Cum se poate modifica un windows xp cu nlite – tutoriale video

Cum se poate modifica un windows xp cu ajutorul unui software ? este o intrebare la care a trebuit sa raspund de foarte multe ori,dar acum m-am hotarit sa fac tutoriale video despre acest subiect.

Multi dintre noi am vazut windows-uri modificate si ne-am intrebat,oare cum le-au facut acei oameni ?

Ei bine acum puteti afla cum se modifica un sistem de operare windows xp chiar cu mina voastra,si bineinteles cu ajutorul tutorialului video realizat de videotutorial.ro.

Vom modifica un xp cu o usurinta incredibila si cu ajutorul unui soft gratuit “nlite free” dar pentru instalarea acestuia trebuie sa avem instalat inainte: Net framework 2.0 pe care il puteti download-a atunci cind download-ati si nlite,apasind pe un link din josul paginii de pe site-ul cu nlite.

Ne mai trebuie si o imagine cu xp pe care o vom extrage intr-un folder cu ajutorul lui winrar ( daca nu-l aveti instalat vedeti voi cu ce extrageti xp-ul ).

Dar sa nu mai pierdem timpul si sa urmarim acest tutorial video care face parte dintr-o serie mai lunga de video tutoriale ce vor urma,dedicate modificarilor ce pot fii facute pe diverse sisteme de operare sau softuri.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (281)

  • ...este bine venit acest tutorial ...dar sincer este prea dificil sa il inteleg....dar totusi o completare....in momentul cand se doreste instalarea din nou a sistemului din diferite cauze....virusare....se poate face ceva de acest gen XP pe cd virtual...sa il pot salva si sa ma pot folosii de el .........

  • Domnule andoni marius.
    Am facut 3 tutoriale despre "Acronis disk director,Acronis migrate easy si Acronis true image" si daca v-ati uita la ele ati scpa de grija defectiunilor la sistem sau a accidentelor neprevazute de natura software.
    In aceste tutoriale puteti invata multe lucruri folositoare despre "Backup-ul sistemului si al datelor,despre clonare de hard disk-uri si despre partitionare.
    Majoritatea oamenilor prefera alt fel de tutoriale..... si se pare ca m-am chinuit degeaba la acestea de mai sus,cu toate ca au o valoare informationala foarte mare.
    Totusi daca vreti sa invatati lucruri noi despre "BACKUP,PARTITIONARE si CLONARE le gasiti aicihttps://www.videotutorial.ro/index.php?s=acronis
    Si vreau sa stiu si parerea dumneavoastra despre aceste tutoriale......daca se poate bineinteles.

  • ....salutare Cristian ...am intrat in sectiunea torente...am salvat ceva filme....santeti cei mai tari.....habar nu aveam de acest lucru dupa o perioada de 4ani de cand sant accesat la internet...........asteptam alte informatii utile ....succes in ceea ce realizatii santeti cei mai adevarati ITdin Romania........aaaaaaaa poate ma veti ajuta in legatura cu e-mail pe care l-am trimis dv.....astept o confirmare.....multumiri...

  • ........aaaaaaaa....exact am trecut si peste cele 3 tutoriale acronis...paritionare,clonare si backup...sant bine venite....am sa revin de mai multe ori pe ele ....pana voi intelege ....asteptam in continuare alte lucruri interesante.........as dorii un utilitar mai complex pe sectiune arta...un tutorial de genul Zbrush...un utilitar complex care m-ar ajuta in transformarea unei photo intr-o adevarata opera de arta....momentan folosesc Picasa dar este un utilitar mai simplist....dar nu pot spune ca nu imi fac treaba cu el....pot spune ca este bun dar pana la o limita....

  • salut cristi.....este un program care dak in bagi in dvd sil pornesti iti arata toate problemele din windows si cred ca ti le si repara dar nu stiu cum se numeste dak tu sti spunemil si mie si dak se poate sa faci si un tutorial cu el? nu este vb de tune up sau registri mecanich e altul?ast raspuns....bafta?

  • salut ! multumesc f mult am aflat multe informatt si am pus si in practica si am reusit . m a impresionat f mult 0&O acronis true imag. cc cleaner si chiar acest n lite nu imi vor mai lipsi din calculator . am o problema cind modific xp ul cu nlite imi scapa ceva s au probabil ai gresit la tutorial nu mi du seama .cind instalez xp se opreste undeva si zice ceva de work group ca pot sa denumesc mai tirziu ceva de genul asta si dau yes si nu mai am probleme ce poate fi ?acele cimpuri sa nu fie corect completate? oricum sunt super multumit .apreciez ce faceti pentru noi.sa auzim de bine

  • Sal baieti!
    In primul rand Craciun fericit!
    Vreau sa va intreb ceva:daca intru in C:\ program files\common files\microsoft shared\office12\ si sa zicem ca din greseala .....sterg de acolo mso.dll si il inlocuiesc cu un alt mso.dll (sper ca o sa intelegeti la ce ma refer) :) o sa afecteze in vreun fel functionarea sistemului meu de operare windows xp pro sp3?

  • Pentru bl.
    Stai linistit ca n-o sa se intimple nimic cu windowsul,insa ca sa fi sigur ar trebuii sa-i faci un back-up ca acela dupa cum probabil stii nu este un fisier oarecare.
    Acel dll are treaba doar cu office-ul pe care vrei sa-l instalezi sau l-ai si instalat si este luat dintr-un"alt" office care este " functional " daca ma intelegi.

Related Post

This website uses cookies.