Cum se introduce definitiv subtitrarea intr-un film sau fisier avi – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul video ce urmeaza veti vedea cum se introduce subtitrarea intr-un film, aici nu ma refer la incarcarea subtitrarii in player ci la introducerea acesteia de-a binelea in fisierul video, astfel vom avea un singur fisier video care va contine subtitrarea permanent.
Aceasta metoda este buna pentru cei cu telefoane mobile ce vor sa urmareasca filme cu subtitrare dar nu au posibilitatea sa incarce subtitrarea in player, deasemenea metoda va fi agreata si de cei ce vor sa puna filme traduse pe site-uri web.
Vom folosi pentru asta VirtualDub cu pluginul Subtitler si DivXLand Media Subtitler, virtualdub nu-l vom rula noi, aplicatia DivXLand Media Subtitler se va folosi de acesta pentru a introduce subtitrarea in film.
Metode de introducere a subtitrarii in film sunt multe, cele mai multe dintre ele sunt aplicatii mediocre pe care nu te poti baza, chiar si VLC Player are ceva asemanator insa nu te poti baza nici pe el pentru introducerea subtitrarii in fisiere video.
Cea mai buna si solida metoda de introducere a subtitrarii in filme este cea din tutorialul nostru, se stie ca VirtualDub este o super aplicatie folosita de profesionistii rip-ului, nici de data asta VirtualDub nu a dezamagit, cu toate ca aplicatia DivXLand Media Subtitler este cea care se vede tot timplu sa stiti ca tot VirtualDub duce greul, este este cel care se ocupa de “munca murdara” si se achita cu succes de sarcini de fiecare data, DivXLand Media Subtitler culege doar aplauzele insa merita, macar pentru interfata prietenoasa.
Cu VirtualDub nu terminam noi asa usor, cel mai probabil va urma o serie de tutoriale dedicate puternicului VirtualDub, pana atunci sper sa savurati tutorialul de fata, mai ales ca mie mi-a facut o gramada de nervi, daca nu va place cred ca…..
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

Download VirtualDub, Subtitler, DivXLand Media Subtitler


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (425)

    • nu mi-o luati in nume de rau dar chiar totul se rezuma la bani ? daca puneti link-uri puneti macar pe servere de unde se poate si downloada ceva direct fara sa iti implii calculatorul cu toate cacaturile de download managere si alte cacaturi ... lasati-o moarta cu link redirector si cacaturi din astea ... Ma repet chiar totul se rezuma la bani ? In fine

      • Daca tu muncesti pe acadele, lasa-mi si mie datele tale de contact, poate pe viitor o sa am nevoie de serviciile tale "moca"!

    • paul: bun tutorialul…dar am o intrebare…pe ubuntu linux se poate face ceva asemanator?  

      Salut. Pe Ubuntu poți folosi Avidemux sau Arista.

      paul: bun tutorialul…dar am o intrebare…pe ubuntu linux se poate face ceva asemanator?  

      Salut,
      Pe Ubuntu poți folosi cu rezultate bune Arista sau Avidemux. Dacă le ai cu Terminalul mai poți folosi Mencoder, Transcode sau FFmpeg

  • Felicitari pt. tutorial (foarte interesant si cred ca o sa foloseasca multora) pt. mine este nou acest DivXLand Media Subtitler eu foloseam clasicul Winavi si AutoGk pt. rip (mult respect).

  • ba cristi,eu aveam o parere mai despre tine,dar in ce priveste filmu asta ,e cea mai mare porcarie pe care am vazut o in viata mea.

  • sall..cum lipesc doua filmulete intre ele care le am pe miniDVD,le-am descarcat in pc si sunt in format "VTS"..am convertit cu un program WinAVI Video Converter (se descchide si in Winamp, VLC .BS.Player) dar nu sau lipit intre ele ,.dar imi arata ca le converteste in format AVI....si pe mijlocul filmuletui in aprea adresa asa.->WinAVI Video Converter si http://www.winavi.com...apare asa dupa ce le-am convertit in foarmat AVI...se mai poate scoate cumva adresa de http://...din filmulet..?.. daca se poate sa postati voi cum se lipeste filarile de pe doua CD-uri.,DVD-uri...

    • alin: sall..cum lipesc doua filmulete intre ele care le am pe miniDVD,le-am descarcat in pc si sunt in format “VTS”..am convertit cu un program WinAVI Video Converter (se descchide si in Winamp, VLC .BS.Player) dar nu sau lipit intre ele ,.dar imi arata ca le converteste in format AVI….si pe mijlocul filmuletui in aprea adresa asa.->WinAVI Video Converter si http://www.winavi.com…apare asa dupa ce le-am convertit in foarmat AVI…se mai poate scoate cumva adresa de http://…din filmulet..?.. daca se poate sa postati voi cum se lipeste filarile de pe doua CD-uri.,DVD-uri…  

      Cu VirtualDub, fiule... Ai pe acolo o comandă Care se numește Append... Nu mai știu exact cum lucrează, eu sunt pe Ubuntu de aproape 2 ani.

  • Foarte folositor acest progam dar desi am urmat pasii din tutorial i-mi da oa eroare virtualdub cad vreau sa pornesc crearea noului fisier video si anume ''statsfile not fond''iar apoi ''cannot start video compression The operation is not supported (error code 1) '' poate ai o idee cum as putea rezolva problema .
    Multumesc ,

    • Claudiu: Foarte folositor acest progam dar desi am urmat pasii din tutorial i-mi da oa eroare virtualdub cad vreau sa pornesc crearea noului fisier video si anume ‘’statsfile not fond”iar apoi ”cannot start video compression The operation is not supported (error code 1) ” poate ai o idee cum as putea rezolva problema .
      Multumesc ,  

      Dupa cum ati vazut eu am facut live toate miscarile, ca sa-ti pot spune ceva despre eroare, ar fi trebuit sa-mi apara si mie.
      Cel cel mai probabil este de la firewall.

Related Post

This website uses cookies.