Editoare online asemenatoare cu Adobe Photoshop chiar aici pe site – online tools

Salut prieteni, acesta nu este un tutorial video asa cum v-am obisnuit, de astazi pe aceasta pagina veti gasi doua editoare grafice online, exact cum este Adobe Photoshop sau Gimp, diferenta este ca acelea trebuiesc instalate, iar cele pe care le gasiti pe aceasta pagina le puteti controla direct din browser.

Va sfatuiesc sa aveti instalata ultima versiune de Flash Player, pentru o fluiditate mai buna a editarii, deasemenea conexiunea la net pe care o detineti trebuie sa fie una decenta, incarcarea se va face cu intirziere de citeva secunde in cel mai rau caz, asa ca aveti rabdare, nu va grabiti.
Primul editor va fi unul simplu de folosit pentru modificari minore de contrast, redimensionare, culoare, efecte etc, cel de-al doilea va fi unul mai complex pentru editari mai consistente, bineinteles, aceste doua editoare online nu pot concura cu Photoshop sau Gimp, insa este o alternativa demna de luat in seama atunci cind trebuie sa modificati o fotografie rapid sau sa redimensionati un banner.

Pentru a folosi aceste doua editoare online aveti nevoie doar de un browser (internet explorer, mozilla firefox, opera etc), in browser trebuie sa aveti instalata ultima versiune de flash player, dar probabil ca multi dintre voi au flash-ul, daca nu aveati flash player nu puteati urmari tutoriale video.

Va doresc inspiratie artistica !

Cismaru Cristian

Primul editor este unul usor de folosit, recomandat celr mai putin familiarizati cu grafica si designul.


Editor online express asemenator Adobe Photoshop chiar aici pe site

Al doilea editor este mai complex pentru rezultate mai profesionale, insa incepatorii pot intimpina dificultati.

Editor online asemenator Adobe Photoshop chiar aici pe site

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (53)

  • pe kand un tutorial despre spart parole de mess insfarsit o metoda reala io sunt convins ca exista

  • Alin, viseaza in continuare nu vei gasi un astfel de program o parola de mess poate fi eventual furata in nici un caz nu poate fi sparta.Si sa nu intrebi acuma cum se fura pentru ca nu vei afla de aici cu siguranta.Sant atatea alte lucruri interesante si utile pe acest site.

  • @alin: Nu exista asa ceva si chiar de ar exista nu te vom invata asa ceva! Nu va exista niciodata pe acest site un astfel de tutorial,daca vrei sa fii jaxor,invata din alta parte!!!

  • Eu nu stiu la ce va foloseste voua tot felul de tampenii dastea cu spartu parolei , cu aflarea ei mie mi se pare o pierdere de timp si in plus pe un calculator ai lucruri mult mai interesante de invatat !

  • Este posibil ca site-ul Vdeotutorial sa fi intrat in criza de inspiratie...(si nu ma bucur).In functie de ce ne vor prezenta din acest moment,sper sa aiba in continuare succes.Dupa 3 seriale cu Gimp-ul ala ,parca ne-a obosit(parerea mea ca a fost o greseala de management). Am cerut sa se opreasca dupa primul tutorial dar nu m-au inteles.Am mai spus ...dinamica si surpriza fac deliciul celor care urmaresc videotutorialele.Vine windows 7 puternic si rezolva multe lucruri prezentate in videotutoriale.Am mai spus...puneti accent pe win 7 ca restul este cam floare la ureche.Va doresc succes in prezentarea noului O.S.

  • @alin: Deobicei cautand sa victimizezi pe cineva devii tu insasi victima,potzi afla parrole(urat spus Spart)dat fii foarte atent o data aflata parola la cine vrei yu prima secunda e schimbata si pass tau !!!Asa dar fii cuminte si daca vrei dute pe situl asta acolo o sa invetzi sa afli parole la mess "http://..........".Totul are un inceput !!!

  • @alin:Ce ai face daca cineva ti-ar afla parola de acces pe Yahoo Messenger si ti-ar schimba-o sau eventual ,ti-ar citi e-mailurile in mod regulat fara ca tu sa-ti dai seama?

  • @Fanibu: Asta e doar parerea ta!!! Si esti singuru care si-a expuso astfel!! Hai sa nu intram iarasi in "polemici" tu te crezi destept insa altii nu,sunt multi aici care habar n-au de multe,daca esti un user avansat asta e...insa altii nu sunt! Dupa cum ai vazut si ieri la tutorialul cu LightScribe multi nici nu stiau ce e ala sau ca au asa ceva in PC-ul lor!!! Cat despre Windows 7 ti-am mai spus care-i treaba,mai are de mancat sa ajunga sa fie promovat,mai are de crescut,intelege odata ca nu ai ce sa arati despre el,nu e final omule!!! Ce sa inveti oamenii? sa-i inveti sa foloseasca beta? RC-uri? wake up maneee!!! Exista timp si pentru el berechet!!! Ai zis ca esti bun la Windows 7 si te laudai ca stii mai multe decat stiu multi...ok fa-ne un tutorial despre el daca spui ca e asa de "bun".Mie sincer nu-mi place,nu e stabil e ok daca-l mentii liber,daca ai bagat 10 softuri pe el,deja incepe sa-si arate adevarata fata,errori,ingheata in timpul proceselor pt cateva secunde apoi rea,se "inteapa".NU E STABIL OMULEEE!!! CE SA PREZINTI LA EL? "OAMENI BUN INSTALATI WINDOWS 7 SI DACA NU GASITI DRIVERE...BAGATI INAPOI XP" asta vrei sa prezentam??? baza aia de date cu drivere de care ai spus tu intr-un alt comentariu nu e completa!!! libsesc multe drivere,foarte multi au probleme cu driverele la 7!!!

Related Post

This website uses cookies.