Cum se face un logo pornind doar de la o schita cu adobe photoshop si adobe illustrator – tutorial video HD

In acest tutorial video Alex ne prezinta cum se realizeaza un Logo pornind de la o schita simpla.

Alex va folosi pentru acest tutorial doua softuri de la compania Adobe si anume Photoshop si Illustrator, rezultatul este unul foarte simpatic si extrem educativ dupa parerea noastra .

Ce este Adobe Illustrator ?

Software-ul Adobe® Illustrator® CS4 este un mediu extins pentru grafică vectorială, cu transparenţă nouă în degradeuri şi mai multe planşe de lucru, care vă invită să exploraţi moduri mai eficiente de design.

Va invit sa urmariti acest tutorial video despre Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, care este plin de sfaturi utile si trucuri interesante, nu uitati ca Alex a mai realizat citeva tutoriale video pentru videotutorial.ro care sint cel putin la fel de interesante, aceia dintre voi care sint interesti de design vor gasi multe puncte de sprijin in aceste tutoriale realizate de prietenul nostru Alex, chiar si cei care nu sint interesati neaparat de design vor avea foarte multe lucruri de invatat din acest film .

Va dorim vizionare placuta.

Cristi:

View Comments (51)

  • traitzi,care ma ajuta si pe mine am un sistem cumparat de vreo 2 ani de la o firma romaneasca fla....o asha ca sa nu fac reclama am o configuratie care vine in felu urmator hard 250 gb placa de baza msi p965neoF proc un intel core 2 e6300 1,80 ghz memorie 1 gb 800 de la kingamx,e vreau sa zik acest calc de caknd l-am luat mi-a facut numai probleme si anume imi tot dadea ecranu albastru aveam driverele de sata raid k asta acu vreo 2 ani,binentzeles il curatam defragmentam la saptamana a si acuma de altfel antivirus kaspearsky pcu tot asha imi facea,prin octombire s-a ars hardu,cu el la garantie l-au trimis la bucuresti dupa vreo luna mi-am luat pisiul inapoi de la ei hardu era k,dar tot nu mergea sa ii pun windowsul,dute inapoi cu pisiu la ei de data asta au zis ca placa de baza nu merge mi l-au mai tzinut vreo saptamana,intradevar dupa asta a mers am bagat sistem de operare drivere antivirus programe tot,insa acuma nu imi dai da acel ecran albastru,dar mi se restarteaza foarte des chiar si la zece minute,uite spre exemplu azi l-am isntalat cu totu si din 10 in 10 minute,imi cer scz ca am scris atata,dar sunt disperat

  • @gigi: daca l-ai luat de la Flanco e clar...sa stii ca,ca tine pe site au fost multi...nu avem ce rezolvare sa dam...cel mai bine e sa-l duci la un service! Ne putem da doar cu parerea...a mea ar fi urmatoarea: Ori sa dus sursa,ori placa video...

  • @gigi: Am avut si eu o problema asemanatoare adica se restarta calculatorul din 10 in 10 minute sau se inchidea de tot. Eu am curatat coolerul (ventilatorul) si nu am mai avut probleme, ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa incerci sa faci. Dar nu pot garanta nimic fiecare PC alta problema.

  • <@gigi< tot la fel am avut si eu o problema,mi se restarta cam de 2-3 ori pe zi,nici chiar atat de des ca la tine,am schimbat tot in el,sursa ,hard-disk,placa video,dupa aia update bios,scoaterea bateriei de la placa de baza,si ce crezi ca era pasta termoconductoare de la procesor trebuia schimbata,....dupa ce am schimbat pasta merge brici,nu garantez ca asta ar fi solutia ,dar nici nu strica sa incerci,instaleaza everest si vezi temperaturile sistemului,,,apropo super tutorialul!!

  • Salut, in legatura cu ce s-a scris mai sus, a pornit deoarece curatand procesorul nu mai se incalzea (are un termostat pe el care il opreste cand temp. e' crititca) Poti sa vezi ce temperatura ai din bios sau cu Everest, poti modifica viteza coolerului, dar nu te sfatuiesc.

    Sursa nu ti s-a dus, altfel nu ar mai "pleca" deloc.
    Poti sa ai un virus (pe care poate nu il vezi nici in procese). Virusi se pot duplica fara permisiune, daca poti renunta la tot ce ai pe hdd, nu ar fi rau (ca sa il formatezi)

    Posibile probleme:

    caldura prea mare verificare cu Everst, rezolvare pasta de transfer termic; curatare
    ram-ul nu sta bine il poti fixa manual, dar daca nu sti sau mai e in garantie, la magazin
    sursa nu mai duce, putin probabil. simptome piune la pornore si in timp ce merge calculatorul
    ai variatii mari de curent in priza rezolvare upc (baterie) macar un timp
    registrii Windows-ului facuti praf rezolvare TuneUp, este un tutorial despre el pe forum

    Astept sa vad ce ai facut.

  • @Alex: Sa stii ca te inseli...cine ti-a spus tie ca daca ar fi sursa nu ar mai porni deloc? Piesele alea se invechesc...o sursa veche incepe sa aiba fluctuatii de curent,amperaj...eu stiu ca atunci cand soliciti procesoru sau placa video...si sursa e slabita si nu mai "pompeaza" curecntu care trebuie...poc iti restarteaza pc-ul...asa patesc eu...fac orice la pc...cum intru pe site sa ma uit la tutoriale nici bine nu dau play si-si da restart pc-ul! O sursa slabita si veche duce la restarturi atunci cand soliciti proc-ul sau placa video!

  • Asta am zis si eu, ca s-ar putea sa aiba probleme, nu sa se fii "dus". Daca se ducea nu mai pornea deloc. In momentul in care faci actiuni care implica folosirea memoriei virtuale (din my computer), citesti un cd si altele pot aparea cum ai zis si tu, probleme, calculatorul cerand mai mult curent.

  • Salut as vrea sa imi spui si mie cum pot sa trimit un emial la diferite fireme cum ar fi un cv pentru angajare pls astept un raspuns :!!!!!!

  • @ionut: Nu prea e recomandat sa-ti depui un CV prin intermediul internetului!! Ai fi mult mai apreciat sa-l scrii de mana si sa-l depui personal...si eventual sa fii supus unui interviu...Trimitandul prin intermediul internetului dai dovada de comoditate,lene...si credema ca patronii fug tare de oamenii lenesi si comozi! Si se uita la calitati sau defecte la care nici prin cap nu-ti trece!Contactul vizual,verbal conteaza foasrte mult si pt tine si pt angajator!

Related Post

This website uses cookies.