Descarcare si instalare Internet Explorer 10 pe Windows 7, ce este nou – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem instala browserul Internet Explorer 10 in sistemul de operare Windows 7.
Internet Explorer 10 este cea mai noua versiune a browserului de la Microsoft si poate fi instalata in sistemul de operare Windows 7 prin mai multe moduri. Putem instala IE10 prin Windows Update daca avem un Windows oficial cu licenta sau putem instala IE10 manal descarcand executabilul browserului de pe site-ul oficial Microsoft.
Daca alegeti sa instalati IE10 manual, nu va fi necesara validarea Windows-ului. Pentru ca Windows 7 vine preinstalat cu Internet Explorer 8, puteti face upgrade-ul direct la versiunea 10 fara sa fie necesara instalarea versiunii Internet Explorer 9.
Internet Explorer 10 este identic ca interfata cu Internet Explorer 9 insa lucruri in plus fata de versiunea 9 exista. Pe langa faptul ca IE 10 este un browser mai bine optimizat, mai rapid, acesta ofera posibilitatea sa redeschidem ultima sesiune de browsing sau sa setam browserul IE 10 sa faca acest lucru de fiecare data.
Unul din principalele motive pentru care nu utilizam in trecut browserul Internet Explorer este tocmai faptul ca nu oferea posibilitatea sa deschizi browserul cu ultima sesiune de browsing in care am lasat deschise 7 tab-uri cu diferite pagini web, lucru pe care celelalte browsere il fac de foarte multa vreme.
Ei bine intr-un sfarsit beneficiem de “reopen last session” (redeschide ultima sesiune)sau “start with tabs from last session” (porneste cu tab-urile din ultima sesiune) in versiunea Internet Explorer 10, lucru care cu siguranta ma va face sa folosesc mai frecvent acest browser.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 1.000 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (38)

Related Post

This website uses cookies.