Facebook, explicarea setarilor de confidentialitate si cateva recomandari – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre setarile de confidentialitate din contul Facebook. am vazut foarte multa lume care isi face publica adresa, cu cine este frate/sora, cine este mama si tata, verisorul sau matusa. Nu este deloc bine ce se intampla! Aceste informatii nu au ce cauta pe internet, pe un site public care poate fi accesat de oricine. Ganditi-va serios la consecintele pe care va trebui sa le suportati pentru ca ati facut publice astfel de date. Mai ales daca nu sunteti o trupa muzicala sau nu promovati un produs, aceste informatii nu au ce cauta pe contul vostru deoarece ele pot fi folosite impotriva voastra de catre persoanele rau intentionate. Facebook este un site de socializare virtuala, prietenii virtuali nu au nevoie de locatia voastra, adresa voastra sau sa stie cine va este sora, frate, unchi, matusa. Prietenii virtuali de pe Facebook ar trebui sa fie interesati doar de activitatile voastre, lucrurile care va plac, domenii care va plac, site-uri care v-au fost de folos, articole interesante pe care le cititi, cantareti sau trupe preferate, filme preferate, carti preferate, reviste, evenimente si asa mai departe.
Este indicat ca periodic sa verificati setarile de confidentialitate deoarece Facebook are dreptul sa modifice aceste setari fara sa faca un anunt public in aceasta privinta. De obicei, atunci cand se aduc noi functii/optiuni in setarile de confidentialitate, Facebook are obiceiul de a reseta setarile de confidentialitate facute de voi.
Acestea fiind spuse va invit sa urmarim acest tutorial video pentru a vedea exact care sunt setarile de confidentialitate din Facebook, cum le accesam, la ce fac ele referire si cum setam cainterfata Facebook sa fie in Romana, Engleza sau limba preferata de noi.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (86)

  • Ati vrut tutorial pe pc asa ca minim 2000 de vizualizari daca toti vati plans atata.

  • am o rugaminte imi apare la profil la informatii ''Adaugă locul tău de muncă'' cum pot sa fac sa imi dispara aceasta obtiune ? ...multumesc

    • Al3x:
      am o rugaminte imi apare la profil la informatii ”Adaugă locul tău de muncă” cum pot sa fac sa imi dispara aceasta obtiune ? …multumesc

      Nu poti face asta. tocmai ce spuneam si in tutorial (daca te-ai uitat cap-coada fara sa derulezi) Interesul lor este sa-ti completezi cat mai complet profilul si astfel zi de zi te vor tot sacai cu indemnuri sa-ti completezi datele, interesele si asa mai departe. daca vrei sa intri in hora...trebuie sa joci cum canta ei, daca nu, nu ai decat sa nu folosesti serviciul lor.

  • Face-ti va rog si un tutorial despre google+.Si daca nu aveti cont pe google+ spuneti-mi si va dau eu invitatii merci.

  • Sfatul meu : nu trebuie dazactivat contul facebook deoarece toate datele raman si oricand se poate activa.In consecinta :la logare se introduce de mai multe ori parola gresita;in acest caz se desfiinteaza contul fb.Am scapat de spionaj si de toate neplacerile fb.Astept google+.

    • BarBariaS:
      Am invitaite pe google+ si cica sunt prea tanar dar care e limita ?

      minte si tu acolo,nu fii fraier/fraiera,daca vrei sa ai google+ chiar daca nu ai varsta minima,minti acolo,cum se face si la hi5

  • Va multumim dar avem si noi conturi pe Google+, o sa facem si despre acesta prezentare video.

    Pentru BarBariaS probabil 18...

  • Adrian, cum pun chestia cu like si e patratelul ala unde se pun persoanele care iti da like cum se face chenarul acela ca am cautat si fara success !

  • Chestia asta cu facebook este doar o pierdere de vreme, din care nu avem noi de castigat nimic (cel putin eu).
    La fel este si cu Google Plus (G+) care din pumtul meu de vedere este o porcarie.

  • Mersi petru raspuns, voi face alt cont si ma voi invita singur ca sa nu raman pe afara :D

Related Post

This website uses cookies.