Cum se seteaza si cum se instaleaza multi messenger – tutorial

Yahoo messenger este un program de chat foarte popular la noi in Romania,fiind situat ca popularitate,in fata lui skype care se bucura de un succes foarte mare la ora actuala un lume.

Din totdeauna oamenii ce folosesc yahoo messenger si-au dorit sa poata intra online pe mai multe id-uri simultam,acest lucru fiind imposibil pina de curind,cind un soft micut si interesant si-a facut aparitia pe piata,este vorba despre multi messenger.

Cu acest soft putem intra pe messenger cu mai multe id-uri in acelasi timp.

De acum in colo putem intra online cu mai multe id -uri de mess si putem foarte simplu sa ne bagam prietenii in ceata,bineinteles daca nu cumva au auzit si iei de multi mess.

In acest tutorial video o sa va aratam cum se descarca multi messenger,cum se instaleaza multi messenger si cum se seteaza messenger,cu toate ca nu este foarte complicat.

Veti putea sa descarcati multi messenger si de pe website -ul nostru chiar de la sfirsitul textului apasind butonul: download multi mess.                                    DOWNLOAD yahoo multi messenger

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (59)

  • doamne cata rabdare aveti eu una va multumesc din suflet si ma rog sa aveti cati mai multi vizitatori si sa fiti cei mai tari felicitari sincere pe mine una m-ati ajutat f mult}{

  • chiar sunt toanta fac toti pasii pana la partea cu run next instal nu am crackul sau cum se numeste asta cu next next... instal :( off va plictisesc:( imi cer scuze

  • @ioana: Off mai Ioana de ce nu esti atenta? de ce nu te uiti la tot tutorialul? e chiar aici pe site programelul unde te duci sa-l cauti? mai multa atentie ioana daca vrei sa inveti ceva uitate deasupta filmuletului si programelul e chiar deasupra! scrie cu albastru DOWNLOAD yahoo multi messenger.Of of of ce sa-ti fac pt neatentie? :))

  • da am dat dar in clip spui stai sa caut unde e si eu nu am gasit asta cu run si next:) pfff m-am uitat de 10 ori zici asa stai sa vad unde e si il scoti de undeva eu nu l-am gasit:D download am dat repet s-a salvat sub forma de arhiva apoi am extras pe dest dar atat am dat aia cu enable si pauza faza cu run si next:(

  • @ioana: hai sa o luam usor...ce versiune de messenger ai? in tutorial era asa pt ca Cristi a dezinstalat si reinstalat messengerul iar...asa ar trebui sa faci si tu!!! avem aici pe site messengerul cel cu adevarat bun...la fel in gasesti deasupra tutorialului uite aici https://www.videotutorial.ro/?p=382. Deci dezinstalezi messengerul pe care-l ai tu acum,descarci de pe site de aici sau de unde vrei multimessengerul si yahoo messengerul de la adresa de mai sus.Acum pornesti multi messengerul chiar daca nu ai instalat nici un messenger,si bifezi k in acest tutorial il bagi in bara,il lasi sa tuleze,si incepi sa instalezi messengerul pe care l-ai luat de la adresa de mai sus.Inainte de toate astea ca sa dezinstalezi bine messengerul pe care-l ai iti recomand sa-l dezinstalezi cu revo uninstaler la care avem si un tutorial.Daca vrei messenger 8 imi poti scrie la adytalautarul@gmail.com si ti-l trimit eu sau pe mess la id de mess ady_gudus.Daca il vrei pe cel nou....messenger 9 il poti lua de aici...te duci pe adresa care ti-am dat-o mai sus... Succes!

  • ai zis ca se poate downloada de pe site ca e un link pe download albastrit am dat dar tot nu e si aia:)) si app fa-mi ce vrei pt neatentie dar ajuta-ma:)

  • @ioana: am mai postat un comentariu dar vad ca nu sa afisat pt ca trebuie sa fie verificat datorita faptului ca am bagat un link in el,Ioana uite cum facem,intra pe id-ul asta: ady_gudus Iti voi da acolo cat ajutor vrei :) daca doresti bine inteles,si negociem si pedeapsa pt neatentie!

  • @ioana:
    Inainte sa instalezi multimessenger trebuie sa te uiti la tutorialul cu messenger si dupa aceea la tutorialul cu multimessenger.

Related Post

This website uses cookies.