Cum se face un stick usb bootabil pe care vom pune Windows Vista sau Windows7 – tutorial video

In acest tutorial video vom vedea cum se pune un windows 7 sau windows vista pe un stick usb fara nici un fel de softuri ajutatoare, vom folosi doar ce ne ofera vista sau windows 7 in dotarea standard.

Acum ceva timp colegul meu Cristi a facut un tutorial despre cum facem un stick bootabil cu Windows XP, cum se pune un sistem de operare functional pe stick si altele despre linux pe stick si mojopack pe stick.

Noi astazi vom invata cum facem un stick bootabil cu Windows 7 sau Windows vista, pentru asta avem nevoie neaparat de sistemele de operare vista sau 7, ATENTIE  pe xp nu functioneaza aceasta metoda.

Metoda este foarte simpla, tot ce avem nevoie este un stick USB de minim 4 Giga si sa avem instalat pe PC Windows Vista sau Windows 7.

Vom lucra doar din comand prompt, dam click pe Start scriem la Search CMD sus in lista facem click dreapta pe CMD si alegem din meniul contextual “Run As Administrator…”  mai departe va trebui sa dam 10 comenzi mari si late in CMD dar ca sa intelegeti mai bine haideti sa urmarim impreuna tutorialul video de mai jos.

In caz ca sunteti interesati de alte articole legate de sisteme de operare pe stick usb, cautati pe site, sint destul de multe articole despre sisteme de operare pe stick sau folosirea stick-ului cu softuri portabile.

Nu uitati va asteptam pe rubrica de comentarii cu pareri despre tutorial.

Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (449)

  • Bravo baieti,asta asteptam demult timp... cum pot pune vista sau win 7 pe Stik.. Asteptam,si chiar ma intrebam daca o sa apara vreun tutorial asemanator cu cel de la xp,pt vista sau win 7...Vad ca aparut si sunt extrem de fericit.!!! Inca o data baieti nota 10 +.

  • Va multumesc tuturor de aprecieri,faptul ca voi sunteti multumiti ma face si pe mine sa fiu multumit si inplinit.Va urma un tutorial despre Instalare si optimizare windows Vista,in curand numai la Videotutorial.ro !!!!

    • am incercat cu un stick de 32 dar nu am dus procesul pana la capat iar acum nu mai pot sa folosesc stick-ul.ce pot face ?

  • super tutorial ni nu ma gandeam sa fie chiar asa de simplu asteptam un astfel de tutorial pt ca eu prefer mai mult windows 7 succes in continuare

  • salutare! misto tutorialul,f folositor,doar ca la mine a aparut o eroare:( buteaza dupa stick,incarca bara aia la inceput,dupa aia apare eroarea: winpeshl.exe application error ,The application failed to initialze properly (0xc0000006). click ok to terminate the application"
    dupa ce dau ok se restarteaza
    nu s-a copiat bn?nu s-a copiat tot??nu e bun stick-ul?sau...ce ziceti?

  • cata: salutare! misto tutorialul,f folositor,doar ca la mine a aparut o eroare:( buteaza dupa stick,incarca bara aia la inceput,dupa aia apare eroarea: winpeshl.exe application error ,The application failed to initialze properly (0xc0000006). click ok to terminate the application”
    dupa ce dau ok se restarteaza
    nu s-a copiat bn?nu s-a copiat tot??nu e bun stick-ul?sau…ce ziceti?

    Refa pasii din tutorial si foloseste o alta imagine cu windows,cauta un alt ISO,vezi sa fie un windows curat ne modificat cu softuri incluse sau drivere suplimentare!!!

Related Post

This website uses cookies.