Download instalare si setarea celui mai rapid si destept browser opera-tutorial video

In tutorialul video care urmeaza veti avea ocazia sa vedeti cum se downloadeaza,cum se seteaza si cum se foloseste pina la urma cel mai rapid si destept browser web care exista pe piata la ora actuala.

Multi nu vor fi de acord cu mine din prima,dar dupa ce vor vedea tutorialul si vor incerca browserul sunt convins ca-si vor schimba parerea.

Ce are special acest browser? In primul rind trebuie sa se stie ca opera a fost un browser comercial (cu bani ) pina nu demult si ca acesta a iesit pe primul loc in foarte multe benchmark-uri de randare a paginilor web.

Opera are integrat un client de e-mail si un client de download care poate sa gestioneze inclusiv torrente si in acest fel nu mai trebuie sa instalam alte aplicatii pentru aceste lucruri.

Are un modul de voice control(netestat de videotutorial.ro),are optiunea de mouse gestures care ne permita sa comanda browserul doar printr-o miscare din mouse si are o chestie interesanta care ne scuteste de o munca in plus atunci cind pastam un link in bara de adrese si anume optiunea “paste n go” .

Eu folosesc firefox nu pentru ca opera nu ma satisface ci pentru ca mozilla firefox da posibilitatea unui administrator de site de a-si usura mult munca prin intermediul unor plugin-uri pe care opera nu le are,dar daca nu ar trebuii sa administrez un site si doar as vrea sa navighez pe net cu siguranta ca opera ar fi prima alegere pentru ca este rapid si sigur.

Opera este foarte apreciat si-n lumea browserelor pentru telefoane mobile si smart phone-uri  prin intermediul browser-ului opera mini care si-a dovedit fiabilitatea si functionalitatea in decurs de citiva ani .

Va invit sa urmariti acest video tutorial si imi cer scuze pentru durata mare care o are acesta, cu toate ca am incercat sa-l fac mai scurt ,nu am reusit din cauza multitudinii de optiuni pe care acest uimitor browser o are.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (128)

  • Mda..destul de interesant..insa eu am sa raman la Firefox ..speed dial am si la mozilla + fast dial..nu stiu eu m-am obisnuit foarte mult cu mozilla..pt..restul ,care sunt mai avansati...pot sa-si instaleze opera..
    :D

  • Mda ce sa zic e un browser ft bun dar cam rigid asa...cel putin asa mi se pare mie,nu e la fel de flexibil ca firefox,are el niste pluginuri dar nu le intrece pe cele pt firefox! ce e interesant chestia cu motorul de download pt torrente,in rest mie nu-mi place sincer si pot sa te contrazic din propria experienta ca nu e mai rapid ca firefox! pagina voastra mi se incarca mult mai repede cu firefox decat cu opera! consuma mult mai multe resurse decat firefox si e mai voluminos decat firefox datorita clientului de mail si al "descarcatorului" de torrente.Mause gesture stie si firefox are un adon...daca tii pe pagina clic stanga si tragi mauseul spre stanga sare la pagina anterioara daca tragi spre dreapta sare la pagina urmatoare,fara sa te mai folosesti de "butoanele" browserului.Si sa nu uitam ca pana nu ft demult opera era de vanzare! nu era un browser free.Eu sincer Iubesc firefoxul la propriu e mult mai dezvoltat decat opera bine...ca default el vine cu uneltele de baza ale unui browser insa faptul ca e ft customizabil e de apreciat,practic ti-l faci cum vrei,sa faca ce vrei,cand vrei,unde vrei.Probabil ruleaza mai bine pe sisteme mai performante dar pe al meu va spun sincer si nu am nici un motiv sa mint sau sa vb aiurea fara sa experimentez,e mai slab ca viteza decat firefoxul!

  • L-am folosit si eu de cateva ori nu zic nu,dar doar asa pt teste din curiozitate si sincer nu ma multumit,vine cam incarcat deja din default cu o mie de butoane si texte care fac acelasi lucru,mi se par ft aiurea tulbalurile care le are el,si prea multe

  • Si legat de intrebarea cu ce browser am vrea noi sa faci tutorial de acum inainte...mi-e indiferent pt ca ma descurc cu toate si cu google chrom,firefox,opera,explorer.Pentru usurinta in utilizare,eu iti propun sa folosesti Firefox .PAREREA MEA!!

  • Ok Adriane.
    Atunci firefox o sa fie boowserul de baza al website-ului videotutorial.ro.

  • Sa stiti ca un browser isi arata adevarata fata abia dupa citeva zile de folosire si credeti-ma ca opera le intrece pe toate la viteza,chiar si pe safari .

  • Te contrazic.. :D adevarul e ca fiecare isi lauda browser-ul pe care il are...cat despre" safari" sa nu aud..l-am avut si crede-ma ca a fost cel mai lent browser pe care l-am avut ... :D

  • poti sa folosesti ce iti vine mai bine.acum miam bagat si opera.firefox il aveam.e chiar interesant opera.pana acum nici nu mam gandit sa il iau sa vad cum e.imi merge foarte bine.cu mozila cand aveam utorentu pornit imi merge pc greu cu opera nu am treaba.am crezut ca nu e bun de nimic opera ptr ca stiam ca toata lumea foloseste mozila.eu pana acum o luna am folosit numai internet explorer ala vechi care era cu windows.cand mi-am bagat mozila am fost surprins.si de opera la fel.chiar imi plac tutorialele care le faceti.tinetio tot asa si faceti un forum ca acum forumul e unde ar trebui sa comentam.

  • Cristi eu Opera l-am avut 2 saptamani si la fel de greu incarca si in ultima zi ti-am spus la fel de mult ca tine sunt preocupat de it de programe sa vad ce face unu si altu sa le testez si cand fac un test la un program nu-l pornesc odata si gata! nu ma iau dupa faptul ca daca nu-mi place infatisarea nu e bun din contra am vazut programe cu o interfata jalnica dar ce putea sa faca te lasa cu gura cascata! Pur si simplu nu mi-a placut comportamentul lui Opera e lent pt mine sincer si aceasi versiune care ai prezentat-o tu am avut-o eu instalata!dar nu ma multumit.

  • martzy un forum va fi iti spun sigur insa trebuie sa aveti rabdare ca totul se va rezolva,stiti voi: incetul cu incetul se fabrica otetul! Sper sa nu se supere adminii ca mi-am luat dreptul de a va informa despre forum sau ca am vorbit despre faptul ca va exista si un forum.PACE!!

Related Post

This website uses cookies.