Cum se face un playlist fara logare pe YouTube pentru a rula filmele automat – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial va voi arata cum sa scapati de rularea individuala a filmelor de pe youtube, vom face o coada de asteptare “queue” unde vom adauga clipuri video sau filme ce vor fi rulate automat, nu-i spun playlist pentru ca nu este un playlist, pentru playlist trebuie sa avem cont, ca sa faci un queue, adica o coada (cum erau alea la carne pe vremuri) nu ai nevoie de cont pe youtube.
Daca organizati o petrecere rapida “pe genunchi” aceasta metoda este salvarea voastra, nu trebuie sa aveti un cont pentru a rula mai multe video clipuri automat de pe youtube, le adaugati in lista de asteptare si gata, fixati auto play (rulare automata a urmatorului clip) si shuffle (rularea pierelor la intamplare), aceaste doua optiuni vor fi un DJ virtual (care nu doreste onorariu), nu va mai trebuie decat un proiector ca sa iasa beton (optional, se pot inchiria).
De nepretuit este aceasta lista de asteptare cand avem copil, pur si simplu bagi in lista cateva episoade cu Pantera Roz sau orice altceva, selectezi auto play si este salvat vreo 2-3 ore, aveti grija sa nu-l uitati pe micut prea mult in fata unui monitor, mai ales cu obiecte pe langa el, eu am lasat copilul si mi-a zgariat jumatate de display cu o mufa micro usb, acum am impresia ca monitorului i-a crescut parul.
Indiferent pentru ce folositi lista “Queue” sper sa va fie de folos.
La mult ani tuturor,
Cristi

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (30)

  • Cristi modifica tagul pe-nultimul tag unde scrie tutorila youtube . Mult Succsess ! Sarbatori Fericite !

    • ASUS: Cristi modifica tagul pe-nultimul tag unde scrie tutorila youtube . Mult Succsess ! Sarbatori Fericite !  

      Merci, sarbatori fericite

  • Sarbatori fericite echipe Videotutorial. Fie ca anul 2011 sa ne aduca cat mai mule tutoriale. :)). Bafta-n continuare.

    • istvan: Sarbatori fericite echipe Videotutorial. Fie ca anul 2011 sa ne aduca cat mai mule tutoriale. ). Bafta-n continuare.  

      Asa sa fie, sarbatori fericite

  • Cristi, La mulţi ani!
    Sărbători fericite tuturor realizatorilor de TUTORIALE!
    Sărbători fericite tuturor consumatorilor de TUTORIALE!

  • Cristi Esti cel mai Tare Frate .. ! si tu si cei de la videotutorial >.. SARBATORI FERICITE !!!!!!

  • am dat de voi de putin timp si mi-ati fost de mare ajutor.felicitari pentru tot ce faceti.la multi ani

  • Ca de obicei ...tutoriale de calitate. Bravo baieti! Va iubesc pentru tot ceea ce faceti. SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI !

  • salut!cristi desfiinteaza te rog chatul de la voi de pe site.acolo este unul,adrian,care...nu am cuvinte.este numai pt el chatul.nu poti intreba nimic,nu poti vb nimic.el le stie pe toate si este un "model comportamental".
    sper sa nu ma cenzurati cu postul asta.sau numai de bine am voie sa zic?
    inca ceva te mai rog sa-mi zici:adrian de la chat este aceeasi persoana cu adrian care face tutorialele?sper ca nu.astept un raspuns de la tine cristi care esti un model pentru noi din toate punctele de vedere

    • cuibaru: salut!cristi desfiinteaza te rog chatul de la voi de pe site.acolo este unul,adrian,care…nu am cuvinte.este numai pt el chatul.nu poti intreba nimic,nu poti vb nimic.el le stie pe toate si este un “model comportamental”.
      sper sa nu ma cenzurati cu postul asta.sau numai de bine am voie sa zic?
      inca ceva te mai rog sa-mi zici:adrian de la chat este aceeasi persoana cu adrian care face tutorialele?sper ca nu.astept un raspuns de la tine cristi care esti un model pentru noi din toate punctele de vedere  

      Adrian este plecat de cateva zile si nu a intrat de atunci, probabil este alt adrian, dati si voi flag.
      De craciun trebuie sa uitam de suparari.

  • La multi ani, sarbatori fericite tuturor, astazi este craciunul, mai lasati tutorialele si computerul si petreceti si voi cu ei dragi.
    Avem timp tot anul sa stam pe pc, astazi trebuie sa "socializam".
    PS
    Bai nene, la voi a venit mosul ?
    Daca da, ce v-a adus ?
    Mie trebuia sa-mi aduca ceva "electronice bineinteles" dar cred ca mosul "firma de curierat" vine abia luni, pe 24 au avut program redus.

Related Post

This website uses cookies.