Cum se schimba parola de yahoo messenger sau yahoo mail -tutorial

Putem sa avem mai multe motive sa schimbam sau sa inlocuim parola de pe yahoo messenger sau yahoo mail   ( yahoo account password ).
De multe ori se intampla ca un “prieten” sa ne afle parola de messenger sau mail si sa ne incalce intimitatea sau pur si simplu sa ne faca rau.

Asa ca de multe ori avem nevoie sa schimbam sau sa inlocuim parola de la yahoo messenger sau adresa de yahoo mail ( yahoo account password ) pentru o siguranta si o securitate mai buna.

Vom parcurge impreuna,in urmatorul tutorial video acesti pasi pentru a intelege mai bine metoda de schimbare parola yahoo ( yahoo account password )

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

 

Cristi:

View Comments (179)

  • Sallot ma numesc Patryk si a-s dori sa stiu si io cum sa fac rost de vechea mea parola de mess,ca cnv mi-a schimbat-o ,pls va rog io mult sa ma ajute careva:( Multzumesc:-<

  • @JesusNavas: Nu poti recupera parola decat daca mai tii minte ce date ai bagat atunci cand ti-ai facut id-ul,respectiv codu postal,anu nasterii ziua luna anul...si raspunsul la intrebarea de urgenta daca ai setat-o...daca le stii toate astea iti poti recupera ft usor parola daca nu le stii...parola ta e pierduta forever...nu-ti ramane decat sa te rogi de cel care ti-a schimbat-o sa ti-o dea!!!

  • JesusNavas Iati adio de la vechiul ID si fa un nou ID
    De ce fi se fura parola ? Pentru ca sunteti naivi sau nu va protejati calculatorul. Credeti ca daca era un program pentru asa ceva nu se afla si inca ceva, chiar daca ar fi un program nu ar functiona decat foarte putin timp, pentru ca detinatori serviciului tip Yahoo, Google si restu ar repara imediat bug-ul si ar inchide imediat portita de intrare a programelului inventat. Cel mai raspandit program de aflare a conturilor este KeyLogger, dar este si un anti program adica Anti KeyLogger... dar mai multe detali despre aceste programe gasiti in SCYLA paza trece primejdia rea.
    Sursa: http://scyla.co.cc/parola-sparta-furata-sau-hackuita/

  • eu cred ca este bine sa iti schimbi parola deoarece tio pt afla prieteni colegi..etc si sati pu un mai lunga si nici macar sa le ici cate litere are nu merita.

  • Multumesc bunului Dumnezeu ca mai exista oameni de buna credinta ca voi.Care sa ne mai invete cate ceva(gratis).Multumesc inca o data.

  • SAL ma numesc crysty si vreau sa aflu vechea mea parola de la un id ca unu mia aflat parola si mia skimbatoo plss.

  • @greta:
    Nu nu se sparg parole
    Si daca s-ar chinuii cineva credema ca nu s-ar obosii sa-ti sparga tie parola
    Si daca poate cineva sa faca acest lucru il rog sa-mi sparga mie parola de la e-mail sau messenger
    Sunt multi care se cred mari hackeri si nu stiu sa foloseasca copy-paste bine
    De cele mai multe ori e un "Prieten" care iti stie parola
    si toata lumea o sa zica ....."Cine a spart parola? Cine a spart parola?
    Hackerii domne Hackerii

  • cum sa spargi o parola yahoo messenger?e simplu!de fapt nu il spargi ci il furi utilizand noul cont yahoo care iti va trimite parola de la id-ul victimei pe imailul tau de yahoo!cum se aplica metoda?e simplu..!deschizi yahoomailul de pe adresa ta de yahoo si dai click pe (new)adica acolo unde deschizi pagina sa scrii un imail dupa care prima linie (to)scrii adresa de imail de la serverul yahoo care iti va trimite parola pe adresa ta(recovery_passkey@yahoo.co.uk) dupa care in cea de a doua linie la(cc)treci id-ul victimei si in cea de a treia linie la (subject)scrii parola ta de la id de pe care trimiti imailul! dartrebe sa ai cel putin 30 iduri in lista ta de mesenger ca sa se vada ca e folosit idul si in maxim 24 de ore serverul iti trimite parola pe mail la adresa ta!Este cea mai buna metoda de a sparge un cont yahoo!testat 100%!succes!!!

Related Post

This website uses cookies.