Fences , un program care ne ajuta sa facem ordine rapid in haosul de pe desktop – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial voi prezenta un program care ne ajuta sa facem ordine pe desktop, cu siguranta multi dintre voi aveti pe desktop un haos de nedescris, fisiere, foldere, shortcut-uri etc aruncate peste tot, le-ati pus sau le-ati salvat pe desktop si ati uitat de ele, in timp se strang din ce in ce mai multe si va zgarie pe retina.
fences “garduri” se numeste aplicatia pe care o voi prezenta, cu ajutorul unor “garduri” virtuale voi face niste gradinite in care se vor duce folderele, shortcut-urile, fisierele, paginile web salvate si altele.
Inca de la instalare fences ne aranjaza desktop-ul, noi nu trebuie decat sa fim de acord si totul este ordonat intr-o secunda, daca nu va place cum au fost aranjate le puteti aranja voi insiva, puteti crea noi gradinite “fences” in care puteti baga ce vreti voi, gradinitele pot fi redimensionate si customizate (culorare, transparenta, label, etc).
Daca vreti sa reventiti la haosul vostru nu-i nici o problema, fences are memorat desktop-ul vostru “dezordonat” de la inceput si vi-l poate restaura intr-o clipita.
De cand folosesc aceasta aplicatie parca am mai putine icoane pe desktop, de fapt am tot atatea insa par mai putine, in timp le-am organizat pe categorii, gasesc ceea ce caut mult mai repede si per total desktop-ul arata mult mai bine, parca ma durea capul cand vedeam totul atat de dezordonat.
Sper sa gasiti folositoare aceasta aplicatie de gestionare a desktop-ului, eu nu cred ca ma voi desparti vreodata de ea, daca ma uit acum la desktop am impresia ca-mi lipsesc din “chestii” insa este doar o impresie, o sa vedeti si voi, odata cu folosirea fences nu va mai exista “dezastru” pe desktop-ul vostru.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (63)

  • În sfârşit, am prins momentul în care sa fiu eu primul comentetor! Nu am vizionat încă tutorialul deoarece ma grăbesc, chiar daca sunt înafara subiectului din tutorial, dar voi fiîn concordanţă cu ziua de azi!
    Aşadar va urez tuturor sărbatori fericite, multă sanatate, să va bucuraţi împreună cu cei dragi de acesată sfânta sarbatoare.
    LA MULŢi ANI !

  • voi astia de la videotutorial.ro niki in ziua de craciun nu va opriti din muk:X
    si asta doar pentru bobokii din domeniu IT
    dupa parerea mea multi va sunt recunoscatori:Xincluziv eo:)
    la multi ani,un an nouu mai bun,multa sanatata JI LA TOT MAI MULTE TUTORIALE;))

    venint vb de acest review

    un program km nefolositor din partea mea

    k ni singuri nu am putea sa facem un folder pe desktop in kre sa punem ce folosim mai rar:)):))

    dar noi nu jtim dekt sa facem totul kt mai repede posibil si bineinteles ji prost

    dekt sa stam sa bagam in pc toate programele,mai bne lasam pe desktop ce folosim cel mai des sau un shortcut la "start";)

    parerea mea:)

    dar fiekre face ce vrea q pc-ul lui
    oriqm
    frum tutorial:X

    ji ink o data CRACIUN FERICIT ALL:x

  • Da, interesant tutorialul.... E util dar eu imi fac curatenie singur pe descktop si nu am inca nevoie de el...

  • Super programul. Se zice ca organizarea ar fi punctul nostru slab, al romanilor. Deci cred ca romanii, il vor gasi de mare ajutor.

    Mai sunt doua programe care m-au incantat cu adevarat si sunt singurele carora le dau voie sa porneasca automat in windows:
    CLICKDEX - de ajutor daca nu stii engleza, sau nu cunosti bine romana.
    READPAL - daca n-ai bani de e-book reader si vrei sa citesti o carte pe monitor, fara sa te doara ochii.

  • Salutare Cristi , uite care e treaba scuze ca spun alt ceva decat subiectul
    comentariului.
    uite am facut o comanda la emag de 2 placi video amd radeon 6870
    am vazut ca in crossfire este cu mult mai buna decat amd(ati) radeon 5970
    dar eu am o placa de baza de la gibagyte cu chipset h55
    si procesor intel core i3 540
    vreau sa stiu daka procesorul este slab pentru 2 placi video 6870 in crossfire
    ?
    inca ceva , placile video au alimentare in 8 lini de fiecare !
    iar eu am sursa cu 6 lini, pentru ca am o placa video ati r.5770
    si nu sunt multumit de ea , pentru ca joc tot timpul .. iar doresc sa joc
    in conditii mai bune!.
    iar ca'sa iau alt procesor nu'mi convine ( e criza de)
    deja am consumat un buget foarte mare cu acest sistem !
    astept raspuns

    • Mihai: Salutare Cristi , uite care e treaba scuze ca spun alt ceva decat subiectulcomentariului.uite am facut o comanda la emag de 2 placi video amd radeon 6870am vazut ca in crossfire este cu mult mai buna decat amd(ati) radeon 5970 dar eu am o placa de baza de la gibagyte cu chipset h55si procesor intel core i3 540vreau sa stiu daka procesorul este slab pentru 2 placi video 6870 in crossfire ? incaceva , placile video au alimentare in 8 lini de fiecare !iar eu am sursa cu 6 lini, pentru ca am o placa video ati r.5770
      si nu sunt multumit de ea , pentru ca joc tot timpul .. iar doresc sa joc
      in conditii mai bune!. iar ca’sa iau alt procesor nu’mi convine ( e criza de)deja am consumat un buget foarte mare cu acest sistem !
      astept raspuns  

      Cu un procesor mai bun vei obtine rezultate mai bune, un quad (real) de exemplu intel i5 760 era mult mai indicat, configuratiile de acest fel sunt trase in jos de procesoare slabe, sursa trebuie sa fie foarte buna in cazul configuratiilor multi gpu (CrossFire, SLI), cel putin 750-800 W cu amperaj solid, cel putin o linie de 60A, iti recomand Corsair AX750, nu este atat de scumpa, este o sursa foarte tare.

  • Extraordinar tutorialul. Foarte util programul, si iti face un desktop mai frumos. (O idee pentru viitoarele tutoriale: ceva despre noile procesoare care vor aparea? sau ceva videotutoriale despre componente pc, mai mult un review (in care sa se filmeze o componenta anume, care merita dat banii pe ea, si sa se prezinte avantajele sau dezavantajele acesteia...)

  • Stimati administratori si realizatori ai videotutorialu-lui, va urez sarbatori fericite, sanatate si prosperitate!La fel si voua stimati cititori de pe aici!O data intr-un an, desi va urmaresc zilnic, scriu acest prim comentariu!Dela voi toti am invatat enorm de multe lucruri din zona IT!Stima si respect!

Related Post

This website uses cookies.