Filme online cu subtitrări, fără fire, pe televizor

Filme online cu subtitrare direct pe tv videotutorial

Vizionarea filmelor online este extrem de confortabila. Nu mai trebuie sa descarci filmul si subtitrarea. Totul este la un click distanta.
Din păcate filmele online nu pot fi vizionate decât pe PC, telefon sau tableta.
N-ar fi bine sa vedem noi filmele online cu tot cu subtitrări, direct pe tv, fără cabluri; Totul wireless și extrem de simplu.

Filme online cu subtitrări, fără fire, pe televizor

Chromecast poate reda filmele online la mare arta, extrem de ușor. Filmele online cu subtitrări sunt la doar un click distanta. Cat e de legal, nu știu? Oricum, toată lumea poate accesa acele site-uri, unde se găsesc filme online cu tot cu subtitrări.
De ce avem nevoie, ca sa vedem filmele online pe tv?
1. Un televizor cu HDMI
2. Un Chromecast
3. Un telefon cu iOS sau Android.
Cum vedem filmele online cu subtitrări ?
1. Accesam de pe telefon site-ul preferat cu filme online
2. Găsim filmul favorit
3. Apasam icoana chromcast, care apare undeva în player
Important!
Pe site-urile cu filme online, nu toate playerele sunt suportate de Chromecast. Din fericire avem și o varianta de backup, care este mirroring-ul ecranului Android. Varianta asta consuma mai multa baterie, dar merge.


Tutorial video – Filme online cu subtitrări, fără fire, pe televizor

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (76)

      • Salut tocmai am-am luat unul și am ajuns la etapa când scrie ca sunt online,și după îmi scrie actualizare necesara,așteptați sa preluam actualizarea și tot se învârte la 0% de 1 ora,ce pot face am mai avut unul și nu am avut probleme cu el numai ca l-am dăruit cuiva mulțumesc

  • La Multi Ani Cristi si la cat mai multe tutoriale. Multumesc pentru acest pont (informatie).

    • La multi ani!
      Trebuie sa le multumim si celor de la
      Google, care au implementat atat de bine aceasta functie bonus.
      Parca tragi filmele cu prastia in televizor.

  • In primul rind..LA MULTI ANI.
    Scuze pt devierea de la subiect dar vreau sa va intreb ceva ...acum citeva luni am trecut de la windows 7 la 10 prin upgrade si nu am fost prea multumit pt ca sistemul booteaza greu...aprox 2,5...3 minute cu ssd iar colegul tau Adrian ma sfatuia sa incerc o instalare de la zero...Am instalat de la zero windows 10 dar se intimpla acelasi lucru...booteaza in 3 min...iar in windows 7 porneste in aprox 25 sec.
    Aveti vre-o explicatie...solutie.
    VA MULTUMESC.

      • MULTUMESC BOGDAN.
        Dar activarea AHCI in windows 10 este alta decit a explicat Cristi in acel tutorial...am gasit dar era activat deja si in plus nu am gasit AHCI in biosul laptopului...am citit ceva de drivere AHCI tre un update de bios..nu stiu daca asta e solutia pt ca in windows 7 nu am umblat la nimic si pornea sistemul in 25 sec.
        oricum MULTUMESC...

        • ce laptop ai?Intra pe site-ul producatorului si fa-i numaidecat update de bios,plus sa ai driverele la zi.Zi exact modelul

          • HP Pavilion dv7-6b11ev Entertainment Notebook PC
            asta e modelul...dar repet in windows 7 nu am modificat absolut nici o setare si sistemul porneste in 25 sec cu ssd kingston v300.
            o sa fac update de bios si iti spun dupa daca sa modificat ceva
            MERSI...

          • updateaza si driverele.Daca nici asa,eu as incerca windows 10 .Daca nu merge nici asa,te poti intoarce la windows 7 cand vrei,in 30de zile

  • La Multi Ani Cristi si felicitari pentru tot ceea ce faci pentru noi.
    Ai putea sa faci un tutorial despre KODI.

    • Despre "Kodi" am vorbit mai demult, pe vremea cand se numea XBMC.
      Acum probabil va trebui sa fac un tutorial la zi. Pana una alta, puteti sa-l vizionati pe cel deja facut.

    • Nu stiu exact la ce fundal te referi. Oricum sunt doar doua dispozitive.
      1. Chromecast-ul incarca imagini random de pe net.
      2. Telefonul are unul din wallpaperele stock Cyanogen 13.
      ......
      Download tapet stock CM13
      ......

    • Nu este un soft, este camera Panasonic Lumix G7. Filmarea cu tv-ul la 4k a fost bagata in editor si in acelasi timeline am introdus/ sincronizat si captura cu telefonul.

  • Multe sit uri de filme online au reclame in jurul playerului sau chiar cand dai play, e un tool care le poate bloca?. Dc accesezi cu telefonul e o nebunie, iti deschide cateva taburi cu reclame, jocuri etc. Pe PC mai merge, dar ma enerveaza reclamele acelea. La multi ani si la mai multe videotutoriale in 2016;)
    Chromecat e super fain, l am cumaparat dupa ce am vazut primul videotutorial.

    • In primul rand trebuie sa fim realisti.
      Acele site-uri nu au dreptul sa publice acele filme. Este ilegal ce fac ei acolo.
      De aceea, cu toate ca nu putem aproba aceste activitati, ele exista si acei administratori isi baga pielea in saramura, pentru postarea de filme online cu subtitrare.
      Tinerea unui site online, costa, si nu putin. De aceea ei pun reclame destul de agasante, pentru ca firmele de publicitate mainstram nu vor sa colaboreze cu ei.
      Reclamele agasante de tip pop-up pot fi intalnite si pe site-uri foarte cunoscute (protv) (antena1), asa ca......Pana sa dai play pe "protv" la un video, trebuie sa te dai de ceasul mortii in incercarea de a opri sunetele, rolloverele si toate mizeriile, pe care nici macar nu le gasesti.
      Parca astia nici nu vor sa le vizitezi site-urile. Parca isi saboteaza vizitatorii.
      Bai nene, nu suntem ipocriti, si noi avem publicutate, dar parca nu sare pe tine sa-ti scoata ochii. La noi, anunturile sunt puse in spatii fixe, cuminti, de unde nu se misca. Daca omul este interesat de produsul prezentat in anunt e bine, daca nu il ignora si gata. Dar nu avem pop-up, cerere like, abonament, rollover, mouse over, autoplay, autoshit, auto-kaka-maka, etc.
      Innebuneste lumea!

      • Bine spus, poate asa lumea intelege ce inseamna sa rulezi un site de filme. Am auzit de la cineva ca un user a deschis o petitie impotriva la site lui pentru ca nu a pus subtitrare imediat ce a aparut filmul. Absurd nu?
        Ca recomandare pentru filme pe Tv zic ca .....editat... este o solutie buna si care functioneaza foarte bine.
        nu are toate acele reclame care iti blocheaza device-ul.

  • Un tutorial la fix,deoarece si eu ma uit la unul din siteurile de filme online filmeonline2014.biz.,dar as dori sa stiu ce anume castiga cei care detin sau intretin un site de filme.Nu ca poate fi cine stie ce virus in spatele acelor filme,dat fiind ca ,cand dai click te redirectioneaza pe alte siteuri,tot felul de porcarii.Cum se poate verifica ce si cum.Multulesc

    • Administratorii acestor site-uri online sunt ca niste Robini Huzi :-). Fura de la bogati si dau la saraci.
      Ce fac ei, este ilegal.
      Castigul lor este relativ mic, in comparatie cu riscurile.
      Pana la urma o sa inchida. Probabil asta se va intampla, cand va intra pe piata un jucator ca Netflix, care va face "presiuni" pe baietii astia prin orice metoda.
      Nu am nimic cu ei, nu-i judec. Eu va spun care este realitatea.
      Ceva cu cu ei au companiile de distributie, televiziunile si statul, care nu-si primesc partea.

  • Salut Cristi si La multi ani ! Te urmaresc de vreo 6 ani si am invatat mult din tutorialele pe care le faci.Acum te rog daca poti sa ma ajuti sa rezolv o problema. Am un laptop Asus, am avut windows 8.1 bing pe laptop, touchpadul inteligent ma ajuta sa fac mai multe chestii zoom scroll cu doua degete in sus jos... am facut update la windows 10 totul ok,apoi mi-au cerut sa fac iar update si mi-au bagat windows 10 familial
    (nu stiu daca am facut bine) dupa care aceste functii au disparut practic. Le pot activa de undeva? Pt ca e un mare minus odata invatandu-ma cu ele.Am o aplicatie in calculator care se numeste Asus smart gesture si care banuiesc ca nu mai lucreaza, dar nu stiu ce treb.sa fac practic.Am vazut ca sunt mai multi care se confrunta cu problema asta.Daca ai putea sa faci chiar un mic tutorial .Multumesc si un an bun iti doresc.

    • George incearca sa megi pe site-ul Asus si sa cauti diverul de la modelul tau de laptop..vezi ce model ai scri pe google modelu si mergi la sectiunea drivers...si acolo ar trebui sa gasesti si drive-ul Asus Smart Gesture...pentru Windows 8.1...dar nu-i problema ar trebui sa se potriveasca si pe Windows 10..il instalezi si vezi cum e...daca nu merge..va trebui sa astepti driverul Oficial WHQL de la Asus special pentru windows 10.
      Un an nou fericit.

  • Scuze ca deviez de la subiect,dar am un Galaxy S3 (i9300) si am CyanogenMod 11 si am primit update la 13,si de fiecate data cand incerc sa fac update-ul,in TWRP imi arata ca target-ul este cam asa:i9300xx...,si cand dau reboot,are bootloop,ma puteti ajuta?(La boot imi arata imaginea de boot CyanogenMod 13)

    • Ai dat și un wipe dalvik și wipe cache după update? Dacă nu, intră în recovery și dă wipe dalvik și wipe cache

      • Am incercat de mai multe ori:
        1.Am sters ABSOLUT TOT(System,Data,Cache,Dalvik Cache...),bine,inafara de Memoria interna si card
        2.Am instalat peste,si am sters si Cache si Dalvik Cache
        Oricum,multumesc pt. raspuns
        Daca mai ai o solutie,as dori sa fie fara stergerea datelor,pt. ca am un joc(Shadow Fight 2)la care am muncit foarte mult.

Related Post

This website uses cookies.