Cum se recupereaza date sau fisiere pierdute de pe un hard disk -tutorial video

Hard disk-ul este una din cele mai sensibile componente din computer.Pentru siguranta dateleor sau fisierelor din pc (poze,filme,muzica,jocuri,documente,etc) va recomandam ca fisierele importante sa le tineti pe doua harduri sau sa le salvati pe cd,dvd,stick usb sau hard disk extern.
In caz ca nu ati facut aceste lucruri si totusi dintr-o eroare au diparut sau nu mai aveti fisierele respective puteti viziona urmatorul video tutorial in care vom prezenta o metoda de recuperare a datelor sterse accidental sau ca urmare a unor erori de sistem.
In acest video tutorial va vom prezenta un progaram free cu care putem sa recuperam date sau fisiere de pe un hard disk si anume software-ul recuva care ne poate ajuta in rezolvarea acestor probleme.
Recuperarea datelor este o treaba care pina nu demult era facuta numai de specialistii software,dar acum cu recuva free care este un program foarte usor de utilizat,recuperarea datelor poate fi facuta si de utilizatorii mai putin experimentati in recuperarea de date si fisiere sterse.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

 

Cristi:

View Comments (221)

  • Da se poate sa-ti gaseasca cite ceva dar nu te astepta la minuni daca ai rescris sectorul acela de hard

    • Salut as avea o mica problema in legatura cu un video daca ma puteti ajuta

  • ami placa situ saitu asta te apreciez da programul de recuperarea fisierelor sterse mie nu ami merge ami merge pana la scan si apoi gata te rog dak vrei sa wa ajutzi raman dator toata viatza sa recuperez niste fisiere cu alte programe care stii u mai bine te rog frumos contacteazawa tinel_satanistul plzplzplzplz

  • Pentru tinel satanistu.
    Mai exista si alte programe de recuperare pe care ai putea sa le incerci,insa programele astea nu fac MINUNI.
    Nimic nu te poate apara de tine insu-ti.
    Fratilor, faceti BACK-UP BACK-UP BACK-UP.......ca sa nu mai aveti probleme.

  • Am si eu o problema... va rog mult... am o camera video sony... si am formatat hardul din greseala si am pierdut niste filmulete importante... in alta ordine de ideii.... fratele meu a mai facut dupa aceea un filmulet si la sters... acela se recupereaza dar ale mele deloc... multumesc

    Florian

  • Este posibil sa le recuperezi pe toate sau nici unul,depinde de noroc,recuperarea datelor nu este o stinta exacta.

Related Post

This website uses cookies.