Fundal blurat la poze pentru aspect pro cu Google Camera

Google Camera este o aplicatie care pana nu demult era intalnita doar pe telefoanele si tabletele Nexus si GPE (Google Play Experience). Acum Google Camera este disponibila gratuit pentru toata lumea si pune la dispozitia utilizatorilor Android functii noi.
Photo Sphere – functie care ne ajuta sa facem o sfera de jur împrejurul nostru la 360 de grade pe orizontala si verticala.
Panorama – ne permite sa lipim mai multe poze pentru cuprinderea unui peisaj generos, care in mod normal nu ar fi intrat intr-o singura poza.
Fundal Incetosat – este dupa parerea mea cea mai interesanta, asta pentru ca este usor de facut si rezultatul poate fi vizionat pe orice dispozitiv. Functia de fundal incetosat face exact asta, blureaza fundalul pentru obtinerea unui look profesional. Subiectul este izolat si poza arata de parca ar fi fost facuta cu un aparat mult mai scump.
Atentie.
La prima vedere lulti ar crede ca Google Camera nu are deloc setari, esta pentru ca echipa care a lucrat la aplicatie a decis sa ingroape destul de adanc butonul de setari. Vedeti in tutorial cum se ajunge la setari.
Google Camera este gratuita si poate fi instalata pe orice dispozitiv cu Android.
Update
Aplicatia functioneaza cu tote dispozitivele Android versiunea 4.4 sau mai mare.
Descarca Google Camera – Google play store


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (57)

  • Salut Cristi, stiu ca nu sunt pe subiect si imi cer sucze pentru asta.

    Dar ai o eroare in plugin-ul si capcha.. eu intru numai noaptea.. si imi place sa ascult tutorialele voastre.

    Dar de ex ieri seara de la 3:10 pana la 3:40 nu am utut intra pe site..

    .Multumesc.

    • Nu ai putut accesa site-ul videotutorial.ro deloc, sau nu ai putut posta comentariul.
      Da-mi cateva detalii.

      • Nu, nu se putea accesa site-ul, .. si se intampla asa de vreo cateva zile si dua isi revine..

        Comentarii nu prea las in general.

        De exemplu cand intra normal.. https://videotutorial.ro/ aparea o eroare ... de la "si capcha" nu mai retin exact.. data viitoare am sa copiez eroarea daca se mai intampla, si o voi posta aici :)

        • Aceeasi problema Cristi... nu stiu incearca alt plugin de captcha... Asta e simplu si bun.. dar da eroare din cate vad...
          Warning: session_start(): The session id is too long or contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,' in /home/videotutorial/public_html/wp-content/plugins/si-captcha-for-wordpress/si-captcha.php on line 913

  • Si eu primesc acea erroare, practic e pagina alba si scrie asa:

    Warning: session_start(): The session id is too long or contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,' in /home/videotutorial/public_html/wp-content/plugins/si-captcha-for-wordpress/si-captcha.php on line 913

    Dupa multe refreshuri abia merge.

    • Am facut o modificare la plugin, va rog sa-mi spuneti daca mai patiti asa ceva.
      Multumesc.

  • Oricate chichite s-ar instala pe un telefon pozele tot naspa sunt asa ca nu vad de ce se mai chinuie fabricantii sa tot puna cate o smecherie pe telefon?Singurul motiv plauzabil ar fi ducerea in eroare a cumparatorului naiv care habar nu are ca cu telefonul nu se poate si nici nu se va putea face fotografii decente.

    • Un fotograf celebru a spus candva ''Cel mai bun aparat foto este cel pe care-l ai la tine!''.
      Nu toata lumea are un aparat performant si nu oricine are chef sa care DSLR-ul peste tot.
      Nu-i rau sa faci cateva poze cu un telefon. Bune sa nu sunt niste amintiri pe care la poti retraii cu placere ulterior.

  • cristi ai uitat sa mentionezi ca nu e compatibila aplicatia pt toate modele de telefoane android si tablete.
    si oftopic : Mie imi merge videtutorial indiferent cand accesez situl am net de la romtelecom si folosesc google chrome

    • 1. Am mentionat intr-un update la text ca merge doar pe 4.4 si peste, eu l-am testat pe doua telefoane diferite (nexus 4 si galaxy note 3) si am presupus ca va merge pe orice Android.
      2. Merci pentru informatie.

  • Pe HTC One S nu merge...Ai uitat sa mentionezi ca nu functioneaza decat pe cele fara Sense si TouchWiz..

    • Inainte de realizarea tutorialului am testat aplicatia si a functionat pe Nexus 4 ( evident ) dar si pe Samsung Galaxy Note 3.
      Din pacate mi-am dat seama abia dupa postarea tutorialului ca aplicatia Google Camera merge pe orice telefon Android cu conditia sa aiba versiunea Android 4.4 sau peste. Am specificat asta si in text, intr-un update postat la 5 minute dupa postarea tutorialului.

Related Post

This website uses cookies.