Cum se pune Yahoo Messenger in limba Romana – tutorial video

In tutorialul de astazi o sa invatam impreuna cum prin ajutorul unui mic si foarte simplu truc, putem avea clientul Yahoo Messenger in limba Romana.
Cred ca Yahoo Messenger nu mai are nevoie de nici o prezentare si cu totii stim ca este cel mai folosit client de mesagerie instanta din Romania. Majoritatea il folosesc ca sa faca sesiuni voice (voce) sau WebChat (posibilitatea de a vedea pe cel cu care vorbim daca acesta detine un webcam). Tot procedeul prin care trecem sa avem clientul de Yahoo Messenger in limba Romana este foarte simplu, pur si simplu o sa inlocuim un fisier .dll (librarie de sistem) pe care o sa il aveti disponibil deasupra tutorialului video. Va recomand inainte sa inlocuiti fisierul .dll original sa ii faceti o copie de siguranta in caz ca micul truc nu merge sa puteti restaura fisierul astfel incat sa nu stricati functionalitatea clientului de Yahoo Messenger. Iarasi sa fiti foarte atenti inainte sa faceti acesti pasi de inlocuire a fisierului .dll sa fiti sigur ca ati iesit din Yahoo Messenger si ca acesta nu ruleaza. Din pacate metoda prezentata in tutorial merge doar pe versiunea de Yahoo Messenger 9 iar pentru cei ce au sisteme de operare pe 64 biti este posibil ca aceasta metoda sa nu functioneze 100% chiar daca folositi Yahoo Messenger 9.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

Download dll yahoo messenger limba Romana

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (127)

  • Am incercat eu pe vista pe 64bit si merge ok cu yahoo messenger versiunea 10, felicitari pentru tutorial ;)

  • Ai uitat probabil sa spui ca YM limba romana merge doar pe XP ,nu si pe Win7 !!! Mult succes in continuare .!!!

    • Ai uitat probabil sa spui ca YM limba romana merge doar pe XP ,nu si pe Win7 !!! Mult succes in continuare .!!!  

      Serios? ai argumente, diovezi in sensul asta? Uite ca eu am argumente si dovada ca merge pe Windows 7 poti vizualiza un print dand click AICI (click pe cuvantul AICI scris cu rosu) deci merge sau nu?

  • Foarte frumos acuma pot sa o invat si pe nepoatamea sa umble pe mess mai bn ca ia le cam are cu pc dar nu stie ea engleza , are numa 7 ani :))
    dar se pricepe cat de cat :P
    Multumesc !!!

  • Bravo baieti !
    Merge si pe versiunea 10.0.0.1258-us.
    As fi vrut sa atasez o poza dar nu stiu daca se poate.

    Multumim !!!!

  • cum sa fac si eu sa pot viziona tutorialul programului KIllDisk? va rog.
    sinte-ti foarte buni stiati? va multumesc, va urmaresc de foarte mult timp ,imi sinteti de foarte mult ajutor.

  • Care e diferenta dintre un windows pe 32 de biti si unul de 64 de biti? E mai bun ala de 64 sau cum......?

Related Post

This website uses cookies.