Cum se mareste viteza de download pe internet cu xp-antispy – video tutorial

De multe ori observam ca viteza noastra de internet scade in anumite momente,cind downloadam ceva de pe torrente sau cu odc de pe hub-uri.

Acest lucru se dotoreaza faptului ca ori nu avem viteza la internet destul de mare ori acela de la care tragem nu are o viteza de upload decenta,acestea sunt cauze pe care nu putem sa le controlam dar totusi este un motiv pentru care conexiunea la internet merge prost atunci cind tragem ceva si noi am putea sa-l remediem

Ma refer aici la porturile alocate de sistemul de operare care sunt in numar de 10,acest numar de 10 conexiuni este prea mic pentru cerintele actuale.

Windows xp a fost proiectat pe vremea cind conexiunile la internet de tip dialup faceau inca legea,iar prezenta mai multor porturi nefiind necesara,dar acum programele de download de pe torrente si cele de download prin hub-uri au nevoie de mai multe conexiuni simultan.

In acest tutorial video vom prezenta cum se poate imbunatatii viteza conexiunii la internet prin marirea porturilor (conexiunilor) de conectare la internet cu ajutorul softului xp-antispy.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (225)

  • Am facut exact ca in tutorial...insa am o problema,dupa ce am facut k in tutorial calculatorul meu a inceput sa mearga ft greu sa fie oare din cauza acestor modificari pe care lea facut xpAntySpy? Asa k am revenit la setarile default cu 10 porturi deschise...eu am un comp ceva mai slab 800MH procesorul si 384RAM :D

  • Mda ..de cand am instalat xpAntySpy..conexiunea ..viteza de download pe internet e mai mica decat era inainte..deci..care-i problema..?..raspunde..cel putin la unul dintre noi..b-(

  • Daca folosesti windows cu sp1 nici nu trebuia sa faci acest lucru.
    Vreau sa va spun ca acest program este putin mai periclos decit alte softuri si tocmai de aceea v-am si atentionat in tutorial.
    Acest software nici nu este recomandat incepatorilor.
    In primul rind daca-ti faceai un backup,acum puteai sa readuci xp-ul la starea lui dinaintea instalarii softului xp antispy.
    Poti sa readuci setarile la valoarea lor initiala din setarile acestui soft,insa ma indoiesc ca acest program poate sa-ti micsoreze viteza pe net,in cel mai rau caz ai un firewall care acum are mai mult de filtrat si de aceea poate ti se pare ca se misca mai incet.
    Mare atentie la setarile care le aveti pentru programele de securitate ( firewall,antivirus ) pentru ca acestea pot bloca multe aplicatii din pc fara ca voi sa stiti acest lucru.
    Un firewall sau un antivirus trebuie sa va comunice tot timpul deciziile pe care le iau,daca nu se intimpla acest lucru aceste programe decid singure fara sa va consulte si pe voi inainte.

  • Salut cristi imi place tutorial chiar acuma fac si eu exact ce faci tu in acele tutorial si dabea astept sa vad rezultatul.As vrea si eu sa stiu cum faci de iti apare cercul ala rosu knd intri intrun folder

  • Salut DaneZule.
    Ai grije cu setarile,sa nu abuzezi de ele fara sa sti ce functii au fiecare si fa-ti neaparat un BACKUP ca sa fi sigur.
    Vezi ca am facut noi niste tutoriale despre softuri de backup,unul dintre ele,despre "acronis true image" il poti vedea aici https://www.videotutorial.ro/?p=325
    In problema cercurilor,nu te pot ajuta pentru ca aceste efecte fac parte din captura noastra de ecran,care o facem pentru tutoriale.
    In schimb o sa faca boby un tutorial video despre un utilitar cu care-ti customizezi mouse-ul si poate vei gasi lucruri interesante in el.

  • Aceasta modificare nu are legatura cu tipul vostru de conexiune la internet,ea modifica doar numarul conexiunilor simultane de la 10 la 200 sau la oricit vreti voi.
    Rezultatul va fi observet in momentul cind trageti ceva din surse multiple de exemplu : torrent sau hub-uri (odc).

  • te rog zi si mie de ce nu imi apare cand dau la connection limit acolo, apoi I GOT IT, zice patch not available!!nici reset to initial state nu merge...:(

Related Post

This website uses cookies.