Cum se spioneaza sau se controleaza un computer cu telefonul mobil – tutorial video HD

Salut , in videotutorialul urmator voi prezenta cum putem realiza o conexiune gen remote control sau remote asistance intre un telefon si un calculator.

Dupa cum stiti se poate controla un calculator foarte usor de pe alt calculator prin intermediul unor programe ce trebuiesc instalate pe ambele calculatoare sau doar pe unul singur iar pe celalalt sa fie instalat java runing enviroment, cu conditia ca conexiunea internet sa fie activa pe ambele pc-uri, dar acum acest lucru este valabil si prin intermediul unui simplu telefon mobil care dispune de java .

Avem nevoie de o conexiune bluetooth sau internet pt a rula cu succes aplicatia ce o voi prezenta. Putem folosi acest tip de remote de pe orice tip de telefon cu conditia ca telefonul sa suporte java MIDP2.0 , in tutorial arat un exemplu de a verifica aceasta posibilitate.

Acest tutorial poate ajuta si pe cineva care trebuie sa spioneze un computer pentru a afla ce programe ruleaza pe el sau pur si simplu pentru a ajuta parintii care doresc sa-si supravegheze copii aflati in fata computerului .

de Busuioc Lucian

Cristi:

View Comments (65)

  • Sper sa prezinti si ceva softuri din acestea pentru telefoanele fara simbian [Nokia 6288] pentru ca sunt foarte interesante,daca sunt.

    • An o problema deki am facut tot ca in tutorial si cand incerca sa ma conectez cu wifii imi zice: "IOException: java.io.IoException:Error ocured whikst opening conection:

      LA buetooth imi zie: No correct service found!Please make sure bluetooth remote control x( nu stiu ce are deki e programu pornit bluetooth activat si nimik

  • I have a problem Imi spune "Phone out of range!" Care ar putea fi cauza si care e solutia?

  • crystache - ce anume ai dori sa prezint ?

    Andrei - ce zici tu e pt ca telefonul nu este in aria de acoperire a semnalului bluetooth sau internet.Asa reiese din cele spuse de tine.Da-mi mai multe detalii pt ca nu am inteles ce si cand se intampla

  • Cand dau sa se conecteze Imi zice Waiting for PC si dupa cateva secunde imi zice Phone out of range! Asta cand incerc sa ma conectez prin bluetooth. Daca vreau sa ma conectez prin internet imi mere fara probleme.. Am un Nokia E50. Totusi dc nu vrea si prin bluetooth?

  • Andrei - cred ca in cazul tau problema este de la asocierea telefonului cu calculatorul.Incearca din softul bluetooth-ului din calculator sa realizezi o conexiune cu telefonul pt a vedea daca il descopera.Mai exact telefonul tau nu vede adaptorul de bluetooth al calculatorului.Incearca cu cautare si asociere+adaugare in lista ca autorizat pt a nu mai cere permisiunea de fiecare data

  • Asocierea este in regula. Totusi nu inteleg dc merge prin internet si prin bluetooth nu vrea sa mearga. Pt k totusi... prin net costa prin bluetooth nu!

  • Salut spuneti varog pt alte telefoane (samsung) sau altele nu sepoate sau numai nokia multumesc !

  • in tutorial am spus ca merge pe orice telefon si am aratat cum poti si verifica acest lucru

Related Post

This website uses cookies.