duce, esti la curent cu ce distributie mai apare, una alta..... Poti sa-mi lasi si tu ceva interesant, daca stii :)

    • @marian . Ceia ce te interesează vei găsi în Ferentari , du-te repede acolo că te așteaptă neamul tău .

  • Cam da si nu prea chestia cu ascunderea pozelor din moment ce cu mana ta ai dai acordul la o gramada de permisiuni care tin de privacy cind o instalezi nu credeti?

  • Buna seara! Exista vreun program de decupat melodii in mai multe parti? Am gasit pe youtube un video cu inregistrarea unei casete vechi cu muzica,si vreau sa fac in asa fel incat sa separ fiecare melodiie din albumul/caseta aceea inregistrata.Adica: sa decupez prima parte pana la sfarsitul primei melodii,dupa aceea alta parte cu alta melodie,si tot asa,fara sa pierd nimic.Am observat ca la majoritatea programelor de editare,o data ce ai decupat o parte ramane,doar aceea si se sterge restul.Eu nu vreau sa se stearga nimic.Eu vreau sa " rup" oarecum o melodie/ inregistrare de caseta / album, in mai multe bucati.Este posibil? Si daca da,va rog sa faceti tutorial cu acea solutie.Va multumesc!

  • Daca nu gasiti o melodie de genul acesta,spuneti-mi si va trimit eu link cu inregistrarea casetei respetive.

Related Post

This website uses cookies.