Cum se intra in reteaua yahoo messenger cu telefonul mobil – tutorial video HD

In acest tutorial va voi arata cum ne putem conecta la Yahoo Messenger prin calculator folosind conexiunea de la orange wap prin intermediul unui telefon ce are rol de modem.

Avem nevoie sa fie activat serviciul de date pe telefon, versiunea 7 de Yahoo Messenger si putina atentie pt a urmari tutorialul prezentat mai jos .

Totodata ne putem conecta la messenger direct cu telefonul prin diverse moduri , unele dintre ele vor fi detaliate in tutorial .

Daca sunteti pasionati de telefoane mobile si doriti sa puneti aceste dispozitive din ce in ce mai destepte la treaba, va invit sa urmariti toata seria de tutoriale video despre telefoane mobile pe care eu am realizat-o pentru videotuorial.ro sau sa va spuneti parerile pe rubrica de comentarii, va asteptam si cu sugestile voastre legate de telefoane mobile si nu numai .

Va urez vizionare placuta ….

de Busuioc Lucian

Cristi:

View Comments (71)

  • Salut am si eu o intrebare:Mi-am reinstalat windowsul si nu pot sa va mai vizionez videotutorialele ce imi recomandati sa fac....e vreo probl cu pachetul de codecuri?ms moolt

  • @Dragos: Instaleaza-ti flash player...scrie in google flash player descarca-l inchide toate browserele si instaleaza-l si o sa poti vedea tutorialele. Flah player este unul dintre cele mai folosite pluginuri pt toate browserele si fara el nu poti viziona partea video de pe diferite siteuri! Toate fisierele video de pe siteuri sunt in format FLV = Flash Video. Succes!

  • Mai am o rugaminte , si anume nu mai trimite-ti sa va adaug pe id-urile de messenger din tutorialele prezentate ( adica videotutorial10 sau videotutorial20 ) deoarece nu sunt conturile mele de mesenger pe care intru zi de zi . Aceste doua conturi le folosesc doar atunci cand fac un tutorial unde e nevoie de un cont yahoo .
    Daca aveti intrebari privind o neintelegere din ce am prezentat,va rog sa o postati aici pt a va raspunde.E posibil ca acea problema sa mai fie si la altcineva,si in felul acesta putem ajuta mai multa lume.
    Va multumesc pt intelegere

  • salut poate sa imi spuna si mie cineva cum fac un dvd cu tot cu subtitrare pentru dvd playerul meu? plzzzzz astept raspuns aaaaaaaaaaa era sa uit baieti faceti o treba ffff buna tineti-o tot asa si la mai multe tutoriale la fel de frumoase ca si pana acum

  • ov1d1u - bine ai venit pe site , daca cumva esti cine cred eu . Iar daca esti te rog sa intrebi pe autorul shmessenger-ului daca are ceva de adaugat la viitorul tutorial despre shmessenger

    irinel - s-a mai discutat acest subiect

  • irinelCauta si vei gasi VSOConvertE super tare ,dai nume la disc culoare la subtitrare ,si multe altele,doar sa stii sal folosesti xilisoft e MIC COPIL,daca invetzi asta esti tare si nu mai ai nevoie de alte lamuriri(vezi ca potzi baga 2 filme pe un disc DVD ,in format dvd ,sau depimde ce suport dvd folosesti are si un burnimage .....

Related Post

This website uses cookies.