Download instalare si setare mozilla firefox si add-ons pentru acesta – tutorial video

Mozilla firefox este cel mai apreciat si cel mai bun browser la ora actuala,devansind browserul pe care toti utilizatorii de windows il au instalat ( internet explorer )

Puterea acestui browser modern sta in multitudinea de add-ons ( extensii ) disponibile gratuit pentru download si usurinta cu care acestea se instaleaza in firefox.

Categoriile de extensii sunt din cele mai variate,de la multimedia si download pina la securitate si web development,satisfacind astfel si cele mai exigenti useri.

Dar mai bine sa urmarim acest tutorial video despre cel mai bun browser la ora actuala si anume mozill firefox.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (93)

  • Foarte bun tutorialul felictari .Cred ca e singurul site din Romania unde gasesti tutoriale video. Bravo baieti

  • Nu cred ca este singurul website cu video tutoriale,dar cu siguranta este singurul site cu tutoriale video gratuite si la obiect,pe intelesul tuturor.
    Multumim si te mai asteptam.

  • Foarte bun tutorialul despre Mozilla Firefox.Sper sa faceti unul si despre Opera.Chiar...voua care vi se pare mai bun dintre cele doua?

  • Irinel simplu: pune-ti opera so firefox si incearca sa intri cu amandoua pe acest site si ai sa vezi k firefox incarca aceasta pagina mai repede deci Firefox mai bun decat Opera!

  • Foarte tare tutorialul!!! totusi o problema, am instalat conform videotutorialului Mozilla Firefox si interfata este in limba romana, este vreo setare pentru limba engleza?o extensie ceva sau trebuie reinstalat din nou? sincer nu ma pot obisnui k traducerea.va multumesc

  • @cata: te duci pe pagina firefox,si sus in dreapta ai niste categorii sub textul " Products/Firefox" Products e scris cu negru iar Firefox cu alb...sub scrisul ala ai ultima categorie denumia "Other Systems and Languages" clic pe ea...si-ti va da sa descarci firefoxul in ce limba vrei pt ce sistem de operare vrei! succes!

  • @traian: fii mai explicit la ce anume te referi? nu poti sa il downloadezi de pe net?sa-l dezinstalezi din PC?Vezi k avem un tutorial despre revo uninstaler un uninstaler foarte bun,care sunt sigur ca te va ajuta mult! In tutorialul cu revo vei invata si cum se dezinstaleaza un program.Hai k nu e greu trebuie doar sa fii atent! Ca sa gasesti tutorialul cu revo scrie sus in casuta din dreapta la search "revo" si da enter si o sa gasesti tutorialul!

  • cel mai tare tutorial baieti! sincer nu prea am umblat cu calc dar de aici am invatat o gramada de lucruri.la orice instalez intai va urmaresc :D UN SINGUR LUCRU VREAU SA VA CER : CUM PUN SI EU CERCULETUL ALA ROSU LA CLICK STANGA ?:d ASTEPT RASPUNS.VA MULTUMESC

Related Post

This website uses cookies.