Cum vedem continutul video si fotografiile fara cont Facebook, Like sau Share

Salutare prieteni, in tutorialul de astazi vedem cum putem vedea continutul video si pozele haioase de pe site-urile care ne forteaza sa dam like sau share paginii. Una din practicile urate pe care foarte multe site-uri (daca le putem numi asa) o aplica este aceea de a forta utilizatorii sa dea Like sau Share paginii pentru a vedea continutul video sau foto aflat pe site-ul respectiv.
Like-urile sau Share-ul ar trebui sa reprezinte o plata morala pentru continutul vizionat, o plata optionala si nu obligatorie. Multe site-uri care aplica astfel de metode pentru continutul aflat pe pagina nu fac decat sa va vanda mai departe like-urile sau sa va colecteze informatiile contului Facebook.
Poate un astfel de comportament din partea celor care detin astfel de site-uri ar fi scuzabil daca, continutul este original/propriu, este creat de proprietarul site-ului dar nici macar asta nu ar fi o scuza care sa le permita sa parctice asa ceva. De cele mai multe ori insa acestia nu fac decat sa ofere un link pe pagina lor catre un clip YouTube care nu le apartine si pe care cei care l-au urcat pe YouTube l-au pus acolo pentru a fi vizionat FARA RESTRICTII. Daca cel care a uploadat clipul pe YouTube l-a pus acolo ca sa fie public pentru toata lumea, cu ce drept acesti proprietari de site-uri ne contidioneaza (si in cazul in care nu ai Facebook, ne restrictioneaza) accesul la a vedea acel clip care nu le apartine?
Nu va mai lasati pacaliti de astfel de capcane si nu mai aruncati cu Like-uri fara sa va ganditi putin inainte, multi fac bani frumosi cu Like-urile voastre sau cu informatiile contului vostru! Iar pentru cei ce detin astfel de “site-uri” lasati vizitatorii sa aprecieze singuri daca meritati sau nu Like/Share pentru pagina voastra. De ce? Pentru ca nu pacaliti pe nimeni, va furati singuri caciula si metode care sa ne ajute sa va ocolim restrictiile pe care nu aveti dreptul sa le puneti, vor fi intotdeauna!
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact cum putem vedea continutul video si foto fara sa dam Like sau Share paginilor sau fara sa avem un cont Facebook.


[media id=1103 width=480 height=223]
Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (79)

  • Sunt de acord cu tine, Adrian, in aceasta privinta. Multe dintre aceste site-uri folosesc logarea cu facebook ca "confirmare" din partea utilizatorului ca are varsta, numa etc.. Dupa mine, ar trebuii eliminate toate :) . Mersi de tutorial, sunt sigur ca va fi de folos multora dintre noi, ca si mie de altfel. Succes in continuare.

  • In Chrome nu functioneaza, nici in Firefox sau IE...Optiunea "view source" nu apare in chrome sau in firefox. Apare in IE insa nu se poate accesa.

    • Ba apare. Probabil ca la tine apare in romana, mai precis "Vedeţi sursa paginii" . E acelasi lucru cu "view page source " . Iar "view page info" este "Vedeţi informaţii despre pagină" . Bafta.

    • Ce exact nu funcționează? Fii mai explicit, mai multe detalii. Pe alte pagini poți da click dreapta și sa alegi "view source"?
      Dacă da înseamă ca cei de pe site au pus restricție la click dreapta și atunci, rămânând în pagina poți accesa" view source" din butonul meniu al browser-ului Chrome iar pentru celelalte browsere și opțiunea tot în memoriile browser-ului

  • Bun tutorial. Felicitari. Si nu numai site-uri gen wow biz ....... ...ro . Trebuie sa dai like ca sa vezi o emisiune, serial film. pe .........ro te obliga sa dai like ca sa vezi un film emisiune cum am mai zis. desi majoritatea sunt hostate pe .......com sau .......ru ca e din Rusia.

  • Functioneaza pe orice browser cunoscut.Nu ai urmat tu pasii. "View page source" in Chorme,uitate mai bine dupa ce dai click dreapta pe pagina,nu pe elementele browserului.

  • Functioneaza! Foarte bun tutorialul, enervante paginile cu "apasa like sa nu stiu ce" etc.
    Bravo !

  • Rectific poți accesa "view source" din butonul meniu al browser-ului Chrome iar pentru celelalte browsere găsești opțiunea "view source" tot în bara de meniuri (pentru Internet Explorer) sau în butonul Firefox portocaliu (pentru browserul Firefox)
    Tastatura cu autocorect este de vina pentru greșelile anterioare.

  • Unde este cristi, ca vad ca nu a mai facut niciun tutorial de mai bine de o luna. Sper ca nu s-a lasat de tutoriale...

Related Post

This website uses cookies.