Cum se vede lumea din satelit cu google earth – tutorial video

In acest tutorial video vom vedea niste imagini din satelit,sau mai bine zis tot globul pamintesc, cu ajutorul unui program free ( gratuit ) de la google care se numeste Google Earth .

Google a pus la punct un sistem de centralizare a imaginilor luate din satelit si din avioane speciale,care este cu adevarat uimitor.

Pina nu demult ne uitam la filme americane in care niste agenti CIA sau FBI priveau pe ecranul computerelor imagini luate din satelit,iar noi ne gindeam ce tehnologie avansata au americanii astia,dupa aceea vedeam imagini militare din kosovo tot cu americanii care bombardau locatiile “rebelilor” cu o precizie “chirurgicala” la fel ca in shoterele de pe pc.

Aceasta tehnologie nu mai este asa inaccesibila,de fapt este doar la un click distanta,prin instalarea Google Earth putem privii imagini din toata lumea inclusiv Romania la nivel de strada , la o calitate destul de buna , putem privii chiar si cladiri 3D , bineinteles ca in Romania sunt mai putine cladiri 3D decit in alte parti.

Cu ajutorul lui Google Earth putem vedea nu numai tot pamintul,dar si spatiul cosmic,galaxii,planete,stele ,constelatii,sateliti naturali si multe altele din univers.

Va urez vizionare placuta la acest tutorial video cu Google Earth si sper sa reusiti sa va descoperiti locuinta din satelit cu ajutorul acestui software gratuit.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (36)

  • Extrem de util scolarilor si celor ce le place Geografia!!!mie unu nu mi-a placut :))m-am jucat si eu acum cativa ani cu acest program...Felicitari pt tutorial! Acest program inlocueste cu foarte mult succes vechiul ATLAS Geografic,care de ce sa nu recunoastem era cam plicticos si plin de date,prin acest utilitar,program copii ar invata mult mai usor geografia,e mult mai captivant si au mai multa rabdare sa invete cu o astfel de "jucarie" unele scoli folosesc acest program ca material didactic!

  • Vechi programul dar util,Ca si vinul cei vechi e bun!!!Doar ca trebue sa stii sa-l bei !!

  • spune mi te rog cum pot downloada acest fisier pentru ca daca l urmaresc on line se tot opreste sa incarce.

  • @vasycara: Este interzisa downloadarea videotutorialelor de pe acest site,pt ca astfel ve-ti ingreuna si mai mult traficul pe acest site si chiar ca nu se va mai putea urmari aceste tutoriale de pe site! Oricum exista un sistem de protectie si daca vei incerca sa downloadezi vei primi ban pt totdeauna,si nu vei mai putea vizita niciodata acest site!

  • Cunosc eu pe cineva care descarca tutoriale de aici si le pune pe torrent le modifica putin scoate chestia aia cu videotutorial.ro de pe imagine , cand va prezentati numele in tutorial isi pune numele lui , nu puteti sa ii dati aluia ban?

  • Este fascinant si interesant.Stiam de Google Earth dar nu am
    fost curios sa-l vizualizez.Acum am niste trasee pe care vreau
    sa le explorez.Tine-o tot asa.Bafta !!

  • E foarte bun programul, acum depinde cum si in ce context il folosesti. Cei de la Google Earth au o colaboare cu cei de la Vessel Tracker, iar cine e interesat de nave comerciale e super!!!

  • Madalin:) Ce cunosti tu e :(Nu cunosti nimica) una e sa faci captura video/audio, la cea ce vezi si alta e dawnload,asa e Adrian?

  • Eu nu stiu ce se intimpla,dar mie nu mi iasa aprope nimic din domenii,si websuite uri,stc,k la voi,si nici sa mi raspunde ti nu vreti,nici sa mi spune ti uinde grsesc.

    Mersi

  • @Iacob Florin: pt ca nu esti atent de aia nu-ti iese! trebuie sa te uiti cap coada la tutorial cu ft mare atentie si sa ai firewalul daca ai unul dezactivat sau setat cum trebuie ca sa nu blocheze porturile cu care va lucra programele care le instalezi pt website...uitate mai atent la acele tutoriale!

Related Post

This website uses cookies.