Cum se face un dvd video din diferite fisiere video cu Nero

In acest tutorial vom prezenta modul in care se face un dvd video cu nero, un dvd video pe care-l putem urmari pe un player dvd, playerul nu trebuie sa fie compatibil cu DviX .

Multi dintre voi au pe langa computer si un dvd player si poate ati dorit sa urmariti filmele de pe computer pe dvd-ul player, acest lucru se face foarte simplu, avem nevoie de Nero versiunea Premium sau Ultra, cu versiunea Essential functioneaza decit daca introducem o liceenta suplimentara pentru lucrul cu fisierele video in diverse formate.

Incepem prin selectarea fisierelor care vor forma continutul dvd-ului, dupa aceea alegem un meniu in functie de continutul pe care-l vom avea pe dvd, eu am ales un meniu care se preteaza foarte bine cu filmuletele de animatie.

Acest meniu poate fi editat, eu am modificat doar titlul si am ales un fundal sonor tot pentru desene animate, in final trebuie sa alegeti intre modurile in care nero poate construi dvd-ul, puteti face o imagine virtuala sau puteti arde proiectul pe un dvd, deasemenea puteti salva totul intr-un folder pe care sa-l rulati direct in computer cu un player dedicat (Power DVD, Win DVD).

Va urez vizionare placuta si va invit sa urmariti si tutorialul cu playerul DVD Cyberlik PowerDVD pe care l-am realizat cu ceva timp in urma, acest tutorial va poate ajuta sa rulati in conditii foarte bune continutul unui DVD, pe computerele care sint dotate cu placi video performante acest player DVD poate rula si cu ajutorul accelerarii hardware din GPU (graphic procesing unit), pentru asta va trebuie: Nvidia Pure Video pentru placile Nvidia si Ati Avivo pentru placile video de la Ati-AMD.

Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (119)

  • bravo cristi,frumos tutorialul,cel mai mult mi-a placut prezentarea lui

  • bravo....ffff interesant tutorialul.......sa ami facti tutoriale lafel de interesante

  • salutare...am messenger 8 si imi apare mereu sa ii fac update la messenger 9 si ma enerveaza tare chestia asta si vreau sa nu imi mai apara cum fac?

  • @DaneZu: Mereu cand se face un tutorial nou postezi numa aiurea si pe langa subiect frate!!! Nu poti sa te abtii sau macar sa lasi comentu la tutorialu legat de messenger? sunt o groaza de tutoriale legate de messenger,ia abtinete pe viitor la postari aiurea si total pe langa subiect,ce te doare mana sa scrii messenger in search sus dreapta si sa postezi la tutorialu cu messenger?

  • Salut cristi este perfect ! iti multumim pentru informatiile bune pe care ni le dai ! ESHT

  • @ Adrian:postez la cel mai recent tutorial pentru ca primesc raspuns mai repede,daca postez de exemplu la un tutorial de acum 1 luna la obiect paote nu mi se raspunde.

  • Salut Crist foarte bun tutorialul,as vrea sa te intreb ceva daca imi poti explica .... care sunt diferentele dintre Nero Ultra si Nero
    Premium care ar fi mai bun?Eu personal folosesc Nero 7 Ultra findca versiunea 7 mi se pare ce mai reusita in rest ultimele sunt destul de incarcate de aplicatii si pe pc mai slabe astepti o gramada numai sa se deschida,dar sincer nu stiu care sunt diferentele intre premium si ultra.Numai bine si la mai multe tutoriale.

  • Eu stiu ca in SUA este nero Ultra şi în UE este premium. Poate din cauza problemelor de introducere pe piaţă.

  • Salut! Foarte bun tutorialul, felicitari! Dar am si o intrebare legat de acest subiect. Sunt camerele video astea mai noi care inregistreaza pe mini disc-uri, deobicei de 1,4 Gb. Intrebarea me este: daca am 3 mini disc-uri din alea (ca 3 x 1,4 = 4,2 Gb, deci intra pe un dvd), cu inregistrare video pe fiecare, cum fac sa le integrez pe toate 3 intr-un dvd video din asta cum a facut cristi? (cu tot cu meniu) Mentionez faptul ca cele 3 inregistrari sunt in format dvd video (deci cu audio_ts si video_ts), nu *.avi e in acest tutorial. Deci cum le integrez intr-un singur dvd video, cu meniu cu tot ?

  • folositor tutorialul,dar am si o intrebare: cum se pune si subtitrarea daca nu este bagata in film ? multumesc

Related Post

This website uses cookies.