Cum se paroleaza, cripteaza foldere si fisiere cu Folder Lock – tutorial video HD

Salut prieteni, in acest tutorial video vom invata cum se paroleaza sau cum se cripteaza foldere si fisiere cu aplicatia Foolder Lock.

Cind am lansat prima oara acest soft ( Folder Lock ) m-am amuzat foarte tare, arata ca un seif, dar daca nu gindim bine tot un fel de seif este fie el un unul virtual.

Exact ca la un seif adevarat, pina nu bagi combinatia corecta nu se deschide, asa si la aplicatia noastra, arunci fisierele sau folderele acolo si inchizi usa .

Inainte de toate trebuie setata o parola pe care o vom folosi ori de cite ori vrem sa accesam acele fisiere sau foldere, dupa setarea parolei trebuie sa aruncam fisierele acolo si sa trintim usa dupa ele, ca sa fie in siguranta nu de alta .

Puteti face cite seifuri virtuale doriti, puteti deasemenea sa setati parole diferite pentru fiecare seif dar sa fiti atenti, ca sa nu la uitati.

Trebuie sa fim foarte atenti la setari pentru ca atunci cind aruncam fisierele sau folderele in seiful virtual ele nu se mai regasesc acolo de unde le-am luat, adica sint mutate cu totul, bineinteles ca putem modifica acest comportament al aplicatiei dar asta dupa ce intram in setari.

Fara parola nu poti face nimic, nici la setari nu poti umbla fara parola, asta este pina la urma un lucru foarte bun .

Ce mi-a placut foarte mult la Folder Lock a foat suportul foarte inteligent pentru medii de stocare externe (stick usb, flash card, mp3 player etc) adica nu trebuie sa ai aplicatia cu tine ca sa deschizi un seif virtual de pe stick atunci cind esti pe alt computer, Folder Lock iti pune la dispozitie un mic executabil care te ajuta atunci cind vrei sa vizualizezi continutul seifului .

Ce sa mai vorbim, hai sa urmarim acest tutorial video cu softul de parolat foldere Folder Lock, mie sincer mi-a placut, sper sa va placa si voua .

ATENTIE, nu va jucati cu acest soft, puteti pierde date importante, acordati o atentie sporita acestei aplicatii, nu folositi versiunea trial pentru a parola fisiere importante .

Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (56)

  • cRISTI STII SA EXPLICI EXCELENT, ar merge sa prezinti un program care imi afiseaza pe descktop temperatura prcesorului , cum sunt gadgeturile din vista.am un T8300 si imi ajunge pe la 60 grade, chiar 65 si nu stiu daca este normal.
    tx

  • @DITRON: Intoarce laptop-ul si vezi ca pe spate are un gratar pe unde trage ventilatorul aer pe care il impinge prin cooler, incearca sa tragi cu aspiratorul praful care se stringe in coolerul laptop-ului.
    Pune aspiratorul si pe lateral inde se vad niste lamele de metal(acolo este coolerul care disipa caldura).
    In timp ce faci aceasta operatie este bine sa fie oprit laptop-ul.
    Mereu se intimpla asta la notebook-uri pentru ca au componentele foarte ingramadite din lipsa sptiului, spatiul fiind mic se incarca repede cu praf sau cu scame.
    Dupa aceea incearca sa lasi loc-ul acela liber, adica incearca sa nu-l mai pui pe suprafete moi (patura, perna, haine, fotoliu) el trebuie sa stea pe o suprafata plana si solida cum ar fi o masa pentru ca aerul sa poata circula bine pe sub el spre acea fanta pe care pui tu aspiratorul.
    Sa nu-ti fie frica, nu se intimpla nimic daca este oprit.

  • salut! am un hub usb cu alimentare externa si cand inchid calculatorul raman ledurile de la calculator aprinse. Cand scot alimentarea hub-ului se sting. As vrea sa stiu daca este in regula, pentru ca nu vreau sa-mi ard placa de baza sau usb-urile de pe ea.

  • Prima oara cand am folosit acest soft am reusit sa ascund partitia E in care aveam stocate toate fisierele importante.Cand am vazut ca nu mai pot intra in E , cateva secunde am intrat in panica . Am iesit afara si m-am intors apoi am reparat "greseala" . Intradevar e un soft periculos daca nu e folosit cu atentie

  • Super tare aplicatie cristi tineo tot asa faci o treaba foarte frumoasa! sa mai continui cu tutoriale de astea m-ar interesa cum sa pun parola pe fisiere si sa continui cu ce ai zis in alt tutorial despre piese ca vreau sa achizitionez calculator si as vrea sa stiu mai multe despre placi de baza si procesoare phenom cu 4 nuclee un raport calitate pret sa ne zici multumesc mult! o zi buna

  • @Ovidiu: EncryptOnClick, pe lângă faptul că este uşor de folosit de oricine, are şi avantajul de a fi gratuit . Iar faptul că este gratuit nu înseamnă că este mai puţin sigur. Din contră, foloseşte sistemul AES de criptare pe 256 de biţi, ceea ce face extrem de dificilă decriptarea forţată. Mai mult, poate fi considerat un program portabil. Îl poţi copia pe un stick USB şi îl poţi utiliza pe orice calculator la care conectezi stick-ul.

    EncryptOnClick este un program pe care îl recomand tuturor categoriilor de utilizatori, dar în special celor care nu sunt experţi în domeniu. Este o metodă simplă, rapidă, gratuită şi sigură de protejare a informaţiilor sensibile de pe calculator.

  • dar acrl serial de la acest program prntru liceenta il gasesc pe torente ,o sa il caut pe acest motor de cautare al vostru de torente cu filtrul acele misto. LOOL !!!

Related Post

This website uses cookies.