Cum se schimba sau cum se personalizeaza butonul de start (orb) din windows 7 – tutorial video

Salut prieteni, bina ati venit la videotutorial.ro, in acest tutorial video vom invata cum se schimba butonul de start pe windows, probabil deja v-ati obisnuit cu butonul acela si poate vi se pare plictisitor sau banal, tocmai de aceea am realizat acest tutorial, inspiratia pentru acest tutorial video mi-a venit de pe rubrica de comentarii, de la voi, vizitatorii si prietenii nostri.

Aplicatia Windows 7 Start Button Changer a foat realizata de un baiat de 12 ani membru al forumului TWC ( The Windows Club), site ( thewindowsclub.com ) de pe care am procurat si aceste resurse pe care le puteti descarca de mai jos .

Softul Windows 7 Start Button Changer ne permite sa schimbam butonul de start de pe windows 7 intr-un mod cum nu se poate mai simplu, trebuie mentionat ca aplicatia se foloseste de mai vechiul si cunoscutul soft “Resource Hacker.exe” , care aici se numeste “r.exe”, aplicatia Resopurce Hacker.exe ne poate ajuta sa schimbam butonul de start si in windows xp, daca doriti sa vedeti cum se schimba butonut de start pe windows xp nu trebuie decat sa ne solicitati asta pe rubrica de comentarii, in acest fel vom stii exact ce tutoriale doriti sa vizionati.

In arhiva atasata acestui articol mai aveti si un pachet de 10 seturi de butoane pentru windows 7, nu uitati, inainte de toate sa va puneti la adapost fisierul “Explorer.exe” v-am aratat cum se face in tutorial, ca masura de precautie, aplicatia Windows 7 Button Changer face si ea un backup fisierului “Explorer.exe” just in case.

Daca ati mai dori sa vedeti tutoriale cu metode de customizare a sistemului de operare windows, nu trebuie decat sa ne scrieti pe rubrica de comentarii, scrieti detaliat la ce anume vreti tutorial si noi vom trece la treaba, cererile nu trebuie sa fie neaparat pentru customizarea windows 7, putem sa face tutoriale si cu modificarea temelor in windows xp sau introducerea de teme noi in windows vista, you name it…

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

Download Windows 7 Button Changer.exe + 10 seturi butoane & Resource Hacker.exe

de Cismaru Cristian

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (144)

  • Foarte frumos tutorial asteptam de mult asa ceva :) te rog sa continui cu tutoriale cum sa customizam windows 7, teme , sunete de windows si da as vrea sa vad si cum sa pot face butoane customizat, sper sa continui cu tema asta :)

  • Interesant ; poate faceti un tutorial si despre personalizarea XP - ului ( schimbarea aspectului icon-urilor , instalarea sidebar + gadget-uri care sa ''pape'' mai putine resurse , schimbarea aspectului logon-ului etc ) ; FELICITARI !!! ptr tutoriale ; avem ce invata de la voi.

    • ploe: Interesant ; poate faceti un tutorial si despre personalizarea XP – ului ( schimbareaaspectului icon-urilor , instalarea sidebar + gadget-uri care sa ”pape” mai putine resurse , schimbarea aspectului logon-ului etc ) ; FELICITARI !!! ptr tutoriale ; avem ce invata de la voi.  

      Avem deja unul pentru XP, scrii sus in casuta "Cauta pe videotutorial.ro..." de sus din dreapta: vista inspirat, dai enter si vei gasi tutorialul!

  • Tutorialele despre Windows 7 le luati cumva de pe ".......ro" ?
    Cand am citit pe acel blog chestia cu GODMOD, la 2 zile a aparut si aici; acum cateva zile am citit pe blogul acela, astazi este pus si aici. Presimt ca peste cateva zile o sa faceti un tutorial despre "............ro" cum se schimba iconitele in Windows 7.

    • Mario: Tutorialele despre Windows 7 le luati cumva de pe “…….ro” ?
      Cand am citit pe acel blog chestia cu GODMOD, la 2 zile a aparut si aici; acum cateva zile am citit pe blogul acela, astazi este pus si aici. Presimt ca peste cateva zile o sa faceti un tutorial despre “…………ro” cum se schimba iconitele in Windows 7.  


      In text a fost specificata sursa de inspiratie, te rog sa nu mai pui linkuri, vom fi nevoiti sa te bagam la spam.
      Daca merg pe principiu tau, nu ar mai trebui sa faca nimeni nimic.
      Eu NU citesc pe site-uri din Romania, tocmai din cauza ca as putea fi influentat, citesc pe site-uri de afara, banuiesc ca orice realizator de articole se inspira de undeva, nu cred ca le viseaza cineva noaptea, nu cred ca a inventat cineva din Romania vre-un soft de tweak de acest fel, poate a inventat si nu stiu eu.
      Noi aducem informatia concentrata intr-un format usor digerabil, daca cineva a prezentat inaintea noastra ceva nu inseamna ca ne-am inspirat de acolo.
      Nu stiu daca ia observat, la rubricile de stiri, cam toate stirile seamana intre ele, asta nu inseamna ca pro tv s-a luat dupa antena 1 sau dupa prima tv.
      Eu ce ar trebui sa fac, noi am prezentat windows 7 inca in faza pre-beta, nu prea erau articole pe atunci in Romania, asta inseamna ca toata lumea care scrie despre windows 7 s-a luat dupa noi?
      De cand realizez tutoriale pe videotutorial.ro nu ma-am inspirat decat de vreo 2 sau 3 ori si atunci am specificat clar, o data din revista chip si acum de pe site-ul TheWindowsClub.com.
      In rest noi nu cred ca ne luam dupa cineva, cand am pornit noi pe acest drum era numai praf in jurul nostru, nu realiza nimeni tutoriale video, acum au inceput multi si nu ne suparam, chiar ne bucuram, asta inseamna ca omul are de unde alege.
      Cred ca ne jignesti !!!

  • Frumos, as vrea un tutorial despre teme din windows.Pantru ca mi-am pus o tema nu din windows cu care vine el ci l-am luat de pe net, si imi minca resurse, oare chiar de la asta sa fie.Multumesc.

  • Super tutorialul Cristi! Imi place acest gen de tutoriale legate de customizarea windowsului. Un alt program cu ajutorul caruia iti poti schimba interfata ferestrelor, a taskbar-ului si a butonului de start (skin-ul windows-ului in engleza :D ) este Window Blinds. Un tutorial despre el ar fi interesant.

  • Super! Ar fi bun si un tutorial despre cum sa ne creem propriile noastre butoane :X...Thanks Cristi! ;)

  • Foarte bun tutorialul Cristi, felicitari! Imi plac aceste tutoriale despre customizarea windowsului. Mai este un program cu ajutorul caruia iti poti customiza skin-ul windowsului. Window Blinds se numeste. Un tutorial despre el ar fi interesant.

    P.S. : Am mai scris adineauri un comentariu asemanator, dar nu l-am vazut afisat ceva timp (10-15 min de la momentul in care am apasat butonul). In caz ca se va afisa si acela , imi cer scuze, poti sterge unul din ele, ori acela ori asta :).

Related Post

This website uses cookies.