Everest ultimate edition pentru overclock download instalare si setare – tutorial video

In acest tutorial video vom vedea cum se face download,instalare si setare pentru un soft produs de compania Lavalys ce-l vom folosii in urmatoarele tutoriale video despre overclock,acest soft se numeste Everest si nu are nici o legatura cu virful everest din himalaia si nici cu dictionarul everest .

Acest soft este foarte bun pentru iubitorii overclock-ului dar nu este bun numai la asta,el poate face tot felul de rapoarte si diagnostice la sistemul de operare,la hardware-ul nostru si la software-ul instalat.

Testele ( benchmark ) realizate cu everest constituie un punct de reper pentru majoritatea testerilor si overclockerilor care-l folosesc pentru ca este un instrument care poate testa foarte multe componente din pc si in felul acesta eliminam folosirea mai multor aplicatii si normal se reduce volumul de resurse consumat.

Mi-ar fi mai usor sa spun ce nu face everest ( nu face mincare ) decit sa spun ce face,pentru ca este un instrument foarte complet si complex dar totusi usor de folosit, care are cite un raspuns pentru orice.

De acum in colo cind o sa facem tutoriale video despre overclock everest va fi aplicatia noastra oficiala pentru testarea performantelor obtinute si al nivelului de stabilitate al sistemului .

Trebuie sa-l instalati si voi daca vreti sa faceti overclock cu noi si buneinteles sa va familiarizati cu el,chiar daca nu vreti sa faceti overclock everest este un instrument foarte bun pentru masurarea parametrilor pc-ului si vizualizarea unor chestii care in mod normal erau foarte greu de accesat fara everest.

In finalul acestui text va rog foarte mult sa urmariti intregul videotutorial video pentru ca este foarte important sa stiti toate lucrurile despre aceasta aplicatie care ne va ajuta de acum in colo in urmatoarele tutoriale video din domeniul overclock-ului.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (118)

  • Cristi daca ai putea sa faci un tutorial despre microsoft word (de preferat 2003) (eventual o serie de tutoriale) in care sa prezinti in amanunt toate functiile lui (de exemplu cum inseram si modificam un grafic;cum scriem o formula matematica cu integrale,radical etc...) ar fi extraordinar ! Sunt convins ca multa lume ar aprecia asa ceva...

  • O sa incercam sa facem si la suita office 2007 ca este excelenta,o sa vedeti la ce ma refer.

  • Mai ales ca acum toata lumea lucreaza cu word acasa si/sau la serviciu si acest program a devenit indispensabil ! Iar daca faceti la toata suita microsoft office cu atat mai bine!!! Bafta in continuare tie si lui boby !

  • excelent tutorial si eu as vrea sa faci un tutorial despre suita office 2007 ca il am instalat in pc si as vre sa aflu mai multe despre el. Numai bine

  • bun bun bv bv....frumos tutoriaal chiar daca a durat 1 ora sincer cap coada mam uitat la el destul de inteligent....FELICITARI daca se poate mai multe tuoriale despre stresare a proc a placi vid si overclock daca se poate SUCCES !!!

  • Wow sincer...m-ai lasat masca,in viata mea nu am vazut atata pasiune,atata daruire,e fenomenal si bestial acest tutorial.Foarte multe lucruri noi,despre care habar nu aveam pana acum! Am insa o intrebare,cum schimbi Swap Page la Hard? o sa vorbesti si despre asta in viitoarele tutoriale despre overclock?Chiar as m-ar interesa cum se face asta.Multa sanatate Cristi si la mai multe tutoriale!

  • Super tare ms foloseam everestul pana acum doar sa vad temperaturile dar nu foloseam nici macar 0.1% din el ms mult cristi

  • Salut mam uitat si eu la tutorialul despre overclok si as vrea sa va intreb ceva, overclokul se foloseste doar pentru testarea pcului sau pentru a mari puterea pcului si va ramane asa astept si eu un raspun multumesc sunteti tari ! :)

  • am observat in tutorial ca la CPU Usage aveai 3% max. 6%. EU am 100% constant. ALT+CTRL+DELETE = WINDOWS TASK MANAGER daca se poate face un tutorial despre aceasta ar fi ok, si da, ati mai facut tutoriale pentru incepatori. macar spune-mi daca este rau sau bine la mine.

Related Post

This website uses cookies.