Cum se pot instala si rula softuri de pe un stick usb cu portableapps – tutorial video

In acest tutorial vom invata sa folosim stick -ul usb pentru a stoca programe gata instalate si pe care putem sa le lansam in orice moment si pe orice computer.

Multi dintre voi au pe acasa usb stick-uri pe care nu le mai folositi,astfel m-am gindit sa scoatem din fundul sertarului acel stick usb prafuit si sa-i dam o noua viata.

Cu ajutorul aplicatiei,sau mai bine zis a suitei de aplicatii de la compania PortableApps,vom putea sa luam cu noi peste tot softurile preferate.

Atunci cind mergi la un internet caffe sau pe la un prieten la calculator,nu putem sa folosim softurile favorite pentru ca lumea se uita chioris atunci cind vrei sa-ti instalezi si tu ceva,insa de acum in colo asta nu mai este o problema pentru ca exista PortableApps care ne ajuta sa lansam programele de pe un stick usb fara a mai fi nevoie sa le instalam.

Doar bagam stick-ul in portul usb si lansam unul dintre multele programe disponibile inca de la inceput.

Pe marginea acestui subiect vom mai revenii si cu alte tutoriale video in care vom perfectiona aceasta metoda si o vom adapta astfel incit sa punem pe stick aproape orice soft.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (52)

  • Foarte tare Cristi wow esti un geniu!! pentru mine esti un mentor in IT la mai mult si la mai mare omule!!

  • excelenta idee cu portable apps , imi permit nesimtirea de a face o mica sugestie : cand un tutorial cu windows pe stick? ( ca linux am vazut si mi s-a parut foarte tare).

  • Foarte interesant acest tutorial,sper sa o mai completezi si sa ne arati si cum putem instala alte softuri downloadate nu numai de la ei de pe site.

  • psihologu...te rugam frumos pe viitor sa incerci sa postezi comentarii la rubrica si la tutorialul de care apartine intrebarea ta!

  • Da se poate@psihologu:
    Sigur,o vom face si pe asta,vom prezenta cum se administreaza un cont de hosting pe un server shared de la un provider de hosting din Romania

  • Marius nu sa filmat cu o camera monitorul asa cum ar crede multi...e un soft/program cu care faci captura de ecran,ca si cum ai face print screen,numai ca asta e print screen dar in modul video ca sa zic asa.Sunt multe programe cu care poti face aceasta captura de ecran...cauta pe google si o sa gasesti! Asa cum sunt softuri cu care sa inregistrezi sunetele captate de un microfon asa acest soft inregistreaza atat sunetele daca vrei cat si ce se intampla pe descktopul PC-ului tau!Poti face captura doar la descktop-ul tau,nu e o camera pe care o tii in mana si filmezi ce vrei tu...

  • Am si eu un soft de filmat monitorul unul din 2008 dar nu stiu de ce nu se vede clar , am pus un videoclip pe youtube creat cu acest soft si abea vad ce am scris acolo. Conteaza cat de bun este calculatorul meu sau programul e de vina ? Am voie sa pun numele acestui program aici , doar numele ... poate candva faceti un tutorial si despre acest program care se gaseste pe net free trial.

Related Post

This website uses cookies.