Descarcare si instalare Service Pack 1 Beta pentru Windows 7 – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam de unde descarcam si cum instalam SP 1 Beta (Service Pack 1) pentru Windows 7. Pentru cine nu stie, un Service Pack are rolul de a repara sau astupa bresele de securitate ale unui siste de operare, de a aduce imbunatatiri asupra unor module sau tehnologii implementate si de a stabiliza sistemul. Daca folositi Windows Vista noi am facut deja un tutorial despre instalarea SP2 pe Windows Vista
Service Pack 1 pentru Windows 7 poate fi descarcat de pe site-ul oficial Microsoft
Ce aduce cu el Service Pack 1 Beta pentru Windows 7?
Desi nu este pachetul final cei ce l-au incercat si testat pana acum spun ca, conexiunea Wireless se face mult mai rapid si cei care aveau probleme cu conexiunea Wireless, dupa instalarea acestui Service Pack, conexiunea Wireless functioneaza normal. De aici nu putem decat sa concluzionam ca acest pachet aduce imbunatatiri in ceea ce priveste wireless-ul si probabil alte patch-uri pentru module si bug-uri mai putin vizibile.
Unele zvonuri spun ca tot in acest SP1 Beta a fost integrat si suportul pentru Bluetooth 3.0
Asadar daca aveti probleme cu conexiunea wireless va recomand sa instalati acest Service Pack pentru ca nu pierdeti nimic.
Inainte sa instalati acest SP1 va recomand sa faceti un backup fie cu softul de backup integrat in sistemul de operare Windows 7 fie cu Paragon, Acronis True Image sau XML Drive Image despre care noi am facut tutoriale.
Eu unul am instalat acest Service Pack 1 Beta pentru Windows 7 si nu am intampinat nici un fel de problema. Calculatorul merge la fel de bine, softurile la fel. In speranta a v-am starnit curiozitatea, va invit sa urmarim tutorialul video.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (43)

  • eu am o intrebare am mai puso dar nu a rasp nimeni...pot sa fac pe windows 7 sa mearga sonoru ca pe xp ai iesiri 7.1 si pe windows 7 nu se mai aud canaleelle toate bn se aud cu ecou si nu imi place

  • In pseranta a v-am starnit curiozitatea, va invit sa urmarim tutorialul video.

    Te-ai grabit la scris !

    • Cosmin: In pseranta a v-am starnit curiozitatea, va invit sa urmarim tutorialul video.
      Te-ai grabit la scris !  

      Oricine greseste, imporant ca a facut acest tutorial.

    • mai oameni buni eu nu inteleg acest video tutorial. spun asta pentru ca unu la mana acel link catre aceea pagina de pe site-ul microsoft a fost eliminat. iar in al doilea rand eu am probleme grave cu wirrelesul deci imi merge imi scaneaza imi arata toate retelele dar nu mi-se mai conecteaza la reteaua mea imi arata reteaua mea cu un x rosu si imi spune setarile facute pe acest pc pentru retea nu corespund cerintelor retelei respective. daca ma ajuta cineva..

  • Foarte interesant tutorialul Adrian... Sper sa iasa si versiunea stabila cat mai erpede.Am si eu doua intrebari: 1) La acest Service Pack inbunatateste stabilitatea windowsului? 2) Am vazut ca ai procesor de 2.50 GHz si lai facut prin overclok 2.40GHz (nustiu daca mam exprimat corect cu overclok), dc ai scazut frecventa procesorului? Eu ma gandeam ca stai mult la pc si sa nu se incalzeasca asa tare ai scazut frecventa putin, dar nu stiu daca asta e acesta motivul! Mult noroc in continuare si sanatate!

  • Pana nu apare o versiune finala nu ma incurc, am avut instalat o data un sp1 beta si nu ma multumit deloc.

  • nu se arde nimic,Iustin,poti doar sa parlesti un procesor sau sa infloresti niste condensatori pe placa video :))

  • Salut ! Am si eu o problema pe Windows 7 Ultimate .
    Cand bag un disc in unitate , sau montez o imagine cu Daemon Tools , nu imi mai apare chestia aia pe desktop (automount cred ca se numeste) , si chiar daca intru in Computer , si dau clik pe discul respectiv , imi intra in el ca si cum as da pe "Explore/Open" .
    Daca se poate sa ma ajutati si pe mine.
    Frumos tutorialul .

    Multumesc!

    • Andrei: Salut ! Am si eu o problema pe Windows 7 Ultimate .
      Cand bag un disc in unitate , sau montez o imagine cu Daemon Tools , nu imi mai apare chestia aia pe desktop (automount cred ca se numeste) , si chiar daca intru in Computer , si dau clik pe discul respectiv , imi intra in el ca si cum as da pe “Explore/Open” .
      Daca se poate sa ma ajutati si pe mine. Frumos tutorialul .Multumesc!  

      Metoda 1:Dute la "Control Panel\Hardware and Sound\AutoPlay" si bifeaza "Use Autoplay for all devices" apoi click Save.
      Metoda 2:Click Start si casuta Search introdu gpedit.msc si apasa enter.
      In fereastra deschisa dute la "Computer Configuration\ Administrative Templates\ Windows Components\ Autoplay Policies\ Turn off Autoplay" si schimba valoarea pe Disable.

  • Este chiar forte interesanta integrarea sp in windows :)) sunt sigur ca pe multi iar interesa asta ..........este un lucru foarte util......dupa parerea mea

Related Post

This website uses cookies.