Cum se scoate banerul publicitar la antivirusul Avira AntiVir – tutorial video

Daca acum cateva zile va prezentam instalarea si setarea lui Avira AntiVir astazi venim cu o completare asupra acelui tutorial si o sa invatam impreuna cum sa blocam fereastra pop-up care apare de fiecare data cand Avira AntiVir isi face update pentru baza de date cu semnaturile pentru virusi.

Operatiunea este una foarte simpla si la indemana oricui, in tutorialul de astazi am ales sa va prezint 2 dintre aceste metode. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe “Start” apoi pe “Run…” scrieti in casuta: secpol.msc ( Local Security Policy ) expandati click-and pe semnul plus din fata grupului “Software  Restriction Polices” , dati un click pe “Additional Rules” pentru al selecta, si in dreapta,intr-o portiune alba faceti click dreapta si din meniul contextual alegeti “New Path Rule…” In fereastra ce va apare click-ati pe Browse navigati pana la “C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop” cautati executabilul denumit “avnotify” dati “OK” apoi “Apply” si iar “OK”

Probabil va intrebati ce am facut mai exact urmand acesti pasi? Practic am blocat drepturile de executie asupra fisierului “avnotify” si acesta nu va mai avea dreptul sa ruleze sau sa se execute atunci cand avira isi va face updateuri! Acest “avnotify” este raspunzator de acea fereastra pop-up care apare la fiecare update al Avirei.
Facand acesti pasi Avira AntiVir nu va suferi cu absolut nimic, nu ii va scadea eficienta sau rata de detectie si nu va fi afectata buna functionalitate a acestui minunat si “ieftin” antivirus.

Acestea fiind spuse eu va las sa urmariti tutorialul nu inainte de a preciza ca, cea de a 2 metoda de a scapa de aceasta fereastra pop-up este prezentata in tutorial si va trebui sa-l urmariti pentru a o descoperi.

Nu uitati, va asteptam cu pareri,sugestii si completari pe rubrica de comentarii, daca pe rubrica de comentarii puteti ajuta pe cineva cu o problema la care voi aveti rezolvare, nu ezitati s-o faceti, numai impreuna putem face minuni.

Va doresc vizionare placuta!

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (70)

  • Salut Adrian...a fost intr-adevar o idee buna acest tutorial deoarece desi nu apare des acel baner este sacaitor mai ales cand isi face un update si poate esti in mijlocul unui film sau joc..etc..sunteti tari!!Astept cu nerabadare si celalalte tutoriale..PS:eu am incercat prima metoda care mi-se pare mai simpla si a mers 100% :))

  • Wolfwarine: Salut Adrian…a fost intr-adevar o idee buna acest tutorial deoarece desi nu apare des acel baner este sacaitor mai ales cand isi face un update si poate esti in mijlocul unui film sau joc..etc..sunteti tari!!Astept cu nerabadare si celalalte tutoriale..PS:eu am incercat prima metoda care mi-se pare mai simpla si a mers 100% )

    Multumim frumos si te mai asteptam!

  • Ai putea sa faci un tutorial Adrian:Despre cum sa copiem windowsu preinstalat pe un hard nou,adica daca eu vreau ca acel windows sal pun si pe alt hard,parca se facea asta cu acronis,se poate face asa ceva?

  • Salut Adrian,eu am aplicat metoda a doua(mi se pare si putin mai simpla).Am gasit-o pe You Tube intr-un tutorial scurt de tot.La tine expunerea este putin mai lunga dar mult mai eficienta in special pentru noi incepatorii in ale PC-ului.Iti multumesc pentru tutorialele pe care le faci si care pe masura trecerii timpului iti ies din ce in ce mai bine.Felicitari si lasa carcotasii sa zica ce vor,asta e placerea lor.
    Legat de Avira 9 am gasit un tutorial pe net care zice ca totusi se poate seta ptr.Update din 2 in 2 ore.L-am aplicat dar nu-mi respecta orarul stabilit(probabil am gresit undeva)In principiu se deshide avira,intra in seduler la administrator,cu clik dr.sterge toate joburile de acolo si apoi creaza altele ptr. Update programate din 2 in 2 ore(in total 12 update)(tot cu clik dr.si edit Job,etc)In baza acestei idei,daca crezi ca este valabila,te rog sa faci un tutorial scurt si foarte util.Multumesc.Stima si respect

  • Nu o data am fost sunat de persoane carora le instalasem avira , sa-mi spuna ca nu stiu ce fereastra l-ea aparut si ca ce trebuie sa faca(era vorba binenteles de acea reclama). Ei iata si solutia, buna treaba .
    Referitor la ce spune Viorelpicu cu update din 2 in 2 ore vreau sa spun ca eu l-am setat si merge deoarece l-am lasat setat pe maximizare tocmai pt a vedea daca face update si merge probabil Viorel... ai uitat sa bifezi casuta "enabled".A era sa uit merci Adrian :)

  • blackarow:
    Nu o data am fost sunat de persoane carora le instalasem avira , sa-mi spuna ca nu stiu ce fereastra l-ea aparut si ca ce trebuie sa faca(era vorba binenteles de acea reclama). Ei iata si solutia, buna treaba .
    Referitor la ce spune Viorelpicu cu update din 2 in 2 ore vreau sa spun ca eu l-am setat si merge deoarece l-am lasat setat pe maximizare tocmai pt a vedea daca face update si merge probabil Viorel… ai uitat sa bifezi casuta “enabled”.A era sa uit merci Adrian

    Salut prietene,Referitor la setare Avira 9 ptr.update din2 in 2 ore precizez ca l-am setat pentru 0ra 8,10,12.14,etc zilnic.Am observat ca face operatia la orele stabilite dar mai face si la pornirea PC-ului(ex azi la ora 9 si ceva la pornire pc a facut update.Eu l-am lasat pe minimize(deschide o fereastra mai mica in dreapta jos dar destul de vizibila),si am bifate toate operatiile la enabled.S-auzim de bine

  • Chiar nu ma deanjeaza deloc acel pop-up de la Avira. Ba chiar ma ajuta sa stiu cind si-a facut update-ul.

  • viorelpicu:
    Salut prietene,Referitor la setare Avira 9 ptr.update din2 in 2 ore precizez ca l-am setat pentru 0ra 8,10,12.14,etc zilnic.Am observat ca face operatia la orele stabilite dar mai face si la pornirea PC-ului(ex azi la ora 9 si ceva la pornire pc a facut update.Eu l-am lasat pe minimize(deschide o fereastra mai mica in dreapta jos dar destul de vizibila),si am bifate toate operatiile la enabled.S-auzim de bine

    Daca ai bifata optiunea "repetă în cazul în care timpul a expirat" ( repeat job if time has expired) e normal sa fie asa el fiind setat la 08.00 si tu ai pornit pc la 9 si ceva cum zici el a facut treaba pe care trebuia sa o faca la 8. Respect

  • in windows xp nu functioneaza nici o metoda prezentat frate in secpol.msc nu apare nimic... iar din program files lipseste tabu security

    • dany: secpol.msc

      Salut baieti, eu urmaresc cu interes tutorialele d,voastra cel legat de banerul publicitar al AVIREI lam incercat si eu dar am ajuns la concluzi ca in XP home edition s.p3 ,Software Restriction Polices nu poate fi abordata, in nic una din modalitati.Aeti oalta ide?. Va multumesc anticipat.

      • OVI: Salut baieti,eu urmaresc cu interes tutorialele d,voastra cel legat de banerul publicitar al AVIREIlam incercat si eu dar am ajuns la concluzi ca in XP home edition s.p3 ,Software Restriction Polices nu poate fi abordata, in nic una din modalitati.Aeti oalta ide?.Va multumesc anticipat.  

        Din pacate home edition nu are Software Restriction Polices...alta solutie nu cred ca ai...

      • OVI: Salut baieti, eu urmaresc cu interes tutorialele d,voastra cel legat de banerul publicitar al AVIREI lam incercat si eu dar am ajuns la concluzi ca in XP home edition s.p3 ,Software Restriction Polices nu poate fi abordata, in nic una din modalitati.Aeti oalta ide?. Va multumesc anticipat.  Citeaza-ma

        Daca te deranjeaza atat de mult alege un alt antivirus. Cauta aici pe site si sigur gasesti ceva pe placul tau. Daca nu te streseaza fereastra de reclame atunci ramai pe Avira. Asta este, ghinionul tau.
        Succes.

        • francisc:
          Daca te deranjeaza atat de mult alege un alt antivirus. Cauta aici pe site si sigur gasesti ceva pe placul tau. Daca nu te streseaza fereastra de reclame atunci ramai pe Avira. Asta este, ghinionul tau.
          Succes.  

          Va multumesc pentru raspuns. OVI.

  • Nu stiu ce tot spuneti voi ca ati setat Avira sa isi faca update din 2 in 2 ore cand el atunci cand vrei sa faci asta iti spune clar ca timpul minim este de 1 zi! Da,la avira premium sau security suite poti seta intervalu de timp cat vrei dar cel free nu merge decat 1 data pe zi Uitati un print screen AICI

Related Post

This website uses cookies.