Folosirea telefonului pe post de telecomanda pentru computer cu ajutorul softului controlfreak – tutorial video HD

Salut, in acest video tutorial va prezint un mod de a folosi telefonul pe post de telecomanda pentru a comanda de la distanta un player, acest lucru este valabil pentru telefoanele din gama symbian S60 v1 si v2 aceasta este singura posibilitate gratuita de a avea cel mai rapid acces la controlul unui calculator de la distanta.

In tutorial va prezint: modul in care se face conectarea, de ce avem nevoie pt a realiza acest lucru si cum functioneaza tot ansamblul.

Multi dintre noi au posibilitatea de a folosi un telefon pt a avea control asupra unui calculator,aceasta fiind una dintre metode . In cazul in care aveti un telefon compatibil cu aplicatia ControlFreak si un calculator ce poate realiza conexiuni bluetooth va puteti oricand folosi de acest mod de conectivitate pentru a va aduce confort in diverse situatii . Veti avea nevoie de playerul winamp pt a rula cu succes aplicatia ControlFreak din telefon si un sistem de operare windows 2000 sau windows XP . Modelele de telefon compatibile sunt :  Nokia 3230, 3600, 3620, 3650, 3660, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, 7650, N-Gage and N-Gage QD, N70, N90, Siemens SX-1, Sendo X si Panasonic X700 .

E posibil ca lista sa fie mai mare,insa aplicatia este destinata telefoanelor care au ca sistem de operare symbian S60 v1 si v2 , trebuie mentionat din start ca NU functioneaza pe versiunile mai noi de symbian S60 v3 ( v inseamna versiune )

Voi mai face un tutorial video identic dar va fi mai mult de atat, mai exact voi prezenta modul in care putem avea control complet la un calculator direct de pe telefon ( indiferent de distanta si induferent de marca sau modelul telefonului , cu conditia sa fie de generatie mai noua  ) .

de Busuioc Lucian

Cristi:

View Comments (47)

  • Cristi nu stiu de ce,dar nu primesc de la voi prin e-mail notificari despre noile tutoriale aparute,mai exact despre ultimele doua nu mi-a venit mail.Te rog sa verifici de ce.Multumesc.

  • Salut as vrea sa ati spun daca ai putea sa faci un tutorial despere securizarea unor date din pc cum ar fi la mn la liceu daca vreau sa umblu, spre exempu in msconfig nu imi da voie, sa schim niste setari din regedit la fel nu ati da voi, sau sa alochezi memorie virtuala nu ati dau voi, pe in scurt nu ati da voi sa schimi niste setari de baza. salut ms.

  • @ionut: Mi se pare normal ca pc-urile de la scoala sa fie bine securizate ca voi jaxoricii astia mici sa nu va bagati nasul unde nu va fierbe oala,in felu asta nu mai puteti "implanta" keylogguri sau alte setari "ascunse" care-ti faciliteaza stocarea parolelor din yahoo messenger...noi asa ceva nu o sa te invatam...nu o sa te invatam cum sa strici sau penetrezi securitatea pcurilor de la scoala! Nu invatam pe nimeni cum sa faca crack,hack,nu oferim seriale sau key-uri pt softuri,si nu o sa invatam pe nimeni cum sa "sparga" sa "fure" parole sa faca pishing,scam si altele...astea daca vrei le inveti singur noi asa ceva nu te invatam nici pe tine nici pe altii!

  • @bl:
    Te-am verificat si esti prezent in baza noastra de date la cei care sint confirmati(adica esti in regula si trebuie sa primesti mail-uri).
    Este posibil sa primesti mail-ul cu intirziere din cauza numarului mare de mail-uri care trebuiesc trimise intr-o perioada de timp- scurta, deasemenea este posibil ca mail-ul sa fie la spam in casuta ta de mail.
    In ultimul timp a fost un trafic destul de mare si poate vin cu intirziere .
    Dar nu primesti deloc sau nu ai primit acum ?

  • salut!am si eu o curiozitate...as vrea sa stiu dak exista vreun program pentru telefon cu symbian...gen remote control pt televizoare...adik dak as putea sa folosesc telefonu pe post de telecomanda de la tv..
    ms anticipat!

  • da exista,functioneaza doar daca ai suport infrarosu ( irda ) la telefon - un nume ar fi ir remote

  • -Doresti sa spionezi calculatorul direct din telefon ?
    -Doresti sa ai un control complet asupra unui calculator direct din telefon ?
    -Doresti sa folosesti telefonul pe post de telecomanda ?
    -Doresti sa sti ce fac prietena,prietenul,copilul sau oricine altcineva la un calculator sau laptop chiar daca esti la distante mari si toate astea in timp instant prin telefon ?
    -Ai un telefon fabricat dupa anul 2005 ? ( in general telefoanele fabricate dupa acest an au implementat suportul java MIDP2.0 )
    -Te poti conecta prin bluetooth sau internet ( wi-fi ) ?
    Inseamna ca ... esti interesat(a) de ce voi prezenta in urmatorul tutorial "incendiar" numai la Videotutorial.ro ( in premiera absoluta )

    ... Ceea ce am prezentat prin control freak este partea de incalzire pt ceea ce urmeaza :)

  • ms lucy...dar merge pe symbian v3?
    abia astept noul tau tutorial...asta despre cum sa ai control absolut cu telefonu...succes

Related Post

This website uses cookies.