Cum se face un domeniu gratuit sau cum se schimba ip-ul cu un subdomeniu free de la Dyndns-tutorial video

In acest tutorial video vom invata cum se face repede un domeniu gratuit sau mai bine zis cum sa-ti schimbi ip-ul cu un subdomeniu free de la Dyndns.

In tutorial vom face referire la aceia dintre voi care au un ip static,iar intr-un tutorial viitor vom revenii cu explicatiile pentru cei cu un ip dinamic(rds,romtelecom).

Veti vedea cit de simplu este sa obtinem un domeniu free facindu-ne un cont la compania dyndns,asta doar prin completarea unui formular cu userul,parola(nu puneti parola voastra de la mail) si adresa de mail pe care vom primii un link de confirmare (pe care trebuie sa-l apasati) pentru contul pe care l-am facut.

Astfel nu mai trebuie sa ne accesam propriul nostru website prin intermediul ip-ului,ci vom avea si noi o adresa la website asa cum are toata lumea (ma rog nu chiar toata lumea !).

Acest tutorial are legatura cu citeva tutoriale video pe care noi le-am realizat cu ceva timp in urma,in care este vorba despre crearea si publicarea unui website intr-un mod simplu cu ajutorul unor aplicatii ca:wamp server,xampp,apache server si bineinteles cms-ul joomla si template-uri html.

Va invit sa urmariti acest tutorial video cu rabdare si va rog,daca vreti sa-l intelegeti sa nu-l vedeti prin derulare,pentru ca fiecare moment dintr-un tutorial este important deoarece aceste tutoriale video sunt foarte concentrate si contin foarte multe informatii comprimate intr-o perioada de timp relativ scurta.

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (52)

  • Am o intrebare, daca nu imi puteti spune de ce nu pot sa adaug extensii pentru joomla 1.5?...problema este ca nu pot sa bag nici templateuri...Oare asta vine din cauza serverului?:D...astept raspund...

  • Salut Ionut.
    Reclamele acelea reprezinta site-ul tau ?
    Pina cind o sa ai un site cu continut real o sa fiu nevoit sa rup link-ul spre site-ul tau !
    Despre extensiile si temele din joomla o sa revenim cu un tutorial !
    Multumim pentru comentariu si astept sa-ti faci site de-adevaratelea.

    • ceau
      am o intrebare si daca se poate sa-mi dai un raspuns,de ce cand intru pe blog imi merge domeniu (am facut un domeniu free sunt pe romtelecom si am ip dinamic)iar cand intru pe alte posturi sau pagini imi apare localhost,nu mai apare ex:davidnelu.blogdns.net si imi apare "http://localhost/wordpress/?page_id=24" mersi. sunteti tari am invatat multe de la voi

  • Excelenta ideea cu imbunatatirea motorasului de cautare de pe site si pana acum am apreciat acest motoras dar acum e si mai bun. Mersi baieti,faceti treaba buna!

  • Multumesc Bl.
    In fiecare zi echipa de la videotutorial.ro incearca sa imbunatateasca experienta navigarii pe site si usurinta in folosire.
    Noi vrem sa aducem cu fiecare zi lucruri noi dar mai ales folositoare si interesante.
    Vom continua sa imbunatatim si sa usuram viata vizitatorilor.
    La noi nu gasesti gagici dezbracate si tendintele din cluburi,dar cine sta alaturi de noi chiar se alege cu ceva util si folositor ,iar pentru noi asta conteaza....!
    Va rugam sa fiti intelegatori daca sunt unele momente foarte scurte in care site-ul nu se va incarca chiar asa rapid cum v-am obisnuit,acest lucru se intimpla din cauza cresterii masive si neasteptate de trafic din ultimul timp si datorita continutului greu (video+audio) pe care serverul trebuie sa-l gestioneze ,dar acest lucru va mai dura foarte putin timp si anume pina cind vom deschide serverul nostru propriu care va fi mai rapid si mai performant decit solutia pe care o folosim in momentul acesta ( public shared servers) si care ne va permite sa dam friu liber si celorlalte proiecte ale echipei noastre de care suntem siguri ca veti fi foarte multumiti.
    Surprize Surprize.....

  • He He nice abia astept siteul cel nou deocamdata dau numa atat din casa: noul site va avea forum! cred...imi cer scuze dar eu n-am urmarit aceste tutoriale cum sa-ti faci un site...nu le-am gasit interesante e mult de lucru...si bataie de cap! nici nu-mi prea place sa stau eu sa fac un site bla bla...tu aici ai prezentat in mare dar ca sa faci ceva bun si ca la carte tre sa stii limbajele acestor programe...http.html. etc etc...Oricum a meritat efortul pt ceilalti doritori!

  • dar aici nu trebuia sa vorbim despre tutorialul acesta.aici sa facut forum.deci e mare nevoie de forum.acu sa revin la subiect.io sunt pe rds si am ip dinamic banuiesc ca in loc de ip acolo pun o adresa dns.asa zic eu dar poate mai e alta solutie.si daca ati face si un forum ar fi bine am avea si noi unde sa discutam nu sa discutam aici unde ar trebui sa vorbim despre acest tutorial.

  • De acord cu martzi :D
    Insa rugamintea mea ar fi ,celor de la videotutorial.ro sa incerce sa dezbata si o tema despre "cum te poti conecta la net fara net"..spun asta pt..ca in cateva zile raman fara conexiune.. :D

  • Sergiu.
    O sa incercam sa facem si asta "net fara net"
    Dar pina atunci schimba tu provider-ul de internet ca sa nu mai ai probleme.

Related Post

This website uses cookies.