Cum transformam interfata Windows 7 in Mac OS X – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam cum putem transforma sistemul de operare Windows 7 in Mac OS X. Da, iarasi un tutorial despre customizarea Windows-ului. De data aceasta il vom face sa arate precum sistemul de operare Mac OS X, o sa schimbam de la imaginea de log in, iconite, cursorul mouse-ului, iconitele la foldere, partitii, iconitele din control panel, wallpaper, taskbar pana la efecte speciale, adaugarea vestitului Dasboard din Mac OS X, sunete de log in si log out, start up, turn off. Toate acestea nu va trebui sa le facem noi manual. Tot ce va trebui noi sa facem este sa descarcam pachetul cu tema, sa dam dublu click pentru a porni instalarea si sa urmam wizard-ul de instalare. Va recomand inainte sa instalati pachestul cu tema, sa faceti un backup sau macar un restore point. Daca nu stiti sa faceti aceste lucruri, noi am mai abordat astfel de subiecte in trecut. Scrieti sus in casuta de cautare din dreapta: cum se face un backup sau cum se foloseste system restore dati enter si veti gasi tutorialele.
Deasemenea este bine sa dezactivati pe perioada instalarii pachetului cu tema si firewall-ul daca aveti unul instalat, antivirusul si UAC (User Acount Control). Pe o scara de la 1 la 10 ii dau acestui pachet cu tema de Mac OSX nota 10 datorita efectelor, resurselor minime pe care le consuma, functionarii si compatibilitatii cu sistemul de operare Windows 7. La prima vedere a desktop-ului cu aceasta tema instalata, orcine poate jura ca este vorba de un adevarat sistem de operare Mac OS X cel putin din punct de vedere al interfetei dar si a functionalitatii datorita vestitului Dasboard.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (54)

  • e super tare apilcatia, dar nu-mi place ca m-am obisnuit cu windowos in plus mi se pare enervant MACOSX.Dar tutorialul e de nota 10 free.

  • E ok tutorialul imi place , acuma ca am vazut tutorialul mi-am amintit ce fata am facut cand am dat prima data de un mac os :))) nici nu stiam unde sa dau click sau iarasi o treba grea era sa sterg ceva ;)) pfff cati nervii mi-am facut ..da pana la urma a fost ok si am invat asa in mare sa il folosesc

  • cand reactivez antivirusul gaseste un virus(win32:malware-gen),poate este o alarma falsa..
    bafta

  • foarte frumos tutorialul ... eu as vrea sa faceti unul in care sa explicati cum se transforma ubuntu in mac os

    • alex:
      foarte frumos tutorialul … eu as vrea sa faceti unul in care sa explicati cum se transforma ubuntu in mac os

      cauta pe yutub macubuntu eu am facut asha ceva la ubuntu 10.04 si sa transformat boboc SUCCESURI

    • alex:
      foarte frumos tutorialul … eu as vrea sa faceti unul in care sa explicati cum se transforma ubuntu in mac os

      daca vrei sa faci chestia asta se poate foarte usor: http://sourceforge.net/projects/macbuntu/

      e mult mai simplu de instalat si rezultatul chiar e un Mac OS adevarat. daca ii arati la cineva desktopul o sa spuna ca ai mac, nu ubunutu:))

      ti-l face "mult mai perfect" ca ce face aplicatia asta cu windows 7 :))

      cei de la videotutorial ar putea face un tutorial cu chestia asta fiindca dureaza mai putin si cred ca multa lume saliveaza dupa el ;)

  • Nu imi place deloc aceasta tema, nu ma mai dau in vant dupa teme, cursoare, skinuri, iconite, etc. Daca tot indragiti atat teme de Mac de ce nu economisiti bani si va cumparati unul.

  • Foarte interesant acest tutorial !!!
    AS avea o propunere de tutorial:la fel cum ati prezentat aceasta tema care transforma win 7 in mac os x sa prezentati o tema in care sa transformati win 7 in ubuntu fie cu Ubuntu Skin Pack 4.0 sau daca nu o alta metoda ar fi sa instalam tema maverick_for_win7_by_dpcdpc11 la care sa schimbi "orbul",butoanele de navigare cu Windows 7 Navigation Buttons Customizer si taskbarul cu 7CONIFIER ca sa arate foarte frumos.ASTA daca vreti.

  • Am instalat acest pack, e frumos, insa am o problema cu rocket dock care imi apare, dar imi afiseaza semnul intrebarii la fiecare icoana in parte. Stiti cumva cum pot remedia aceasta problema?

  • Foarte frumos tutorialul!Ca toate de pana acum.Dar am o intrebare Adrian...cum ai reusit sa ai Aero in sistemul virtual? ^^

    • Owadel:
      Server not found: rtmpte://89.34.23.236:80/simplevideostreaming/mp4:/

      rezolvat necesita un refresh...sorry

Related Post

This website uses cookies.