Curatare, optimizare si devirusare online cu OneCare Windows Live – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim iar despre optimizare, un subiect fierbinte ce este de interes de fiecare data. Mai exact o sa va prezint un serviciu foarte interesant a celor de la Microsoft. Este vorba despre serviciul OneCare Windows Live, ce promite sa ne curete sistemul de operare de fisiere temporare si care nu mai sunt folositoare Windowsului, sa ne optimizeze sistemul de operare reparand erorile de registry sau defragmentandu-ne hard disk-ul si sa ne scaneze impotriva virusilor si a softurilor de tip spyware. Deci mai pe scurt acest serviciu se va ocupa de protectie, optimizare si curatare.
Tot ce va trebui noi sa facem pentru a beneficia de acest serviciu este sa accesam urmatorul link:
http://onecare.live.com/site/en-us/default.htm

Odata ajunsi aici avem optiunea fie sa rulam toate cele 3 procese de optimizare, curatare si protectie in mod automat, fie sa rulam fiecare proces individual. Acest lucru ne este foarte util, poate nu dorim o scanare impotriva virusilor si a spyware-ului ci doar o curatare si o optimizare. Asadar fie le rulam pe toate fie doar ce ne intereseaza. As mai adauga ca daca veti lasa acest serviciu sa va scaneze de virusi si spyware si aveti un hard foarte mare, acest proces ar putea dura cam mult. Cel mai bine este sa procedati asa cum am aratat si eu in tutorial. Fie alegeti o scanare rapida impotriva virusilor si a softurilor de tip spyware fie le dezactivati complet sau lasati functia activa insa alegeti pentru scanare doar partitia C unde sta Windowsul nostru. Daca stiti ca aveti virusi si vreti sa scapati de ei, este recomandat sa nu modificati setarile in privinta asta ci sa le lasati de baza, asa cum vin ele. Prea multe nu ar mai fi de spus despre acest serviciu, este foarte intuitiv si foarte usor de folosit mai ales daca cunoastem putina engleza. Spre final nu pot decat sa va invit sa urmarim impreuna acest tutorial video si sa vedem exact cum procedam pentru a ne optimiza, curata si proteja pc-ul.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (57)

  • Salut foarte bun si chear foarte folositor si este si usor de folosit. si mai scapam de niste softuri din pc. ms si in general facind ca in tutoriale am un pc mai stabil si rapid incodata ms si astept noi tutoriale.

  • foarte util programul:)
    eu folosesc tune up utilites de prin 2007, dar vad ca la scanarea de la microsoft a gasit unele probleme pe care acesta nu le vede:)
    as avea mai multe probleme daca ma poatre ajuta cineva:
    1.Folosesc ca metoda de protectie Eset smart security 4.2 cumparat si cu update la zi. Am scanat in mai multe randuri calculatorul si nici urma de virusi. Am incercat si ESET Online Scanner si acesta a gasit cateva "creaturi" care misunau la mine in pc. Imi poate spune cineva de ce?
    2.De ceva vreme, mai precis de aproximativ un an cand restartez calculatorul imi apare poza aceea cu modelul placii de baza si nu mai continua sa booteze. Trebuie sa ii dau reseturi peste reseturi ca pana la urma sa porneasca. Este vreo solutie sa rezolv asta?
    3.Coolerul placii video (nu este mai mare de 5 cm) face un zgomot ca de rajnita.L'am curatat, i-am facut tot ce am stiut dar degeaba.(placa video: asus radeon x550)
    imi cer scuze ca sunt pe din afara subiectului
    sper sa primesc raspuns cat mai repede:)

  • Adrian, imi dai si mie te rog frumos imaginea ta de fundal ? Mio poti trimite la adresa de mail din comentariu te rog ? :) Imi place foarte mult.

  • Bine ca au facut cei de la "Microsoft" acest scan online si sa trecem la acea optiune unde sa trimitem datele noastre din pc, eu am trimis si nu ma tem deloc ca o sa-mi gaseasca softuri fara licenta si altele, eu am un windows 7 original si cum am zis nu ma tem deloc eu chiar am lasat bifat acea optiune, chiar vreu ca cei de la Microsoft sa afle ce am eu in pc, ca nu trimit oricui, care imi va baga virusi si spyware, chiar ma va proteja si imi va da indicatii.Eu v-as recomda sa scanati cu acest serviciu o data pe saptamina care e foarte bun si ce imi place la dinsu pentru ca nu este nevoie de instalat in pc.
    In privinta tutorialuli bravo, pina acum nu stiam de acesta solutie foarte buna, si de azi inainte vio folosi doar acest serviciu online.
    BRAVO VIDEOTUTORIAL.RO!!!

  • ...totul este ok....mai putin serialul de la sistemul de operare...merg inca pe manual...!

  • salut!daca tot veni vorba in tutorial despre tuneup si setarile lui,as vrea sa faceti un tutorial despre cum ar trebui setat in mod corect tune up utilities.multumesc

    • cosmin: salut!daca tot veni vorba in tutorial despre tuneup si setarile lui,as vrea sa faceti un tutorial despre cum ar trebui setat in mod corect tune up utilities.multumesc  

      Cel care il avem deja l-ai privit? Scrie sus numele softului, in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra, da enter si vei gasi tutorialul!

  • cosmin: salut!daca tot veni vorba in tutorial despre tuneup si setarile lui,as vrea sa faceti un tutorial despre cum ar trebui setat in mod corect tune up utilities.multumesc  

    Cel care il avem deja l-ai privit? Scrie sus numele softului, in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra, da enter si vei gasi tutorialul! Succes!

  • salut,foarte bun tutorialul.....se poate un tutorial despre semnarea aplicatii Symbian care au nevioe de certificat,,,va rog mult m-ar interesa foarte mult si cred k si pe altii,ca exist o serie de programe dar nu am reusit sa le dau de capt cum functioneaza

Related Post

This website uses cookies.