Download canal YouTube cu toate fișierele ORIGINALE

Download canal YouTube cu toate fișierele ORIGINALE

De ce sa descarcam video-urile de pe YouTube ?

Backup-ul pentru datele digitale este obligatoriu, indiferent ca vorbim despre fișierele din telefon, din PC, sau fișierele noastre care stau în cloud, pe Google, Facebook, YouTube, etc.

Ce se poate întîmpla ?

1. Fără backup, la YouTube de exemplu, contul poate fi închis, dacă aveți încălcări grave ale regulilor, și puteți rămîne fără filmările voastre
2. În cazul în care vreun hacker va fura parola și se loghează în contul vostru, poate șterge toate filmările de acolo și rămîneți fără date. Caz în care nici fișierele originale nu mai pot fi descărcate.
3. Vine sfîrșitul lumii, potopul, apocalipsa zombi, războiul nuclear, etc, iar voi o sa rămîneți fără filmări. Eeee, nici chiar asa, dar înțelegeți voi ideea.

Cum se descarca un video din contul YouTube

Varianta old school aka. “nașpa”. Varianta asta este cea mai simpla, dar este varianta care nu va oferă decat o varianta transcodata a video-ului oficial, care este disponibila pentru download la o rezoluție mai mică. Intrați în contul youtube : Canalul Meu / Manager Video și aici aveți toate video-urile voastre iar în dreptul fiecărui video aveți un meniu drop-down unde găsiți opțiunea “Descarca în format MP4”.

Download canal YouTube cu toate fișierele ORIGINALE

Google ne permite sa descarcam orice fel de date de pe Youtube, de la email-uri pana la fișiere de pe drive sau video-uri de pe Youtube. Serviciul de descărcare a datelor din cont se numește Google Takeout.

Cum descarcam întregul canal YouTube cu video-urile originale

Varianta pe care eu o recomand pentru backup-ul întregului cont YouTube cu video-urile originale este următoarea: Intrați pe contul vostru Google: Contul Meu / Setări confidențialitate / Controlați propriul conținut / Creați Arhiva – aici deselectați tot și selectați doar YouTube și mergeți “Înainte“.

Ce dimensiune a arhivei sa aleg?

Dacă descarcați pe un hard disk formatat NTFS, nu contează dimensiunea arhivei, dacă vreți sa descarcați pe un stick FAT32, e bine sa alegeți porționarea în arhive de 2GB sau 4GB.

Aveți grija cum descarcați arhivele

Eu am avut 13 arhive de descarcat, care în total aveau 621 GB. Prima oara le-am băgat la download pe toate, ca bălălăul, după care mi-am dat seama ca hard disk-ul este înecat cu date și ca aceasta nu face fata la scriere.
Viteza de download de pe serverele YouTube ajungea la 800 Mbps (incredibil) și hard-ul meu extern Seagate Backup Plus de 8 TB pe USB3.0 abia făcea față. Ca sa ne înțelegem bine, nu era vorba de viteza de scriere ci de IO/s care în cazul hard disk-urilor este dezastru.

În cat timp poți descarca 621 GB de pe serverele Google?

Cînd am băgat toate arhivele grămada la download, trebuia sa aștept 28 de ore pentru descărcare = nașpa. Cînd am băgat cate o arhiva pe rand, am descarcat tot, adică 621 GB in 3,5 ore. Merci Google pentru viteza.

Are legătura:
Cum descarcam un album întreg cu fotografii de pe Facebook
Backup Windows pentru evitarea neplăcerilor
Clonare Windows 10, copiere de pe HDD pe SSD




Download canal YouTube cu toate fișierele ORIGINALE – Tutorial Video


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Cristi,setările pentru pregatirea sistemului de opereare pentru ssd din acest tutorial mai vechi se aplica si pentru windows 10.Ai putea te rog frumos sa actualizezi acest tutorial !
    https://videotutorial.ro/pregatirea-sistemului-de-operare-pentru-rularea-eficienta-pe-un-ssd-tutorial-video/

  2. Adrian,nu mai trebuie sa opresc system restore,disk defragmenter, indexsarea, superfetch ,prefetch pentru windows 10 !

  3. cristi sa stii ca sunt multe servere externe care da viteze f mari. de parca zici ca ar fi in tara. si eu stiam de metoda asta. doar cei care fac , vedeti sa aveti spatiu pe disck sau ssd:d

  4. Cristi nu opresti nici macar system restore care umple aiurea ssd-ul cu cu puncte de restaurare,sau defragmentarea la ce o folosim daca avem ssd .

    • Adrian Gudus a zis

      Defragmentare nu este activă pentru SSD în Windows 10. System restore este util în cazul în care strici setările sistemului sau te pricopsești cu vreun virus sau soft neplăcut, modifici registru. Dacă tu crezi că nu-ți este util systems restore, operete-l

    • Daca vrei sa oprești system restore, poți să o faci, dar nu strica sa ai o cale rapida de ieșire daca de întâmplă ceva.

Speak Your Mind

*