Cum se face un domeniu gratuit de la dyndns cind ai un ip dinamic

In acest tutorial video vom vorbi despre cei care si-au facut un site si nu vor sa le mai apara ip-ul la adresa,vom mai vorbii si despre aceea dintre voi care au un ip dinamic si le este destul de greu sa-si faca un site pe acest ip(Rds,Romtelecom).

Prietenul meu Cristi a facut un tutorial video in care facea referire la cum sa-ti faci un subdomeniu free de la dyndns in cazul in care aveati un ip static.

In acest tutorial video va prezentam cum putem sa ne facem un subdomeniu gratuit de la Dyndns in cazul in care avem un un ip dinamic( RDS sau Romtelecom).

Ce ne trebuie, este doar o mica aplicatie pe care o vom obtine tot de pe site-ul celor de la dyndns si care ne va ajuta sa sincronizam ip-ul dinamic cu serverul pe care este inregistrat noul nostru domeniu,acest lucru se va face in backround la fiecare pornire a sistemului de operare windows fara ca noi sa ridicam un deget.

Veti vedea cit de simplu este sa obtinem un domeniu free facindu-ne un cont la compania dyndns,asta doar prin completarea unui formular cu userul,parola(nu puneti parola voastra de la mail) si adresa de mail pe care vom primii un link de confirmare (pe care trebuie sa-l apasati) pentru contul pe care l-am facut.

de Pelu Bogdan

Cristi:

View Comments (85)

  • Maine tre sa iesim la curatat zapada ca de ieri ninge intruna!!! =)) Un An Nou si plin de bucurii si impliniri tuturor Romanilor Multa Sanatate si tot ce va doriti !!!

  • La multi ani tuturor si tot ce va doriti:sanatate,fericire,cunoastere,bani,dolari,euro, cascaval, dineros,money,euro,componente noi,monitoare mari,telefoane destepte,procesoare cu 4 nuclee,16 giga de ram,renta viagera cu salariu minim de elvetia,dreptul de a avea mai multe neveste,zile de 48 de ore,fara sefi,masini bune,carburant free forever,bautura si mincare la discretie,filme free,muzica free,jocuri free,software free,windows free,si bineinteles tutoriale video.
    Va pupa mosu...............!

  • Salutare... mi-am facut un site si as vrea daca se poate sa va uitati putin la el sa-mi spuneti daca este bine ce am facut eu acolo, daca arata cat de cat bine si mai ales daca nu exista vreo ilegalitate. Situ e http://andreigrosu.homeip.net Multumesc anticipat

  • Salutare!

    In primul rand urez celor doi "mentori" de pe acest site Cristi si Boby La multi ani ! anul 2009 sa va aduca numai bucurii,succese si impliniri,multa rabdare ca sa faceti cat mai multe tutoriale interesante pentru noi.
    Si nu in ultimul rand tuturor celor care intra pe acest site La multi ani ,calculatoare performante si un limbaj adecvat :) !

  • Brav Andrei.
    E foarte bine asa,esti pe drumul cel bun.
    Da-i bataie inainte,baga-te la chestii noi:audio,video,imagini,postari originale facute de tine.
    Sa nu preiei continutul de pe alte site-uri,asa cum fac foarte multi din Romania,creaza continutul tau propriu,cu cuvintele tale si ideile tale.
    Bravo,fii ORIGINAL si o sa ai de cistigat cu siguranta.

  • Multumim,Bl.
    Nu suntem niste mentori,suntem doar niste iubitori ai pc-ului care vrem sa impartasim din experienta noastra pentru a contribuii la ridicarea nivelului de cunostinte IT a vizitatorilor si prietenilor nostrii,pentru ca foarte multi dintre vizitatorii nostrii ne-au devenit prieteni de-a lungul timpului.
    Noi dorim sa administram un loc din care lumea sa aiba ce invata,nu punem gagici dezbracate si idioti care-si toarna bautura-n cap,ca sa facem rating.
    Am reusit sa facem rating mare si fara idiotenii si cretinisme.
    Este incintator sa vezi ca lumea in Romania chiar vrea sa invete dar nu prea avea multe locuri(cu tutoriale video) de unde sa aleaga in Romania.
    Cine vine aici chiar are ocazia sa invete ceva util,fara sa piarda timpul aiurea.
    Daca voi apreciati aceste lucruri noi suntem mai mult decit multumiti.
    Incercam pe cit posibil sa evitam limbajul de lemn din acest domeniu si sa oferim tuturor niste tutoriale pe care le pot intelege si digera rapid.
    Nu vrem sa ne dam mari ca stim sa vorbim in termeni IT sau ca avem o mare experienta in acest domeniu,vrem doar sa fim de folos si sa ne facem intelesi.
    Ne cerem scuze daca o sa fie momente cind o sa folosim termeni de specialitate, dar uneori pur si simplu nu exista cuvinte in limba Romana care sa defineasca acei termeni.
    Va multumim si va iubim pentru ca fara ajutorul vostru website-ul videotutorial.ro nu ar fi ajuns aici !
    VOI ATI RIDICAT ACEST WEBSITE !
    VOI SUNTETI SEFII NOSTRI !

Related Post

This website uses cookies.