Devirusare profesionala gratuita si rapida cu Dr.Web CureIt – tutorial video

Salut prieteni, astazi vom vorbi despre devirusare rapida si eficienta, vom folosi o solutie gratuita si totodata simpla in utilizare, Dr.Web CureIt, caci despre el este vorba, nu necesita instalare, acesta se ruleaza direct, poate fi pus si pe un stick USB si folosit in momentul unei devirusari pe un alt calculator.

In ultima vreme am vazut din ce in ce mai multe computere infectate, multe dintre acestea aveau un antivirus cu protectie real time, cu toate astea nenorocirea tot a avut loc, in acest caz solutia noastra, Dr.Web CureIt se potriveste manusa, intram cu el in forta si dezinfectam, exact ca un doctor lucreaza acesta, nu degeaba solutia poarta numele Dr.Web.

Setarile de baza ale acestei aplicatii, sunt destul de bine facute, cu un singur amendament, Dr.Web CureIt in setarile de baza nu se atinge deloc de arhive si dupa cum bine stim, de multe ori in arhive se pot ascunde fisiere mallware pregatite de atac, multe arhive au instructiuni de autoextragere la executare, astfel ne putem infecta. Din fericire exista o solutie, eliminam toate extensiile introduse in campul de excludere si gata, avem un motor de scanare mortal.

In caz ca aveti instalat un program antivirus, este recomandat sa-l opriti pe perioada scanarii cu Dr.Web CureIt, nu trebuie sa va dezinstalati antivirusul vostru favorit, deasemenea este bine sa incetati orice activitate pe perioada scanarii, daca aveti nevoie urgenta de computer cat timp Dr.Web scaneaza, puteti umbla putin la setari, puteti reduce prioritatea acestuia in procesul de scanare, astfel va puteti face si voi treaba.

Atentie.

Dr.Web CureIt nu este un antivirus cu protectie Real-Time, acesta, in varianta gratuita nu face altceva decat sa va dezinfecteza computerul si atat, poate fi folosit ca si antivirus rezident in varianta comerciala, astfel veti beneficia si de protectia Real-Time, atat de necesara in zilele noastre.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (115)

  • Frumos tutorial, dar solutia pro cu real-time e mai buna si aia, adica scanarea in timp reala e buna (nu maninca resures multe la fel ca si cea free?)

  • Multumesc Cristi, mai ales pentru sugestia pretioasa. Eu foloseam dr.Web, dar adevarul e ca nu umblasem in setarile lui, iar cea ce am aflat azi (cu referire la exceptii) e chiar binevenit ca solutie pentru o scanare cu adevarat eficienta.

  • frumos tutorialul
    am si eu o intrebare care este cel ma bun antivirus?
    sau ce antivius gratuit este mai bun

  • Poate sa-mi explice cineva si mie, de ce trebuie exclus dr. web la scanare? Si de ce zici ca altfel ar trebui scanat la nesfarsit?

    • Poatesa-mi explice cineva si mie, de ce trebuie exclus dr. web la scanare? Si de ce zici ca altfel ar trebui scanat la nesfarsit?  


      Nu Dr.Web trebuie exclus, ci carantina, de fapt vine exclusa de baza, nu mai trebuie sa faci tu nimic.
      Acea setare este pentru cazurile in care vrei ca Dr.Web sa nu-ti scaneze ceva, practic ii spui ca stii ce este acolo si ca nu vrei sa-si bage el nasul .

  • Aha , deci este exclusa carantina de la scanare pt. ca obiectele mutate in carantina sa nu fie scanate din nou.
    Mersi de raspuns, cred ca-m inteles.

  • Multumim mult pentru tutorial,este foarte bine realizat, asteptam de mult un tutorial de acest gen.
    Un produs similar foarte puternic este si Kaspersky Virus Removal Tool pe
    care l-a evidentiat si Cosmin putin mai sus(imi pare rau ca mi-a
    luat-o inainte).
    Nu am folosit Dr.Web, poate o fi mai bun dar pe mine m-a salvat de multe
    ori Kaspersky Virus Removal Tool (inclusiv de virusul de tip imagine.php (Win32.Palevo) la care cred ca s-a facut referire in tutorial).As putea sa
    spun ca Avast 5 habar n-a avut de asa ceva.
    As fi curios sa stiu parerea cuiva care le-a folosit pe amandoua, dar
    totusi dupa cate mi-a gasit Kaspersky Virus Removal Tool,ramane favoritul
    meu.
    In final va doresc DEVIRUSARE EFICIENTA SI TOTALA tuturor.

Related Post

This website uses cookies.