Cum se face un website simplu in html si putin css – video tutorial

Am hotarit in urma cererilor voastre sa fac un tutorial despre crearea unui website intr-un mod foarte simplu folosind decit un server apache si un editor de text ( notepad++ ) binenteles si cu un MIC ajutor din partea website-ului freecsstemplates .

Cum se face un website sau cum se creaza un site,sunt intrebari pe care toti ni le-am pus macar odata.

Acest tutorial video despre crearea unui site in html va poate raspunde la aceste intrebari,sa nu va asteptati la chestii foarte complicate pentru ca crearea unui website poate fii foarte simpla daca cineva iti explica aceasta operatiune cu trebuie.

In acelasi timp sa nu va asteptati ca de miine sa concurati cu website-uri celebre sau sa faceti trafic de citeva mii de vizitatori pe zii.

Ce-o sa va explic eu in acest tutorial video despre website este o parte foarte mica din bagajul de cunostinte in programare pe care trebuie sa-l aveti daca vreti sa va apucati de o activitate care implica administrarea unui website.

Acest tutorial; va poate invata doar ceva de inceput ca sa puteti pune pe net o pagina sau mai multe pe care sa le admire cine doreste.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

https:


//videotutorial.ro/video/cum_se_face_un_website_simplu_in_html_si_putin_css.mp4

Cristi:

View Comments (341)

  • jos palaria frate cel mai simplu da si mie adresa ta de mail frate :D ka sa mai vb despre ceva personal :D

  • Salut KP multumim pentru comentarii dar adresa mea de mail este pe site la sfirsitul fiecarui articol postat de mine,doar trebuie sa apesi pe "de Cismaru Cristian "dar ti-o mai scriu odata cristiteo@gmail.com

  • .............un salut prietenesc Cristian....am si eu o problema cu site personal...am mers pe mana unui asa zis webdesign....si dupa respectul cuvenit ...privind partea financiar pt. site construit ....am capatat o asa zisa teapa....ce ma intereseaza in mod normal este partea de portofoliu....nu imi pot administra singur....iar o colaborare cu specialistul nu o mai pot avea....si-a vazut banuti ...paaaaa....as dorii normal sa administrez in totalitate....sa nu mai depind de nimeni....si ma ingrozeste aceste magarii pe care le intalnim la tot pasul....putem dialoga pe mess id mariusandoni@yahoo.com

  • Salut marius imi pare rau dar nu prea stau pe mess din cauza timpului liber indisponibil,insa poti sa-mi trimiti un mail cu o descriere mai exacta si daca pot te ajut cu mare placere.
    cristiteo@gmail.com

  • ....ok Cristian......am sa incerc sa fac o descriere prin email....aaaaaaaa uitase-m ......este super ceea ce am intalnit aici....mi-am mai descretit mintea...sant lucruri interesante....din pacate v-am descoperit c-am tarziu dar am multe de invatat....sant lucruri interesante....chiar am ramas surprins de dezvaluirea acestor secrete tinute in ascuns de altii operatori it. mai orgoliosii....cred ca va fii de acum incolo singurul site interesant din toate site-urile prezente pe internet....mai am o intrebare sau un detaliu video....doresc de multi ani sa concep un mic desen animat spre amuzamentul meu....am conceput unele personaje ...dar ....aceasta a fost limita....cu toate ca am rasfoit unele documentatii de gen....mi-ar face o mare placere sa le dau viata acestor personaje....

  • Merge website-ul acesta din tutorial se fie accesat din internet fara probleme insa trebuie sa tineti cont de citeva chestii:
    Faceti firewall-ul prietenos cu apache (datii allow cind trebuie).
    Daca il blocati o singura data nu se va instala corect serverul apache.
    Sa-i dati voie sa iasa apache pe net daca va intreaba antivirusul.
    Aveti grije la configurarea ruterului sau a modemului.
    Sa aveti grije sa poata pleca apache in start ca service.
    Sa nu ia vre-un program portul 80 care este al apache-ului.de fapt al prot. http.
    Cind instalati apache sa opriti toate softurile care merg chiar si-n tray.
    Vedeti sa nu fie instalat "yahoo server"sau alte programe tip server sau remote asistance,ce ar putea ocupa portul 80.

    Mult succes si ATENTIE nu tratati cu superficialitate.

  • dar nam inteles ce ip pun acolo in programul respectv ipul meu intern sau acel bublic? si inca ceva nu gasesc unde sa pun licu pe care treb sal deschida alte persoane?

Related Post

This website uses cookies.