Cum se posteaza sau cum se pune un film pe youtube – tutorial video

Cum se pune un film pe youtube s-a intrebat toata lumea in timp ce primea clipuri sau filmulete amuzante prin link -uri de la prieteni,care ii trimiteau pe celebrul youtube.

Acum este mai usor ca niciodata sa postezi filme pe youtube si sa le vizionezi si pe blogul tau sau pe website-ul prietenilor cu ajutorul unor plugin-uri care se numesc ( video endebed ).

Cu alte cuvinte ne folosim de infrastructura youtube pentru a prezenta video clipuri pe blog -ul  vostru.

Desigur acest lucru are si dezavantajele sale dar sunt nesesizabile.

In urmatorul tutorial video veti invata cum sa puneti clipuri video pe youtube,sa va faceti cunoscuti si poate cine stie in viitor vor iesii si niste bani din treaba asta. De ce spun asta,pentru ca sunt site -uri asemanatoare cu youtube care isi platesc vizitatorii care posteaza clipuri video si au o audienta mare ( website-ul REVVER) ,dar acest subiect va fi abordat in alt video tutorial.

Pentru a va familiariza mai bine cu metoda prin care se pun video clipuri pe youtube va rugam sa vizionati urmatorul video tutorial

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (230)

  • vreau sa pun pe youtobe un saitcu poezi pt capi ca pe yotobe sa nu se gaseasca numai muzica sa aiba si copii pe ce se uita

  • buna cristi! revin din nou si te rog sa intri pe yahoo mesenger ca ti-am trimis un mic filmulet video , avind rugamintea de a imi spune ce programe sau soft s-a folosit, pt a face ceva semanator si mai amplu,te rog!

  • buna cristi? chiar ma bucura cai facut lucru asta pentru lume sa sti ca sunt multi care nu stiu si care chiar isi da silinta poate invata si de aici?....o intrebare am si eu dak se poate.....dak pun un filmulet pe youtube iti ia cumva ceva bani sau ma rog dak bagi ceva mai sexy sar putea sa ai probleme?raspundemi te rog mult? dak poti trimitemi si un meil?

  • Pentru:Adrian
    Incearca si tu,ce poate sa se intimple?
    In principiu youtube nu percepe o taxa pentru ca in felul asta si-ar indeparta toti useri care posteaza si cu ajutorul carora au construit imperiul YOUTUBE.

  • sal cristi am si eu o intrebare am incercat cu un filmulet facut pe tel sal transfor dar numi merge nu stiu de ce? dak ai vreo idee zimi si mie te rog?

  • Incearca in primul rind sa-l transformi intr-un format conventional (avi,flv).
    Poti folosii un soft pentru conversie video,o firma care se ocupa de softuri deastea este xilisoft si o poti gasii la adresa asta http://www.xilisoft.com/.
    Dar la xilisoft se plateste si daca nu ai bani sau nu vrei sa dai bani poti sa cauti pe torrente.

Related Post

This website uses cookies.