Cum se face un website sau un blog pe platforma gratuita de hosting wordpress

In acest tutorial video am placerea sa va prezint cum se face un blog pe platforma de hosting gratuit de la wordpress.

WordPress este cea mai cunoscuta si apreciata solutie de blogging din lume la ora actuala, aceasta solutie este foarte accesibila si usor de folosit.

Pentru a fi un blogger de succes nu trebuie sa ai cunostinte in limbaje de programare si nici abilitati de web designer, trebuie doar sa te pui la tastatura si sa-ti asterni ideile si gindurile pe “hartia” virtuala .

WordPress este mult mai avansat si mai versatil decat Blogger (google) si tocmai de aceea este cea mai folosita solutie de blogging din lume la ora asta.

Blogger de la google este o  solutie asemanatoare de blogging, insa nu poate concura cu ce ofera wordpress, interfata blogger este destul de rigida si saracacioasa .

Aveti acces la o interfata de administrare extrem de ofertanta, optiunile sunt mai mult decat suficiente pentru un blogger insetat de “bloggereala” .

WordPress mai are un avantaj foarte mare si anume SEO ( search engine optimization ),adica voi trebuie decit sa va asterneti gindurile si wordpress se ocupa de promovare, acest sistem este foarte eficient,de multe ori articolul pe care voi il scrieti astazi va apare cel tirziu in citeva zile pe motoarele de cautare, ceea ce inseamna foarte repede pentru un blog la inceput de drum.

Designul la WordPress este o joaca de copil, tema (interfata blogului) se poate schimba cu citeva click-uri de mouse, asezarea widget-urilor este de asemenea foarte usoara.

Scrierea si editarea articolelor este la indemina oricui datorita unei interfete WYSIWYG ( what you see its what you get) adica “ce vezi este ce va aparea si in final” ,bineinteles exista si modul cod pentru cei care vor sa lucreze in acest fel.

Totul la wordpress este foarte usor, nu trebuie sa fii expert in PHP sau HTML sa administrezi un blog bazat pe wordpress.

Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (148)

  • Felicitarile mele Cristi si tot respectul toata stima si admiratia mea prietene!!! Sa vezi cati blogari o sa fie dupa acest tutorial!!! O sa iasa ca ciupercile dupa ploaie!!!Cred ca chestia asta e un inceput bun pt cei ce vor sa-si lanseze un site,sar putea juca putin,sau face teste pe acest blog,sa vada cam cum este cati vizitatori o sa aiba,ca mai apoi daca se simte pregatit sa se lanseze in propriul lor site curat,fara reclame etc...Cred ca si eu o sa fac un test,sa vad ce limite am pana unde pot sa ajung...dar ma tem...nu stiu de ce...nu cred ca sunt apt sa administrez sau ma rog sa tin un site...

  • Super beton ,se merita sa i-ti bati capu ,si gand iese bine sa il lasi pe motoare de cautare Merci Cristi si Duminiuca faina.

  • @Robciuc Ionut: Sa fiu sincer nu cred ca e siteul tau dar in fine daca tu spui...asa sa fie...desi ma indoesc sa fie al tau!!! De cand ai situl,cand l-ai facut? Hai k m-am convins... Mai mult ca sigur nu e al tau si nu e nici prin word press,ma rog nu stiu ce ai vrut sa ne demonstrezi tu noua...poate crezi k suntem prosti...dar nu e chiar asa ;) Rusinica...rusinica....rusinicaaaa!!!

  • mai, eu nu am spus ca e facut de mine, am zis ca doar lucrez sau poate nu m-am exprimat cum trebuie, is administrator uita-te si la articole si vezi de cine is scrise:D

Related Post

This website uses cookies.