Everything, cautarea instant a fisierelor din PC sau de pe servere ftp si http – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem gasi aproape instantaneu orice folder sau fisier aflat in calculatorul nostru, pe un server FTP sau pe un server HTTP. Cum toata lumea probabil are harduri de capacitate din ce in ce mai mare, automat detinem si foarte multe date pe acestea. Este destul de dificil sa dai de un fisier de care ai nevoie, cand ai doua harduri de 500 G pline cu date, mai ales daca suntem mai dezordonati si nu prea obisnuim sa tinem filmele intr-un folder cu filme, muzica intr-un folder cu muzica si pozele intr-un folder cu poze. Softul prezentat astazi ne face cautarea unui fisier extrem de usoara si aproape instantanee indiferent de capacitatea hardurilor si de numarul lor. Este o aplicatie portabila ce poate fi rulata pe orice sistem de operare Windows fie ca e vorba de 32 sau 64 de biti. Acestea fiind spuse, va invit sa urmarim tutorialul video!

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (28)

  • Faceti niste tutoriale foarte bune, mi-a fost folositor.

    Bafta, by h3ll$inG

    • h3ll$inG:
      Faceti niste tutoriale foarte bune, mi-a fost folositor.

      Bafta, by h3ll$inG

      Sunt de acord, faceti tutoriale foarte bune. Insa in cazul asta, v-a scapat un detaliu foarte important. Optiunile Start Http server si ETP/FTP se refera la faptul ca programelul poate sa creeze server de cautare. Astfel la adresa http://ipcomputer:80 apare o pagina asemanatoare unui motor de cautare, gen Google. Nu mai este necesar sa faceti cautarea din programul in sine ci sa cautati normal din orice browser. Interesant e ca puteti, de asemenea, partaja fisiere pe internet cu toti celor carora le dati adresa http. (Atentie ce anume partajati, nu lasati drive-ul C sau D intreg ci selectati, in indexare, doar folderul care va intereseaza.) Pentru mai multa siguranta se poate seta un username si parola. In privinta limitarilor acestui program as mentiona faptul ca indexeaza numai partitii NTFS si nu poate fi folosit pentru cautari pe un network drive mapat.

      • karbonh2o: Sunt de acord, faceti tutoriale foarte bune. Insa in cazul asta, v-a scapat un detaliu foarte important. Optiunile Start Http server si ETP/FTP se refera la faptul ca programelul poate sa creeze server de cautare. Astfel la adresa http://ipcomputer:80 apare o pagina asemanatoare unui motor de cautare, gen Google. Nu mai este necesar sa faceti cautarea din programul in sine ci sa cautati normal din orice browser. Interesant e ca puteti, de asemenea, partaja fisiere pe internet cu toti celor carora le dati adresa http. (Atentie ce anume partajati, nu lasati drive-ul C sau D intreg ci selectati, in indexare, doar folderul care va intereseaza.) Pentru mai multa siguranta se poate seta un username si parola. In privinta limitarilor acestui program as mentiona faptul ca indexeaza numai partitii NTFS si nu poate fi folosit pentru cautari pe un network drive mapat.

        Mltumim pentru completare, foarte util tip-ul !

      • karbonh2o: Sunt de acord, faceti tutoriale foarte bune. Insa in cazul asta, v-a scapat un detaliu foarte important. Optiunile Start Http server si ETP/FTP se refera la faptul ca programelul poate sa creeze server de cautare. Astfel la adresa apare o pagina asemanatoare unui motor de cautare, gen Google. Nu mai este necesar sa faceti cautarea din programul in sine ci sa cautati normal din orice browser. Interesant e ca puteti, de asemenea, partaja fisiere pe internet cu toti celor carora le dati adresa http. (Atentie ce anume partajati, nu lasati drive-ul C sau D intreg ci selectati, in indexare, doar folderul care va intereseaza.) Pentru mai multa siguranta se poate seta un username si parola. In privinta limitarilor acestui program as mentiona faptul ca indexeaza numai partitii NTFS si nu poate fi folosit pentru cautari pe un network drive mapat.

        Multumim pentru tips dar era un subiect programat pentru alta data ca merita. Tu mi-ai luato putin inainte :)

  • ar fi fain un tutorial in care sa ne aratati cum se face un generic aprox. ca al vostru de la inceput.VA ROG,SUNT FOARTE INTERESAT DE ACEST LUCRU!!!

  • Il legatura cu ce ai spus la inceput despre host ar fi bine daca ai face un tutorial cum sa scapam de reclama de la yahoo pt ca cel cu banner remove plus e vechi si nu merge si poate vei arata si celorlalti useri cum se blocheaza un site mai exact site ul de la care primeste messengerul reclamele
    Este optional daca nu vrei nu faci.Stiam de acest program ce face dar nu stiam ca ne gaseste atat de repede ceea ce cautam mult mai bun ca cel inclus in windows 7

  • CHIAR DACA E OUT FATA DE SB DAR NU M-AM PUTUT ABTINE, F F F TARE WALLPAPERUL DE PE DESCK =))))))))))))))))))))

  • Multumesc. Foarte tare programelul acesta. Gaseste totul instantaneu.
    Din cate observ el se bazeaza pe "USN journal" ceea ce inseamna ca poate cauta doar pe partitii NTFS.

  • eu mai folosesc launchy pt a cauta fisierele in comp si se misca foarte repede

  • As vrea sa imi spuneti cu ce program si cu ce setari la anumitul program filmati pentruca:captura este fff buna si sunetul la fel si nici nu blocheaza,din cate vad,calculatorul.Please.Sper ca nu e un secret

    • fyty:
      As vrea sa imi spuneti cu ce program si cu ce setari la anumitul program filmati pentruca:captura este fff buna si sunetul la fel si nici nu blocheaza,din cate vad,calculatorul.Please.Sper ca nu e un secret

      Nu putem sa-ti divulgam setarile noastre. Te rugam sa nu te superi dar asta e secretul nostru. Fiecare profesionist are sercretul sau. Despre cum se face o captura desktop exista deja tutorial video. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: CamStudio, dai enter si vei gasi tutorialul

      • AdrianGudus: Nu putem sa-ti divulgam setarile noastre. Te rugam sa nu te superi dar asta e secretul nostru. Fiecare profesionist are sercretul sau. Despre cum se face o captura desktop exista deja tutorial video. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: CamStudio, dai enter si vei gasi tutorialul

        Stiu,am vazut tutorialul cu CamStudio dar ai putea sa imi zici doar programul fara setari?

    • fyty:
      As vrea sa imi spuneti cu ce program si cu ce setari la anumitul program filmati pentruca:captura este fff buna si sunetul la fel si nici nu blocheaza,din cate vad,calculatorul.Please.Sper ca nu e un secret

      Daca vom urmari acest tutorial si ne vom uita prin procesele alea, vom observa ca se foloseste camtasia studio "https://www.videotutorial.ro/?p=6251". Cat priveste rezolutia, codecuri , frameuri si alte dracovenii, descarca un videotutorial de proba, ruleaza-l cu un player mai avansat si vei afla si aceste lucruri. :)

      Daca vrei sa te apuci de tutoriale, se considera ca stii ce faci, nu mai trebuie sa pui intrebari aici.

Related Post

This website uses cookies.