Cum se inscriptioneaza un cd sau un dvd cu CDBurnerXP – tutorial video HD

Salut prieteni, in tutorialul urmator veti vedea o aplicatie gratuita pentru inscriptionare de CD-uri sau DVD-uri, aceasta aplicatie se numeste CDBurnerXP.

De ce sa platim o gramada de bani pentru Nero cind avem la dispozitie atitea optiuni in acest soft gratuit, de fapt Nero nu mai este de mult timp doar un soft de inscriptionare ci mai mult o suita multimedia supraponderala, noi platim la nero o multime de componente pe care nu le folosim niciodata.

Noi am prezentat cu alta ocazie si ImgBurn care deasemenea este un soft gratuit si usor de folosit, totusi lumea nu vede altceva decit Nero cind vine vorba de inscriptionare CD sau DVD, spre deosebire de Nero CDBurnerXP nu are player, media center si alte alea dar de fapt nici nu ne trebuie atitea “minuni” .

CDBurnerXP este atit de usor de folosit incit si un copil cred ca s-ar descurca cu el, de cind il deschidem avem la dispozitie o mica lista cu optiunile disponibile, putem sa : ardem DVD-uri sau CD-uri cu date, sa copiem, sa ardem imagini ISO pe CD sau DVD si alte optiuni tipice pentru un soft de inscriptionare.

Am avut sentimentul ca nimic nu-i lipseste acestei aplicatii, avem la dispozitie o sectiune unde ne putem juca cu imaginile de boot, cea mai isteata chestie mi s-a parut optiunea de a salva compilatia intr-o imagine iso pe care o putem arde cu alta ocazie sau o putem trimite cuiva.

Exista si posibilitatea de creere a CD-urilor audio din fisiere MP3 pentru CD player-ele care nu suporta fisiere MP3.

Va urez vizionare placuta si astept parerile voastre despre acest soft pe rubrica de comentarii.

Trebuie mentionat ca CDBurnerXP poate inscriptiona atit CD-uri cit si DVD-uri.

Pentru a putea instala CDBurnerXP aveti nevoie de Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 1 (x86)

Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (93)

  • Este un program bun la-am folosit,si poti asculta si muzica cand vrei sa faci o selectie pentru cd audio,varianta mai veche un pic avea si o optiune de transformare din audio in mp3 in principiu cine vrea sa il foloseasca este un program bun si datorita faptului ca este si gratuit si poate sa isi faca omul treaba cu iel

  • Din tutorial nu s-a inteles foarte clar dar trebuie stiut ca desi aplicatia se numeste CDBurnerXP functioneaza fara probleme si cu DVD-uri de orice fel eu folosindu-l cu succes fiind "burnitorul" meu de baza.Poti arde date cat incape pe un CD/DVD ptr ca in momentul in care depasesti capacitatea unui CD/DVD ti se arata grafic cu o banda rosie cat ai depasit si ca trebuie sa mai scoti fisiere din compilatie ca sa incapa pe CD/DVD.

  • bun foarte bun mi se pare mai usor decat nero, si multumesc, pentru timpul care ti l dedici pentru a face aceste tutoriale care ne sant de folos.cu respect,si o vara placuta cu multa odihna va doresc la toti.

  • foarte bun.ai uitat sa spui ca cere net framework.e mai bun ca nero si e gratis.bravo

  • Eu l-am folosit timp de 2 ani si este foarte bun asta pentru cei care lucreaza pe Windows, acum sunt pe linux si folosesc alte programe. Sanatate multa si la cat mai multe tutoriale, cu respect Mircea.

  • @eugen: Ai dreptate, eu am omis acest lucru dar am corectat textul si am pus la finalul lui un link sper site-ul de download al Microsoft pentru a putea lumea descarca Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 1 (x86).
    Multumesc pentru corectie.

  • E foarte interesant programul si am sa l incerc si eu. pacat ca nu ai precizat in tutorial daca se poate copia un cd cu windows. Era foarte interesant. Dar am sa ma joc putin cu el sa vedem ce iese

Related Post

This website uses cookies.