Cum se face un SlideShow cu aplicatia Windows DVD Maker din Windows 7 – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video vom face un slide show cu aplicatia Windows DVD Maker care este integrata in windows 7, acesasta aplicatie vine sa inlocuiasca Windows Movie Maker.

Pentru cei care nu au windows 7, le recomand cu incredere Windows Movie Maker care face o treaba la fel de buna, poate chiar mai buna.

Am ales acest subiect pentru ca s-a discutat in ultima perioada pe rubrica de comentarii despre modul de realizare al unui slide show, din acest motiv am decis ca sa realizam acest tutorial video, multi apeleaza la tot felul de aplicatii fara sa stie ca au softul necesar chiar sub nasul lor.

Windows DVD Maker este o aplicatie care vine odata cu sistemul de operare, nu trebuie instalate softuri suplimentare, aceasta aplicatie ne poate ajuta sa creem slide show-uri cu poze dar si montaje cu secvente video.

Avem la dispozitie o interfata extrem de simpla, parca nici nu trebuie mai mult atunci cand vrei sa faci un slide show rapid si sa-l arzi pe un DVD.

Multi ar spune ca interfata este prea saracacioasa interfata, intradevar sint optiuni putine dar sint exact acele optiuni de care avem nevoie, nimic in plus, nimic in minus.

Cei care doresc ceva mai complex este bine sa-si indrepte atentia catre alte aplicatii, Windows DVD Maker este creat pentru utilizatorul casnic care nu are destula experienta pentru a folosii aplicatii mai complexe.

Avem strictul necesar in Windows DVD Maker, avem posibilitatea de a alege metoda de tranzitie intre imagini, putem intergra un fundal sonor, putem alege meniul care se va afisa la introducerea DVD-ului in player-ul dvd sau in PC, tot pentru meniu putem alege un fundal sonor separat de cel al slide show-ului, putem modifica fonturile si textul, dupa cum am spus si mai devreme, avem strictul necesar pentru un slide show reusit in citeva minute.

Rezultatul final este unul peste asteptari, incercati si veti vedea !

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (66)

  • Cristi , este util tutorialul . Pe mine m-ar interesa un editor unde se poate insera si text gen subtitrare pentru adaugarea unor explicatii despre imaginile compilate. Cunosti vreun astfel de soft?

  • Da foarte bun tutorialu.Pentru mine a fost chiar educativ ,ma refer la :
    "multi apeleaza la tot felul de aplicatii fara sa stie ca au softul necesar chiar sub nasul lor." Si ati avut dreptate.Multumesc.
    M-as bucura daca a-ti face si un videotutorial despre "Windows Movie Maker".
    Multa stima si respect!

  • pai c-am post tutorial ca incarca vorbeste cateva secunde ce vorbeste si se bloceaza si iara merge apoi dupa cateva secunde iara se blocheaza si tot asa.

  • Adina: Cristi , este util tutorialul . Pe mine m-ar interesa un editor unde se poate insera si text gen subtitrare pentru adaugarea unor explicatii despre imaginile compilate. Cunosti vreun astfel de soft?

  • Am vazut acest tutorial cu Windows DVD Maker Si este Foarte util dar as vrea sa faceti si un tutorial cu Windows Movie Maker pentru Windows xp.


  • Nu stiu cat de prost este acest tutorial video,eu cred ca mai prost este netul tau
    Daca la mine se incarca perfect trebuie sa mearga si la tine
    Probabil ai un net de cartier sau un net mai slab si nu ai o latime de banda decenta
    Hai sa-ti dau un sfat
    Daca ai un net mai slab deschide tutorialul respectiv si pune-i pauza 30-90 de sec ca sa aiba timp sa se incarce
    Daca o sa te uiti atent jos in player ai o bara de progres care iti arata cat din tutorial s-a incarcat
    Daca nu esti dispus sa astepti pana se incarca tutorialul iti recomand sa-ti reziliezi contractul de net actual si sa-ti schimbi providerul de net

  • persiap87: pai c-am post tutorial ca incarca vorbeste cateva secunde ce vorbeste si se bloceaza si iara merge apoi dupa cateva secunde iara se blocheaza si tot asa.

    Proste e netul tau de cartier sau UPC, mie imi merge tutorialul pana la capat. Incercati sa nu mai aruncati vina pe site sau pe noi cand tutorialele nu va merg!!! Daca ai o conexiune la internet buna si un provider serios care sa-ti asigure latimea de banda mentionata in contract nu trebuie sa ai probleme, voi va luati abonamente ieftine cu latime mica de banda si dati vina pe siteuri. Luativa abonamente mai serioase la net, chiar daca sunt mai bune dar ganditiva ca siteurile in viitor vor fi foarte incarcate si o sa aiba tot mai mult continut, tu avand un net slab siteul avand continut mult o sa stai 100 de ani pana o sa ti se incarce pagina siteului respectiv!

    Repet la mine tutorialul a mers cap-coada fara nici o intrerupere!!!

  • persiap87: pai c-am post tutorial ca incarca vorbeste cateva secunde ce vorbeste si se bloceaza si iara merge apoi dupa cateva secunde iara se blocheaza si tot asa.

    Vorbeste cu cei de la RDS Brasov, cei de la RDS fac un fel de overselling si serverele nu mai au acelasi raspuns rapid.

Related Post

This website uses cookies.